Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Nem tudok ma menni. ;)

Ma énse tudok menni sajnos :D Főnököm behivott éjszakára füvetnyírni

Baxátok +. Egyedül meg semmi kedvem. :rolleyes:

• Hozzászólások 948
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Baxátok +. Egyedül meg semmi kedvem. :rolleyes:

Az asszonyért megyek 8-ra, most merjem azt mondani, hogy nem hozom haza, mert gumit füstöl a Fater a parkolóban? ;)

Elküldve
Az asszonyért megyek 8-ra, most merjem azt mondani, hogy nem hozom haza, mert gumit füstöl a Fater a parkolóban? ;)

Este rámírt MSN-en, hogy lesz-e. Azt írtam neki, hogy nem. :rolleyes:

Elküldve
Hát én sajnos megint nemtudok elmenni :D Holnap késő délután megyek Várpalotára.

Miattam ne érezd magad kellemetlenűl,még én sem voltam eddig :rolleyes: ;)

Elküldve
Pénteken megint nemtudok menni :D Ezek a nők mindíg kitalálnak valamit :D Delta bulira megyek.

Ezak a nők már csak ilyenek. Jól mondom drágám. :D :rolleyes: :D Azért most már igazán eljöhetnél. Ha akarod, hozd a csaje-t is. ;) :D

Amúgy ide vki?

Elküldve
Delta? Egész jó zenéjük van. :D

Jó is. Májusban voltam Delta buliban Enesén reggel 6ig sikeresen elbuliztam :rolleyes: Hening, menni fogok jövőhéten 100%, Szelidre én nemhiszem, de Blitz-re ugy néz ki hogy megyünk. Csak ez a Delta nagyon bejön nekem, aztán most ittlesznek Szany-ba, elakarok menni, meg a csaje is ugy van vele ;) Pötty, zenegépbe nem ojan jó mint élőbe :D

Elküldve
Jó is. Májusban voltam Delta buliban Enesén reggel 6ig sikeresen elbuliztam :rolleyes: Hening, menni fogok jövőhéten 100%, Szelidre én nemhiszem, de Blitz-re ugy néz ki hogy megyünk. Csak ez a Delta nagyon bejön nekem, aztán most ittlesznek Szany-ba, elakarok menni, meg a csaje is ugy van vele ;) Pötty, zenegépbe nem ojan jó mint élőbe :D

Tudom ééén :D

Elküldve
Megyek én is , úgy néz ki. :D

Az faxa. :D

Én ma nem megyek :D

Ezzel a rángatással nem,majd jövő héten :D :D

Jók ne legyetek :rolleyes:

Kimegyek érted, ha gondolod. ;) :D

Elküldve
Az faxa. :D

Kimegyek érted, ha gondolod. :rolleyes: :D

Pedig akkor pont most kellene megnézni. :P

Jaaj ne máár,naggyon szívesen mennék,de nem akarok így menni,meg asszonykának megígértem ,elmegyünk a városba

eszünk csavar fagyit ;) :D

Meg holnap megyek Balatonra is reggel,pihi van korán :D

De kösze Hening,és Zotya neee csin.,hétfőn csere :D :D

Elküldve
Jaaj ne máár,naggyon szívesen mennék,de nem akarok így menni,meg asszonykának megígértem ,elmegyünk a városba

eszünk csavar fagyit :rolleyes: :D

Meg holnap megyek Balatonra is reggel,pihi van korán :D

De kösze Hening,és Zotya neee csin.,hétfőn csere :D :D

Van még olyan? ;)

Elküldve
Van még olyan? ;)

Persze :rolleyes: ,a Duna kapu térnél a híd lábánál,meg van a Tihanyon is,a tégla gyógyszertár mellett :D

Ja és nem csavar fagyi,hanem csavart fagyi :D

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.