hening Elküldve Május28, 2010 Megoszt Elküldve Május28, 2010 Nem tudok ma menni. ;) Ma énse tudok menni sajnos :D Főnököm behivott éjszakára füvetnyírni Baxátok +. Egyedül meg semmi kedvem. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május28, 2010 Megoszt Elküldve Május28, 2010 Baxátok +. Egyedül meg semmi kedvem. :rolleyes: Az asszonyért megyek 8-ra, most merjem azt mondani, hogy nem hozom haza, mert gumit füstöl a Fater a parkolóban? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Az asszonyért megyek 8-ra, most merjem azt mondani, hogy nem hozom haza, mert gumit füstöl a Fater a parkolóban? ;) Este rámírt MSN-en, hogy lesz-e. Azt írtam neki, hogy nem. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Vaaalaaki ott lesz a Pezónál? Vagy püspök erdőben? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
KRicsi123 Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Vaaalaaki ott lesz a Pezónál? Vagy püspök erdőben? ;) Hát én sajnos megint nemtudok elmenni :rolleyes: Holnap késő délután megyek Várpalotára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Június3, 2010 Megoszt Elküldve Június3, 2010 Hát én sajnos megint nemtudok elmenni :D Holnap késő délután megyek Várpalotára. Miattam ne érezd magad kellemetlenűl,még én sem voltam eddig :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június4, 2010 Megoszt Elküldve Június4, 2010 Vaaalaaki ott lesz a Pezónál? Vagy püspök erdőben? ;) Úgy néz ki megyek a Pezohoz, de még nem kiabálom el. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június4, 2010 Megoszt Elküldve Június4, 2010 Úgy néz ki megyek a Pezohoz, de még nem kiabálom el. :rolleyes: Jön valaki? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Június4, 2010 Megoszt Elküldve Június4, 2010 Jön valaki? :rolleyes: Én megyek ha legalább1 valaki jön ;) Zotya ,veled úgy is beszélni szeretnék :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június4, 2010 Megoszt Elküldve Június4, 2010 Én megyek ha legalább1 valaki jön :rolleyes: Zotya ,veled úgy is beszélni szeretnék ;) Megyek én is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Június4, 2010 Megoszt Elküldve Június4, 2010 Megyek én is. Zsíííír :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
KRicsi123 Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 Pénteken megint nemtudok menni ;) Ezek a nők mindíg kitalálnak valamit :rolleyes: Delta bulira megyek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 Pénteken megint nemtudok menni :D Ezek a nők mindíg kitalálnak valamit :D Delta bulira megyek. Ezak a nők már csak ilyenek. Jól mondom drágám. :D :rolleyes: :D Azért most már igazán eljöhetnél. Ha akarod, hozd a csaje-t is. ;) :D Amúgy ide vki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 Pénteken megint nemtudok menni ;) Ezek a nők mindíg kitalálnak valamit :rolleyes: Delta bulira megyek. Delta? Egész jó zenéjük van. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 A Pezó zenegépében biztos van Delta,vagy rakunk :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
KRicsi123 Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 Delta? Egész jó zenéjük van. :D Jó is. Májusban voltam Delta buliban Enesén reggel 6ig sikeresen elbuliztam :rolleyes: Hening, menni fogok jövőhéten 100%, Szelidre én nemhiszem, de Blitz-re ugy néz ki hogy megyünk. Csak ez a Delta nagyon bejön nekem, aztán most ittlesznek Szany-ba, elakarok menni, meg a csaje is ugy van vele ;) Pötty, zenegépbe nem ojan jó mint élőbe :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Jó is. Májusban voltam Delta buliban Enesén reggel 6ig sikeresen elbuliztam :rolleyes: Hening, menni fogok jövőhéten 100%, Szelidre én nemhiszem, de Blitz-re ugy néz ki hogy megyünk. Csak ez a Delta nagyon bejön nekem, aztán most ittlesznek Szany-ba, elakarok menni, meg a csaje is ugy van vele ;) Pötty, zenegépbe nem ojan jó mint élőbe :D Tudom ééén :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 Este Pezo. Matrica még nincs, de addig még jöhet a postás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 Megyek én is , úgy néz ki. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 Én ma nem megyek :D Ezzel a rángatással nem,majd jövő héten :D ;) Jók ne legyetek :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 Megyek én is , úgy néz ki. :D Az faxa. :D Én ma nem megyek :D Ezzel a rángatással nem,majd jövő héten :D :D Jók ne legyetek :rolleyes: Kimegyek érted, ha gondolod. ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 Én ma nem megyek :D Ezzel a rángatással nem,majd jövő héten :D ;) Jók ne legyetek :rolleyes: Pedig akkor pont most kellene megnézni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 Az faxa. :D Kimegyek érted, ha gondolod. :rolleyes: :D Pedig akkor pont most kellene megnézni. :P Jaaj ne máár,naggyon szívesen mennék,de nem akarok így menni,meg asszonykának megígértem ,elmegyünk a városba eszünk csavar fagyit ;) :D Meg holnap megyek Balatonra is reggel,pihi van korán :D De kösze Hening,és Zotya neee csin.,hétfőn csere :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 Jaaj ne máár,naggyon szívesen mennék,de nem akarok így menni,meg asszonykának megígértem ,elmegyünk a városba eszünk csavar fagyit :rolleyes: :D Meg holnap megyek Balatonra is reggel,pihi van korán :D De kösze Hening,és Zotya neee csin.,hétfőn csere :D :D Van még olyan? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 Van még olyan? ;) Persze :rolleyes: ,a Duna kapu térnél a híd lábánál,meg van a Tihanyon is,a tégla gyógyszertár mellett :D Ja és nem csavar fagyi,hanem csavart fagyi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts