Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 948
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

• 2 weeks later...
Elküldve
Lehet, hogy odaérek! :lol:

Karcsi Te is jössz!? Többiek? Thuby?

Én megyek, Thuby tegnap volt nálam. Azt mondta, hogy nem biztos, melotól függ.

Elküldve
Lehet, hogy odaérek! :lol:

Karcsi Te is jössz!? Többiek? Thuby?

Ha jössz, és nem felejted el elhozhatnád a fűtőszál javítót. Tudom hogy neked nem vált be, de tennék egy próbát mielőtt veszek én is. De én csak 1/2 9-körül érek oda, mert előtte haza kell dobnom az asszonyt, 8-ig dolgozik. :lol:

Elküldve
Ha jössz, és nem felejted el elhozhatnád a fűtőszál javítót. Tudom hogy neked nem vált be, de tennék egy próbát mielőtt veszek én is. De én csak 1/2 9-körül érek oda, mert előtte haza kell dobnom az asszonyt, 8-ig dolgozik. :lol:

Persze, remélem nem felejtem el berakni.

Elküldve
Este Pezo??????? Vki(k)??????

Kihagyom, iccakás vagyok, meg ed kicsit dáthás is. Meg nyűgös, de ez nem ide tartozik. Viszont ha Thuby jön akkor beviszem neked délután az izzókat, elvihetnéd neki. :rolleyes:

Elküldve
Megyek haza holnap. Mikor lesz a köv. összeröffenés!?

Gondolom a szokott helyen a szokott időben. :rolleyes: A fűtőszáljavítód visszavigyem? Mert akkor kifutok átecsetelni a maradék két szálat. :)

Elküldve
Gondolom a szokott helyen a szokott időben. :) A fűtőszáljavítód visszavigyem? Mert akkor kifutok átecsetelni a maradék két szálat. :)

Ha mindenkinek jó , akkor nekem is jó! :rolleyes: Annyira nem kell sietned a loctite-al.

Elküldve
Gondolom a szokott helyen a szokott időben. :) A fűtőszáljavítód visszavigyem? Mert akkor kifutok átecsetelni a maradék két szálat. :)

Ha mindenkinek jó , akkor nekem is jó! :rolleyes: Annyira nem kell sietned a loctite-al.

Megyek én is.

Elküldve
Kocsival, vagy megint alkoholizálsz, és menjek érted? Vagy küldjem Opelosfatert? :)

Kocsival. A múlt héten is csak azért ittam, mert itthon már ettem pálinkás bonbont. :rolleyes:

Elküldve
Kocsival, vagy megint alkoholizálsz, és menjek érted? Vagy küldjem Opelosfatert? :rolleyes:

Amúgy gyalog 5perc a pezó a Karcsiéktól, szóval nagy luxus érte menni. :)

Spitzesen még rövidebbnek is tűnik.

Elküldve
Amúgy gyalog 5perc a pezó a Karcsiéktól, szóval nagy luxus érte menni. :rolleyes:

Spitzesen még rövidebbnek is tűnik.

Na azért nem volt olyan vészes a helyzet, nem kellett kétoldalról támogatni, meg ilyesmi, simán eltalált haza a fal mellett is. :) De nem hibáztatom, addig én sem mertem elindulni amig a fater elő nem adta a kézifékes mutatványát. Én akkora helyen csak 5 perc előre-hátra játékkal tudtam volna megfordulni Ő meg elintézte egy laza csuklómozdulattal. :)

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.