hening Elküldve Július2, 2010 Megoszt Elküldve Július2, 2010 Este Pezo vki??? Én gyalogosan leszek, mert megittam már egy sörikét. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július2, 2010 Megoszt Elküldve Július2, 2010 Este Pezo vki??? Én gyalogosan leszek, mert megittam már egy sörikét. :D én sztem megyek nem ígérem hogy 8 ra de megyek! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július2, 2010 Megoszt Elküldve Július2, 2010 Este Pezo vki??? Én gyalogosan leszek, mert megittam már egy sörikét. :D Kihagyom, holnap Balcsi, most még tecsó, meg pakolás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július2, 2010 Megoszt Elküldve Július2, 2010 én sztem megyek nem ígérem hogy 8 ra de megyek! :D Kihagyom, holnap Balcsi, most még tecsó, meg pakolás. Ehh. Közbe jött vmi. ^_^ Nem megyek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július2, 2010 Megoszt Elküldve Július2, 2010 nem voltam itthon és már nem vettem az üzidet hening de tiszteletemet tettem Pezoba, lehet hülyének nézett a csaj :P ;) :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július2, 2010 Megoszt Elküldve Július2, 2010 nem voltam itthon és már nem vettem az üzidet hening de tiszteletemet tettem Pezoba, lehet hülyének nézett a csaj ;) ;) :D ^_^ Mér, bármikor bemehetsz. Helló, hát te? Tudod, péntek Opel találkozó... és a többiek? Ja, ma egyedül leszek. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július2, 2010 Megoszt Elküldve Július2, 2010 Mér, bármikor bemehetsz. Helló, hát te? Tudod, péntek Opel találkozó... és a többiek? Ja, ma egyedül leszek. ^_^ jah..magammal elbeszélgetek ott.. :D :P ;) mondja hogy miben segíthet mondom Opelosok? :P mondja hogy még nincsenek itt, gyorsan felhívtam Hening cartársat (remélem nem ébreszetettem fel ;) ) és mondta hogy ki írta fórumon hogy nem tud jönni, csak ugye én meg nem tudtam elolvasni.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Frisco Elküldve Július13, 2010 Megoszt Elküldve Július13, 2010 Sziasztok Cartársak! Előzetes beszélgetések alapján ki megy a Blitz -re? Valószinűleg Szombat reggel mennék Zamárdiba persze kifulladásig. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Sziasztok Cartársak! Előzetes beszélgetések alapján ki megy a Blitz -re? Valószinűleg Szombat reggel mennék Zamárdiba persze kifulladásig. :rolleyes: Én úgy néz ki pénteken megyek, nem tom mikor jövök. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Frisco Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Én úgy néz ki pénteken megyek, nem tom mikor jövök. Mennék én is, de este 11 körül érek haza melóból. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Sziasztok Cartársak! Előzetes beszélgetések alapján ki megy a Blitz -re? Valószinűleg Szombat reggel mennék Zamárdiba persze kifulladásig. <_< Valószínűleg csak szombatra veszek sétálós jegyet. Sajna így alakult. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Frisco Elküldve Július15, 2010 Megoszt Elküldve Július15, 2010 Valószínűleg csak szombatra veszek sétálós jegyet. Sajna így alakult. :rolleyes: Kár, de ezzel sincs minden veszve 24 órába sok minden belefér! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július15, 2010 Megoszt Elküldve Július15, 2010 Holnap sajnos nem tudok menni apukáméknak céges buli lesz és én leszek a sofőr! :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július16, 2010 Megoszt Elküldve Július16, 2010 Holnap sajnos nem tudok menni apukáméknak céges buli lesz és én leszek a sofőr! :rolleyes: <_< Én megyek, ha jön még vki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július16, 2010 Megoszt Elküldve Július16, 2010 Én megyek, ha jön még vki. Bocs, de megint kihagyom, nagyon melegem van, nagyon kell menni vásárolni, és nagyon álmos vagyok. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július16, 2010 Megoszt Elküldve Július16, 2010 Bocs, de megint kihagyom, nagyon melegem van, nagyon kell menni vásárolni, és nagyon álmos vagyok. <_< Akkóóóénsenemmenek. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Július16, 2010 Megoszt Elküldve Július16, 2010 Én meg megint nem tudok a kocsi miatt :rolleyes: Rángat, leáll stb. már unom nagyon a dolgot <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július17, 2010 Megoszt Elküldve Július17, 2010 Én meg megint nem tudok a kocsi miatt <_< Rángat, leáll stb. már unom nagyon a dolgot -_- Na faxa. Vasárnap alkatrész csere-bere? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Július17, 2010 Megoszt Elküldve Július17, 2010 Na faxa. Vasárnap alkatrész csere-bere? :rolleyes: Zotya,köszönöm szépen ISMÉT <_< a segítséget,de ebbe én beleuntam!!! Holnap döntök róla mi legyen az autó sorsa,vagy eladom egyben vagy bontva,vagy megtartom! Ha rájöttem mit akarok szólok -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július17, 2010 Megoszt Elküldve Július17, 2010 Zotya,köszönöm szépen ISMÉT <_< a segítséget,de ebbe én beleuntam!!! Holnap döntök róla mi legyen az autó sorsa,vagy eladom egyben vagy bontva,vagy megtartom! Ha rájöttem mit akarok szólok -_- Nincs mit, nagyon bosszant, hogy nem jövünk rá a hibára. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 A nagy esemény előtti utolsó megbeszélés este 8 kor a Pezoban. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 A nagy esemény előtti utolsó megbeszélés este 8 kor a Pezoban. :rolleyes: Kihagyom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 Kihagyom. Ha nem lesz jelentkező akkor én is. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 Csak péntek esténként szoktatok talizni?:rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 Csak péntek esténként szoktatok talizni?:rolleyes: Általában igen, bár mostanában elmaradt egy kicsit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts