zotya975 Elküldve Június9, 2009 Megoszt Elküldve Június9, 2009 Discman és egy könyv. :lol: Mondjuk visszakapom a videókártyámat, úgysem használja. :lol: Geforce 4. :D Ja, azt hittem bugyik meg melltartó. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június10, 2009 Megoszt Elküldve Június10, 2009 :lol: :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 Családi okok miatt sajna nem tudok menni ma este, bocsesz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 Sziasztok! Ide is bírom, hogy Tatabányán vasárnap Astra tali lesz, nem laktok messze innen, akinek van kedve, jöjjön, 14.00-kor tali a tescónál, aztán Várgesztesen sütögetés-beszélgetés. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június13, 2009 Megoszt Elküldve Június13, 2009 Családi okok miatt sajna nem tudok menni ma este, bocsesz. :lol: Ahhoz képest egész jól elvoltál közöttünk. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június13, 2009 Megoszt Elküldve Június13, 2009 Ahhoz képest egész jól elvoltál közöttünk. :lol: Gyóvanna, mert a lányok 7-kor értek haza kirándulásról, még meg kellett fürdetni-etetni őket. Aztán az asszony telefonált hogy menjek érte 8-ra mert végeztek, mondtam, hogy nem tudok, mert a kiscsaj pont bent áll a zuhany alatt és így nem hagyom itt. igazából a Pezzóba indultam volna, de ha félúton találkozunk, hogy Ő teker haza, én meg talizni megyek kitör a botrány. Aztán időben hazaért, n meg leléptem. Röviden ennyi. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június13, 2009 Megoszt Elküldve Június13, 2009 Családi okok miatt sajna nem tudok menni ma este, bocsesz. :lol: Ahhoz képest egész jól elvoltál közöttünk. :lol: Akkor kinek az autóján lett megállapítva a lengéscsillapító törés? :D Lehet ezért mondta vissza az omega belső lámpát, mert egy alteregó volt csak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június13, 2009 Megoszt Elküldve Június13, 2009 Akkor kinek az autóján lett megállapítva a lengéscsillapító törés? :D Lehet ezért mondta vissza az omega belső lámpát, mert egy alteregó volt csak. :lol: Lehet, de mindjárt megye az Unixba új csillapítókért, majd nézek én vmi baba lámpát. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Június13, 2009 Megoszt Elküldve Június13, 2009 Lehet, de mindjárt megye az Unixba új csillapítókért, majd nézek én vmi baba lámpát. :lol: Melyik mellett döntöttél? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június13, 2009 Megoszt Elküldve Június13, 2009 Melyik mellett döntöttél? Legócsobb saját márka. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június13, 2009 Megoszt Elküldve Június13, 2009 Legócsobb saját márka. Delphi nem volt? Nekem eddig bevállt. 50e km van bennük körülbelül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
qmg Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 most pénteken lesz valami? fél éve az elsö péntek hogy nem melózom..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 most pénteken lesz valami? fél éve az elsö péntek hogy nem melózom..... Lesz, én legalábbis megyek. Úgy tudom Opelosfater is itthon van már, így Ő is jön. Link to comment Megosztás: More sharing options...
qmg Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 bizony ám hogy itthon van.szóval 8körül pezo?vagy merre van ez mostanában? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 bizony ám hogy itthon van.szóval 8körül pezo?vagy merre van ez mostanában? 8-kor Pezo. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 8-kor Pezo. Nem igérek semmit, ma is 7-ig melóztam, és most én leszek a dada, az asszony délutános. De azt már most kijelentem, hogy legközelebb az egész család megy szalonnasütésre, mégha meg is kell kötöznöm őket. Kötözés.....? Hmmmm.... <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 Nem igérek semmit, ma is 7-ig melóztam, és most én leszek a dada, az asszony délutános. De azt már most kijelentem, hogy legközelebb az egész család megy szalonnasütésre, mégha meg is kell kötöznöm őket. Kötözés.....? Hmmmm.... <_< :) ..és ha mégsem szeretnének elmenni akkor ott lesz nálatok az udvarban a szalonnasütés...biztosan akad némi faanyag, ág amivel lehet tüzet rakni. :) A kötözéssel csak óvatosan, szerintem - habár nem ismerem a feleséged, nehogy neki kelljen bekötöznie a sebeidet miután felcseszted az agyát... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 ..és ha mégsem szeretnének elmenni akkor ott lesz nálatok az udvarban a szalonnasütés...biztosan akad némi faanyag, ág amivel lehet tüzet rakni. :) A kötözéssel csak óvatosan, szerintem - habár nem ismerem a feleséged, nehogy neki kelljen bekötöznie a sebeidet miután felcseszted az agyát... :lol: :lol: :) Hát vigyázni kell vele. :lol: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 Én sem tudok menni talira. Majd jövő hónapban. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 Ha lesz tali pénteken, akkor tudok menni. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 Én sem tudok menni talira. Majd jövő hónapban. :lol: Ha lesz tali pénteken, akkor tudok menni. <_< Olyan bizonytalan vagyok....vagy mégsem? :) :lol: Mult pénteken Opelosfater platós Peugeot Boxival akart kézifékezni. :) Alig bírtam lebeszélni róla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 Ha lesz tali pénteken, akkor tudok menni. <_< Jó. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 Olyan bizonytalan vagyok....vagy mégsem? <_< :) Mult pénteken Opelosfater platós Peugeot Boxival akart kézifékezni. :) Alig bírtam lebeszélni róla. Azóta változott az anyagi helyzetem pozitív irányba. :lol: Nameg a várt fogyasztás is jóval kevesebb lett. :lol: Nem, nem a lottón nyertem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 Azóta változott az anyagi helyzetem pozitív irányba. :) Nem, nem a lottón nyertem. :) Akkor?.....mit raboltál ki?? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 Akkor?.....mit raboltál ki?? <_< Hátőőő... nem mit, hanem kit. :) Szoktam hackerkedni... tehát... najó nem. Csak úgy ölembe hullot pár darab szent istván. :lol: Amúgy már régóta tervezem, hogy egyszer regisztrálok egy társkeresőre és bemutatkozáshoz odaírom, hogy "Lottó ötös nyereményem megosztanám valakivel...". :) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts