hening Elküldve Május15, 2009 Megoszt Elküldve Május15, 2009 Megyek, most végeztem az új rugószett beépítésével. Ha kések akkor rosszul raktam össze. :lol: Ebként a jobb hátsó levegős volt. <_< Jó, akkor 8-kor a Pezo. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolti.astra Elküldve Május16, 2009 Megoszt Elküldve Május16, 2009 Hali! Járt valamelyikőtök Écsen gyorsulási versenyen? Nem régen értünk haza egész türhető volt, bár szerintem kevés volt az induló és kicsit unalmassá vált mikor ugyan azok mentek sora-sorba! <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május16, 2009 Megoszt Elküldve Május16, 2009 Hali! Járt valamelyikőtök Écsen gyorsulási versenyen? Nem régen értünk haza egész türhető volt, bár szerintem kevés volt az induló és kicsit unalmassá vált mikor ugyan azok mentek sora-sorba! <_< :lol: Nem mentem el, bár rémlik hogy valaki említette, hogy lesz. Belépő volt? Mennyi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolti.astra Elküldve Május16, 2009 Megoszt Elküldve Május16, 2009 Nem mentem el, bár rémlik hogy valaki említette, hogy lesz. Belépő volt? Mennyi? Volt 2000Ft! Kicsit sokallotam, de én még csak most először voltam gyorsuláson, régebben mikor volt idő hiányában nem tudtam menni! Gondoltam előbb is irok ide, hátja jön valaki más Opelos is innen a fórumról! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opelosfater Elküldve Május21, 2009 Megoszt Elküldve Május21, 2009 Nem mentem el, bár rémlik hogy valaki említette, hogy lesz. Belépő volt? Mennyi? Ha otthon lettem volna , én biztos kimentem volna.Legalább tudtam volna időt méretni meg az a jó ha kevesen vannak legalábbis aki versenyezni szeret.Mert többször kerül rá a sor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május21, 2009 Megoszt Elküldve Május21, 2009 Ha otthon lettem volna , én biztos kimentem volna.Legalább tudtam volna időt méretni meg az a jó ha kevesen vannak legalábbis aki versenyezni szeret.Mert többször kerül rá a sor. Ugyan mivel versenyeztél volna? Azzal a kehes NE-vel?? <_< Még a benzin is inkább kifolyik belőle. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május22, 2009 Megoszt Elküldve Május22, 2009 Mikorra menjek oda mocitetőt álítgatni , Karcsi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Pezo? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opelosfater Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Ugyan mivel versenyeztél volna? Azzal a kehes NE-vel?? :lol: Még a benzin is inkább kifolyik belőle. :D :lol: Na várjál csak Karcsika lesz nemulass Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Pezo? :lol: Én nem. A Zasszony buliban van, pesztrálkodom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Én nem. A Zasszony buliban van, pesztrálkodom. Most már én sem. :lol: 3 férfi egyedül, vagy 4 .... küldjek egy táncos csajt? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Most már én sem. :lol: 3 férfi egyedül, vagy 4 .... küldjek egy táncos csajt? :D 3, a 4. dolgozik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 3, a 4. dolgozik. Hja, ha 3-an nem bírnátok vele, akor hagyjuk.... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 V. Hungarian Blitz Weekend Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 Látom a "fontosabb" helyekre belinkeled. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 Tudod Karcsi, segítsünk egymáson mert más nem biztos, hogy fog.. :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június8, 2009 Megoszt Elküldve Június8, 2009 Előreláthatólag mikor lesz pénteken a Pezo-s vagy kórházas tali? A szokásos 20:00 időpontban? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június8, 2009 Megoszt Elküldve Június8, 2009 Előreláthatólag mikor lesz pénteken a Pezo-s vagy kórházas tali? A szokásos 20:00 időpontban? :lol: Lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június8, 2009 Megoszt Elküldve Június8, 2009 Lesz. Oké. De mikorra menjek? Exasszonnyal lenne tali, visszaadni a cuccait. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június8, 2009 Megoszt Elküldve Június8, 2009 Oké. De mikorra menjek? Exasszonnyal lenne tali, visszaadni a cuccait. :lol: Milyen cuccok? Először hozzánk gyere, kicsit átböngésszük. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június9, 2009 Megoszt Elküldve Június9, 2009 Milyen cuccok? Először hozzánk gyere, kicsit átböngésszük. :lol: Discman és egy könyv. :D Mondjuk visszakapom a videókártyámat, úgysem használja. :lol: Geforce 4. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június9, 2009 Megoszt Elküldve Június9, 2009 Discman és egy könyv. :D Mondjuk visszakapom a videókártyámat, úgysem használja. :lol: Geforce 4. :lol: 3/4 8-8-ra ott leszek a kórháznál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Június9, 2009 Megoszt Elküldve Június9, 2009 3/4 8-8-ra ott leszek a kórháznál. Tudok menni én is, szabin vagyok a héten. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június9, 2009 Megoszt Elküldve Június9, 2009 Tudok menni én is, szabin vagyok a héten. :lol: Az jóóóóóóóóóóóóó. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június9, 2009 Megoszt Elküldve Június9, 2009 3/4 8-8-ra ott leszek a kórháznál. Okés. Megpróbálok én is odaérni akkortájt. Lehet még megállok Alex0403-nál Zircen, ha sikerül a tervem, de eddig nem úgy néz ki. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts