zotya975 Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 BTR-80 Az-az itt volt a nyelvem hegyén. :lol: Jól megfejeltem benne vmi kiálló biszbaszt. <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Csak 1 busz volt, egy "faros" Ikarus. Mindegy, hogy egy vagy több, nem lehetett volna onnan elrángatni. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május8, 2009 Megoszt Elküldve Május8, 2009 Ma lesz Pezo tali? Ha igen, akkor mennék. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május8, 2009 Megoszt Elküldve Május8, 2009 Ma lesz Pezo tali? Ha igen, akkor mennék. <_< Gyere, de mostanában a kórház parkolója a menő hely. Ha Veszprém felől jössz, akkor tök egyenesen át 2 kőrforg, 1 vasuti átj, 1 körforg, utána a köv sarkon jobbra, belsőbe be, Mekinél balra. De ha gondolod ki is mehetek eléd a vasuti átjáró után van egy benzinkút jobbra, ott megvárhatlak. Számom az aláírásomban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május8, 2009 Megoszt Elküldve Május8, 2009 Gyere, de mostanában a kórház parkolója a menő hely. Ha Veszprém felől jössz, akkor tök egyenesen át 2 kőrforg, 1 vasuti átj, 1 körforg, utána a köv sarkon jobbra, belsőbe be, Mekinél balra. De ha gondolod ki is mehetek eléd a vasuti átjáró után van egy benzinkút jobbra, ott megvárhatlak. Számom az aláírásomban. Valahogy így? Remélem jó az útvonal a körforgóig. Ha arra a vasúti átjáróra gondoltál, amit az én útvonaltervezésem is keresztül halad, akkor legyen inkább ott a tali, aztán haladunk tovább. Hány órára kéne odaérnem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május8, 2009 Megoszt Elküldve Május8, 2009 Valahogy így? Remélem jó az útvonal a körforgóig. Ha arra a vasúti átjáróra gondoltál, amit az én útvonaltervezésem is keresztül halad, akkor legyen inkább ott a tali, aztán haladunk tovább. Hány órára kéne odaérnem? A vasút után egyből ott a kút jobbra. Általában 20.00.-kor szokott gyülekezni a nép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május8, 2009 Megoszt Elküldve Május8, 2009 A vasút után egyből ott a kút jobbra. Általában 20.00.-kor szokott gyülekezni a nép. Oké, akkor 19:45, 20:00-ra odaérkezek a kútra, ha semmi sem akadályoz meg ebben. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május8, 2009 Megoszt Elküldve Május8, 2009 Oké, akkor 19:45, 20:00-ra odaérkezek a kútra, ha semmi sem akadályoz meg ebben. <_< OKS. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május8, 2009 Megoszt Elküldve Május8, 2009 Zotya nem jössz?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május8, 2009 Megoszt Elküldve Május8, 2009 Zotya nem jössz?? Megyek, csak most értem haza, és előbb meg kell nézni mennyit nőt tegnap óta a fű a kertben, csak utánna ülhetek le a gép elé. <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május8, 2009 Megoszt Elküldve Május8, 2009 Day kösz, hogy eljöttél. Sajnálom, hogy ilyen kevesen voltunk. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május8, 2009 Megoszt Elküldve Május8, 2009 Day kösz, hogy eljöttél. Sajnálom, hogy ilyen kevesen voltunk. :lol: Sajnálja az aki nem jött el! <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május8, 2009 Megoszt Elküldve Május8, 2009 Day kösz, hogy eljöttél. Sajnálom, hogy ilyen kevesen voltunk. :lol: Sajnálja az aki nem jött el! :lol: :lol: Én is elmehetek majd egyszer, ha úgy jönnek ki a dolgok? <_< Legalább lenne összehasonlitási alapom mert a közelemben sehol sincs egy ilyen motorral szerelt Astra. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május8, 2009 Megoszt Elküldve Május8, 2009 Day kösz, hogy eljöttél. Sajnálom, hogy ilyen kevesen voltunk. :lol: Én köszönöm. :lol: Tanultam tegnap pár dolgot. :lol: Legközelebb többen leszünk. Imádok éjszaka vezetni, senki sincs előttem, se mögöttem másik sáv is üres... többet világított a távolsági mint a tompított. :lol: Elfelejtettem a kijelzős trükköt kipróbálni, amit mutattál Zotya. ;< Gondolom a műszer által jelzett sebességet írja ki a kijelzőre is.. Amúgy érdekes volt hazafele. Veszprémvarsány utáni emelkedőn alig akart felmenni, a Bakonyszentkirályi elágazó emelkedőjén meg már gázt sem kellett adnom és gyorsult... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május8, 2009 Megoszt Elküldve Május8, 2009 Én köszönöm. :lol: Tanultam tegnap pár dolgot. :lol: Legközelebb többen leszünk. Imádok éjszaka vezetni, senki sincs előttem, se mögöttem másik sáv is üres... többet világított a távolsági mint a tompított. :lol: Elfelejtettem a kijelzős trükköt kipróbálni, amit mutattál Zotya. ;< Gondolom a műszer által jelzett sebességet írja ki a kijelzőre is.. Amúgy érdekes volt hazafele. Veszprémvarsány utáni emelkedőn alig akart felmenni, a Bakonyszentkirályi elágazó emelkedőjén meg már gázt sem kellett adnom és gyorsult... :lol: Az átlagsebességre gondoltál, nem? - két gomb egyidejű megnyomása 1-2másodpercig.. Viszont úgy tudom, hogy csak negyven vagy ötven-valamennyi-ig mutatja..legalábbis nekem, de ez lehet tipus/felszereltségfüggő. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 Én is elmehetek majd egyszer, ha úgy jönnek ki a dolgok? <_< Legalább lenne összehasonlitási alapom mert a közelemben sehol sincs egy ilyen motorral szerelt Astra. :lol: Hogyne. :lol: Szívesen látunk. :) Én köszönöm. :D Tanultam tegnap pár dolgot. :lol: Legközelebb többen leszünk. Imádok éjszaka vezetni, senki sincs előttem, se mögöttem másik sáv is üres... többet világított a távolsági mint a tompított. :lol: Elfelejtettem a kijelzős trükköt kipróbálni, amit mutattál Zotya. ;< Gondolom a műszer által jelzett sebességet írja ki a kijelzőre is.. Amúgy érdekes volt hazafele. Veszprémvarsány utáni emelkedőn alig akart felmenni, a Bakonyszentkirályi elágazó emelkedőjén meg már gázt sem kellett adnom és gyorsult... :lol: Az átlagsebességre gondoltál, nem? - két gomb egyidejű megnyomása 1-2másodpercig.. Viszont úgy tudom, hogy csak negyven vagy ötven-valamennyi-ig mutatja..legalábbis nekem, de ez lehet tipus/felszereltségfüggő. :lol: 53-ig. Azt az értéket, amit a seb jeladó ad. Nem annyi lesz az órán, hanem több. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 Én is elmehetek majd egyszer, ha úgy jönnek ki a dolgok? <_< Legalább lenne összehasonlitási alapom mert a közelemben sehol sincs egy ilyen motorral szerelt Astra. :lol: Gyere csak, ha van mivel hazamenned. Az új belépők kocsiját mindíg szétszedjük, ez a "beavatás". :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 Gyere csak, ha van mivel hazamenned. Az új belépők kocsiját mindíg szétszedjük, ez a "beavatás". :lol: :lol: :lol: Szerencse hogy ebből én kimaradtam. Lehet azért mert modernebb és jobban felszerelt? :lol: Amúgy ma kipróbáltam menet közben a kmh kiírást és nem annyit ír, amennyit az óra mutat. :lol: Tehát ehhez be lehet lőni a műszert. <_< Ugyanannyi csalást mutat, mint GPS-l. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 Gyere csak, ha van mivel hazamenned. Az új belépők kocsiját mindíg szétszedjük, ez a "beavatás". :lol: <_< Ok! Szétszeditek, mindent alaposan átnéztek rajta, ha valami nem okés azt megjavitjátok majd összerakjátok és én meg tanulok közben tőletek.. :lol: :lol: ..de akkor reggel nyolckor legyen a tali hogy estére, sötétedésre meglegyen! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 :lol: Szerencse hogy ebből én kimaradtam. Lehet azért mert modernebb és jobban felszerelt? :lol: Amúgy ma kipróbáltam menet közben a kmh kiírást és nem annyit ír, amennyit az óra mutat. :lol: Tehát ehhez be lehet lőni a műszert. <_< Ugyanannyi csalást mutat, mint GPS-l. Igazából a régi műszerrel nekem is pontosan mért, legalábbis a sejtésem szerint, de az újjal állandóan 26-ot mutat. Ok! Szétszeditek, mindent alaposan átnéztek rajta, ha valami nem okés azt megjavitjátok majd összerakjátok és én meg tanulok közben tőletek.. :lol: :lol: ..de akkor reggel nyolckor legyen a tali hogy estére, sötétedésre meglegyen! :lol: Nem-nem, csak szétszedjük, a többi a te dolgod. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Frisco Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 Igazából a régi műszerrel nekem is pontosan mért, legalábbis a sejtésem szerint, de az újjal állandóan 26-ot mutat. Nem-nem, csak szétszedjük, a többi a te dolgod. :lol: Ugyan már Zotya ne riaszd el már az elején a "kolléga urat" ! <_< Ráérsz később is! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 Ugyan már Zotya ne riaszd el már az elején a "kolléga urat" ! :lol: Ráérsz később is! :lol: pedig a tiéd is ketté lett szedve---igaz nem talin :lol: <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Frisco Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 pedig a tiéd is ketté lett szedve---igaz nem talin :lol: <_< :lol: Igaz! A pontosság kedvéért nem is először! :lol: Most már azért van gyári autó is az udvaron, a párom vett magának egy 2003-as G Astrát 1,4-es "atomerőművel". Nem újítottad meg a tagságod? Gondolom a gazdasági helyzet miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május15, 2009 Megoszt Elküldve Május15, 2009 Csak hogy a talikról is legyen szó. <_< Este, vki, pezoba?????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május15, 2009 Megoszt Elküldve Május15, 2009 Csak hogy a talikról is legyen szó. <_< Este, vki, pezoba?????? Megyek, most végeztem az új rugószett beépítésével. Ha kések akkor rosszul raktam össze. :lol: Ebként a jobb hátsó levegős volt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts