hening Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 Nem kell csodálkozni, november óta először vagyol itthon péntek este. Pontosabban nem leszek itthon, a Pezóban leszek. :( Akkor Stefi nap van. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 Akkor Stefi nap van. :lol: :( Afrancba, akkor most kéne menni és kiinni a pultot. :D :D De sajnos március közepéig nem lehet. Maximum busszal. :lol: :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
seste Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 Na akkor hnap este? Ki jön? hát sorry de melo volt meg a gép kicsit elhagyta magát de mára minden okés végre.ugyhogy ezentul minden péntek jo 9töl kb. szép napot mindenkinek!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február26, 2010 Megoszt Elküldve Február26, 2010 Este Pezo??? Vki??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február26, 2010 Megoszt Elküldve Február26, 2010 Este Pezo??? Vki??? Igen főnök, ismétlem főnök! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 Pénteken pezo? Be kell koptatni az új fékeket. :) :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 Pénteken pezo? Be kell koptatni az új fékeket. :) :D ;) ;) Gyere csak, legalább nem leszek egyedül. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 Gyere csak, legalább nem leszek egyedül. :) Okés. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március19, 2010 Megoszt Elküldve Március19, 2010 !!!Este Pezo!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március19, 2010 Megoszt Elküldve Március19, 2010 !!!Este Pezo!!! Nagyon valószínű, hogy ki kell hagynom. Beteg vagyok és nem akarok fertőzni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március19, 2010 Megoszt Elküldve Március19, 2010 Nagyon valószínű, hogy ki kell hagynom. Beteg vagyok és nem akarok fertőzni. :) Hmm. Akkor jobbulást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március19, 2010 Megoszt Elküldve Március19, 2010 Hmm. Akkor jobbulást. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március26, 2010 Megoszt Elküldve Március26, 2010 Nem megyek ma este, egész nap a kocsi alatt/mellett fetrengtem, kicsit depi vagyok, megyek szundizni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március26, 2010 Megoszt Elküldve Március26, 2010 Nem megyek ma este, egész nap a kocsi alatt/mellett fetrengtem, kicsit depi vagyok, megyek szundizni. :) Én se megyek, mert holnap korán kell indulnom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április2, 2010 Megoszt Elküldve Április2, 2010 Én se megyek, mert holnap korán kell indulnom. Viszont ma tudok menni. Úgy néz ki Gergő is befut addigra. Ki jön még? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április2, 2010 Megoszt Elküldve Április2, 2010 Viszont ma tudok menni. Úgy néz ki Gergő is befut addigra. Ki jön még? Ha lesz mivel, megyek. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április2, 2010 Megoszt Elküldve Április2, 2010 Bocs srácok, nem megyek, nincs valami jó hangulatom, annak meg nincs értelme, hogy csak ott üljek, mint a tök. :) Lesz még így se! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Április2, 2010 Megoszt Elküldve Április2, 2010 Kimegyek érted, ha gondolod! :-D Ne otthon szomorkoggyá! :D Szeretem, ha vidám vagy 1 kicsit! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április2, 2010 Megoszt Elküldve Április2, 2010 Kimegyek érted, ha gondolod! :-D Ne otthon szomorkoggyá! :D Szeretem, ha vidám vagy 1 kicsit! :) Van mivel bemenni, kaptam hosszabbítást 15-ig, de most tényleg semmi kedvem, remélem az asszony megvigasztal, ha mégse akkor talán még odaérek. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április23, 2010 Megoszt Elküldve Április23, 2010 Ma kihagyom a Pezót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dj.rob Elküldve Április23, 2010 Megoszt Elküldve Április23, 2010 Hali mindenki Bocs csak új vagyok Komáromban lesz egy tali ha gondoljátok gyertek el én biztos megyek! http://mypic.carstyling.hu/33372/uploads/3..._1271012145.jpg http://www.carstyling.hu/forum_shower.php?id=1305 Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április24, 2010 Megoszt Elküldve Április24, 2010 Hali mindenki Bocs csak új vagyok Komáromban lesz egy tali ha gondoljátok gyertek el én biztos megyek! http://mypic.carstyling.hu/33372/uploads/3..._1271012145.jpg http://www.carstyling.hu/forum_shower.php?id=1305 Xarvájling. Ehh... :) :) Na, erre én biztosan nem megyek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Április28, 2010 Megoszt Elküldve Április28, 2010 Sziasztok! Értem én hogy Pezo,de az hol van pontosan :) Vagy most pénteken vagy jövő pénteken elmennék! Próbálgatok még 2 Győri emberkét beszervezni a klubba,gondolom minél többen annál jobb :) Szóval majd valaki írja meglégyszi hol merre ? KK Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április28, 2010 Megoszt Elküldve Április28, 2010 Sziasztok! Értem én hogy Pezo,de az hol van pontosan :) Vagy most pénteken vagy jövő pénteken elmennék! Próbálgatok még 2 Győri emberkét beszervezni a klubba,gondolom minél többen annál jobb :) Szóval majd valaki írja meglégyszi hol merre ? KK Petz Lajos-Roosevelt utca sarok, pölö a Google térképen könnyen megtalálod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Április28, 2010 Megoszt Elküldve Április28, 2010 Petz Lajos-Roosevelt utca sarok, pölö a Google térképen könnyen megtalálod. Okés ,megtaláltam,köszi szépen! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts