KRicsi123 Elküldve Június18, 2010 Megoszt Elküldve Június18, 2010 este v.ki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június18, 2010 Megoszt Elküldve Június18, 2010 este v.ki? Persze. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június18, 2010 Megoszt Elküldve Június18, 2010 Persze. Megyek, csak lehet kések, mert az évzáróról hozom haza a lányokat ha esik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Június18, 2010 Megoszt Elküldve Június18, 2010 Valószínű megyek én is,csak macskáért kell mennem,nem tom mikor végzek ^_^ Még csak :D most jöttem meg melóból Link to comment Megosztás: More sharing options...
árpiope Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Sziasztok, hol és mikor szoktatok talizni? Árpi-Győr Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Sziasztok, hol és mikor szoktatok talizni? Árpi-Győr Minden péntek este 8-kor a Pezo-nál Petz Lajos-Rosevelt utca sarok. Utánna általában kórház parkoló, csak menj a gumiszag után. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
árpiope Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Minden péntek este 8-kor a Pezo-nál Petz Lajos-Rosevelt utca sarok. Utánna általában kórház parkoló, csak menj a gumiszag után. :D Szia kösz! E8öt használod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Szia kösz! E8öt használod? Van ám chat topic is. Ami nem találkozós téma, azt oda írd! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 A találkozó helyszíne a Pezo nevű intézmény az időpont 8 óra zéró-zéró, egyeztessük óráinkat....most. ^_^ Ki lesz? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 A találkozó helyszíne a Pezo nevű intézmény az időpont 8 óra zéró-zéró, egyeztessük óráinkat....most. ;) Ki lesz? :D Nem tom megmerjem e kockáztatni hogy menjek a kocsival ^_^ Hol rossz egész nap,leáll 5 percenként,hol meg jó egész nap :P 4 napja be sem indítottam ,majd meglátom merész leszek e vagy gyík ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 Nem tom megmerjem e kockáztatni hogy menjek a kocsival :D Hol rossz egész nap,leáll 5 percenként,hol meg jó egész nap ^_^ 4 napja be sem indítottam ,majd meglátom merész leszek e vagy gyík :P Mit fosol bent a kötél elhúzlak akárhonnan, legalább megnézzük a hibát. Tartalék AC-relét, gyujtásmodult , rotort ,elosztót gyertyakábeleket tudok vinni, feltéve ha hazaérek, mert most sem otthonról írok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 Mit fosol bent a kötél elhúzlak akárhonnan, legalább megnézzük a hibát. Tartalék AC-relét, gyujtásmodult , rotort ,elosztót gyertyakábeleket tudok vinni, feltéve ha hazaérek, mert most sem otthonról írok. Húú Zotya ,ha elhozod ezeket,és megnézzük,isten vagy :P Majd ird meg akkor biztire jössz e,és ha jáá,akkor menek :D De szerintem csak Parkolóba megyek oda,most macskákat tanítok összeszokni ^_^ Na Ádios Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 Húú Zotya ,ha elhozod ezeket,és megnézzük,isten vagy :P Majd ird meg akkor biztire jössz e,és ha jáá,akkor menek :D De szerintem csak Parkolóba megyek oda,most macskákat tanítok összeszokni ^_^ Na Ádios Megyek most már biztos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 Megyek most már biztos. Okés,akkor majd érkezem valamikor olyan 9 körűl :D Hening? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 Okés,akkor majd érkezem valamikor olyan 9 körűl :D Hening? Passz, nem írt semmit de általában jön. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június26, 2010 Megoszt Elküldve Június26, 2010 bent a kötél elhúzlak akárhonnan Még Fater is ;) csak az egy kicsit gyorsra fog sikerülni.. :D ^_^ :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június26, 2010 Megoszt Elküldve Június26, 2010 Még Fater is ;) csak az egy kicsit gyorsra fog sikerülni.. :D ^_^ :P Faternek 3 kocsija van, és kismocival jött a talira . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Június26, 2010 Megoszt Elküldve Június26, 2010 Faternek 3 kocsija van, és kismocival jött a talira . :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Faternek 3 kocsija van, és kismocival jött a talira Nálunk is van 2 kocsi, 4 motor és mégis bringával járok :D legalábbis helyben meg közelben, kivéve ha van időm meg kedvem túrázni ^_^ :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Sziasztok! Nos előállok az ötletemmel,miszerint: Kellene valamelyik 7végén egy összeröffenést szervezni a Püspök erdőbe! Konkrétan gondolok itt valami kaja készítésre(nem vállalom ha enni akartok :D ) Meg kilehetne találni valami játékot is :P Időpontot meg részleteket ,pénteken meg lehetne beszélni Pezónál,vagy aki dolgozik és később érne rá,a Hospital parkolóban is! Szóval érdekelne, kit érdekel? Ötletek? Ja, lehet Chat topic-ba kéne átmenni most nézem ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Sziasztok! Nos előállok az ötletemmel,miszerint: Kellene valamelyik 7végén egy összeröffenést szervezni a Püspök erdőbe! Konkrétan gondolok itt valami kaja készítésre(nem vállalom ha enni akartok :D ) Meg kilehetne találni valami játékot is ;) Időpontot meg részleteket ,pénteken meg lehetne beszélni Pezónál,vagy aki dolgozik és később érne rá,a Hospital parkolóban is! Szóval érdekelne, kit érdekel? Ötletek? Ja, lehet Chat topic-ba kéne átmenni most nézem :P Végülis találkozóról van szó, maradhat itt is. :D Milyen játékra gondoltál, üvegpörgetés? ^_^ Vagy elbújok, és nem keres meg senki? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Végülis találkozóról van szó, maradhat itt is. ;) Milyen játékra gondoltál, üvegpörgetés? :D Vagy elbújok, és nem keres meg senki? :P Ezt úgy írtad, mintha már megtörtént volna. ;) ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 Végülis találkozóról van szó, maradhat itt is. ;) Milyen játékra gondoltál, üvegpörgetés? :D Vagy elbújok, és nem keres meg senki? :P Hát konkrétan azt nem tudom,de majd kilehet találni valamit. Autós fogócska az erdőben ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 Hát konkrétan azt nem tudom,de majd kilehet találni valamit. Autós fogócska az erdőben :D Most hétvégén még nem tudom. A jövő hétvégén Soltvadkertre megyek. Utána meg még nagyon messze van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 Most hétvégén még nem tudom. A jövő hétvégén Soltvadkertre megyek. Utána meg még nagyon messze van. Oké,csak gondoltam megemlítem,az időpontot meg majd megdumáljuk,mikor jó mindenkinek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts