CoolAdam Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 Általában igen, bár mostanában elmaradt egy kicsit. Igen sajnos! Jövő héten Blitz miatt elmarad ugye? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 Igen sajnos! Jövő héten Blitz miatt elmarad ugye? :rolleyes: Ja-ja, jövő pénteken már Blitzelünk. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
B.I.G. Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 2010.július 30.án reggel a korai órákban indulandusz győrből zamárdiba B.I.G. Fater. ..... ..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 2010.július 30.án reggel a korai órákban indulandusz győrből zamárdiba B.I.G. Fater. ..... ..... Menjek veletek C14NZ-vel? HA-HA-HA! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Frisco Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 2010.július 30.án reggel a korai órákban indulandusz győrből zamárdiba B.I.G. Fater. ..... ..... 31. -én reggel megyek Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 Én vagyok Karcsi! Bármikor találkozhatunk! Nem megyek Blitzre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 Ja-ja, jövő pénteken már Blitzelünk. :D háát én csak sajnos jó szórakozást tudok kívánni! :D :wacko: de azt mindenkinek!!! :wacko: én elmegyek este pezóba megiszok vmit! :D :P :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 Én vagyok Karcsi! Bármikor találkozhatunk! Nem megyek Blitzre. :D :wacko: Most akkor melyikteknek van személyiségzavara!? :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 :D :wacko: Most akkor melyikteknek van személyiségzavara!? :wacko: :D :wacko: :D Én vétkem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Pénteken akkor aki nem megy Blitzre, és ráér, vmint kedve is van jöjjön a Pezo-ba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 :D :wacko: Én vétkem. engem is gondolkodtatóba ejtett darabig :D :wacko: :wacko: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zoli_győr Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 2010.július 30.án reggel a korai órákban indulandusz győrből zamárdiba B.I.G. Fater. ..... ..... Pontosítanék. Reggel 8-kor indulás a Nádor kútról. Én is megyek, aki jön azzal ott tali. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Pénteken akkor aki nem megy Blitzre, és ráér, vmint kedve is van jöjjön a Pezo-ba. Murvarégen voltam én is (márciusban enyhén betegen :wacko:), de szerintem még mindig nem megoldható nálam a látogatás. :wacko: Pénteken lehet, hogy művészetek völgyére megyünk Kapolcsra... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Murvarégen voltam én is (márciusban enyhén betegen :wacko:), de szerintem még mindig nem megoldható nálam a látogatás. :wacko: Pénteken lehet, hogy művészetek völgyére megyünk Kapolcsra... :wacko: Ma voltam Várpalotán, nem láttalak.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Ma voltam Várpalotán, nem láttalak.... :D Székesfehérváron a vasútállomáson már inkább. :D Tudod, valaki dolgozik is. (Illetve karbantartok :wacko:) :P Mondjuk a kocsim a palotai vasútállomáson állt. :wacko: Nade ez nem chat topic! :wacko: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Székesfehérváron a vasútállomáson már inkább. :D Tudod, valaki dolgozik is. (Illetve karbantartok :wacko:) :P Mondjuk a kocsim a palotai vasútállomáson állt. :D Nade ez nem chat topic! :wacko: :D Ott melóztunk. A szeméttelepen épül valami új csarnok. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Ott melóztunk. A szeméttelepen épül valami új csarnok. :D :wacko: Műsorváltozás. Mégis megyek Pezo-ba. Ha nem lesz tali, akkor is megyek győrbe, találkám lesz. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 :D Műsorváltozás. Mégis megyek Pezo-ba. Ha nem lesz tali, akkor is megyek győrbe, találkám lesz. :wacko: Na az király! Legalább csajjal? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Na az király! Legalább csajjal? :D Alap. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 :D Műsorváltozás. Mégis megyek Pezo-ba. Ha nem lesz tali, akkor is megyek győrbe, találkám lesz. :wacko: Örülök. Rég voltál már felénk. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Július30, 2010 Megoszt Elküldve Július30, 2010 Nos, akkor mentek a Pezóba? Meglehet, hogy én is elgurulok. Habár zotya nem lesz ott, de ha kell valakinek euró akkor szóljon hogy vigyek magammal! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július30, 2010 Megoszt Elküldve Július30, 2010 Nos, akkor mentek a Pezóba? Meglehet, hogy én is elgurulok. Habár zotya nem lesz ott, de ha kell valakinek euró akkor szóljon hogy vigyek magammal! :wacko: Én megyek, ha lesz valaki. Szerintem Karcsi is lesz, úgy írt. :D De én hamarosan indulok is Győrbe. Odanézek majd 8 körül, ha nincs senki (egyetlen egy opel sem), akkor jövök haza. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
psz Elküldve Július30, 2010 Megoszt Elküldve Július30, 2010 Én is mennék, ha már itt tanyázom Győrbe, csak nem igazán tudom mi az a Pezo. Vezérlés csere ügybe tudtok vkit ajánlani, mert igencsak lejárt a z18xe mandátuma. Képes voltam utána olvasni, ott leszek.Csajjal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július30, 2010 Megoszt Elküldve Július30, 2010 Nos, akkor mentek a Pezóba? Meglehet, hogy én is elgurulok. Habár zotya nem lesz ott, de ha kell valakinek euró akkor szóljon hogy vigyek magammal! :wacko: Én megyek, ha lesz valaki. Szerintem Karcsi is lesz, úgy írt. :D De én hamarosan indulok is Győrbe. Odanézek majd 8 körül, ha nincs senki (egyetlen egy opel sem), akkor jövök haza. :wacko: Én is mennék, ha már itt tanyázom Győrbe, csak nem igazán tudom mi az a Pezo. Vezérlés csere ügybe tudtok vkit ajánlani, mert igencsak lejárt a z18xe mandátuma. Képes voltam utána olvasni, ott leszek.Csajjal. Gyertek, én ott leszek. psz, itt található a Pezo. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Úgy döntöttem ilyen szar időben nem megyek sehovasem. Lesz még jobb idő is. Lehet még a kutyákat is behozom. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts