Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Ha van felesleges km-óra spirálod, akkor légyszíves hozzál. B) tankolásból hazafele jövet elszakadt... :D Vagyis ez a tippem.

Tárgytalan!

Zsir ott leszek. :-D

Helyes!

• Hozzászólások 948
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

• 3 weeks later...
Elküldve
Akkor mi megyünk hozzád. (És ha már ott, vagyunk szét is szedjük a motrot... :) )

Itt voltál? Nem zártam hátra a kutyákat. :D ...Ja, hülye vagyok, kocsival mentem el, potyára jöttél... :D

• 2 months later...
Elküldve
Nem igérem, bébiszitter leszek.....esetleg a kórházhoz odaérek.. :D

Jártok ti is a kórház parkolóba?

Én kb. 3x voltam kinn. Új vagyok még, 1-2 arcot ismerek csak, de szivesen kimennék mint Opel képviselet :icon4: :icon4:

Elküldve
Jártok ti is a kórház parkolóba?

Én kb. 3x voltam kinn. Új vagyok még, 1-2 arcot ismerek csak, de szivesen kimennék mint Opel képviselet :icon4: :D

Mostanában ritkán, sok a meló, régebben mindíg kimentünk a Pezo után.

• 2 months later...
Elküldve

Üdv mindenkinek.

Mostanában szervezünk opel találkozókat Győrben a Dunacenter parkolóban.

Kérdés az lenne, hogy van-e rá igény mert akkor hamarosan szerveződik egy megint.

Általában péntek szombat estéket merít ki a dolog.

Üdv:

Telepi

Elküldve
Üdv mindenkinek.

Mostanában szervezünk opel találkozókat Győrben a Dunacenter parkolóban.

Kérdés az lenne, hogy van-e rá igény mert akkor hamarosan szerveződik egy megint.

Általában péntek szombat estéket merít ki a dolog.

Üdv:

Telepi

Az az igazság, hogy mi a Pezo-ban szoktunk gyűlni. Ám nem vagyok elrontója semmi "rossznak" :D . Írd meg, pontosan mikor.

• 2 weeks later...
Elküldve

Hello hello.

Találkozó lesz Október 22-én este 19:00 órától a Dunacenter parkolóban!

Típusfüggetlen lesz a dolog de jó lenne minél többen megjelenni!

Mindenkit várunk!

Üdv: Telepi

Elküldve
Hello hello.

Találkozó lesz Október 22-én este 19:00 órától a Dunacenter parkolóban!

Típusfüggetlen lesz a dolog de jó lenne minél többen megjelenni!

Mindenkit várunk!

Üdv: Telepi

Heló!

Mi várható aktivitást illetően?

Több a kórházparkolós ácsorgásnál? ;)

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...
Elküldve

Ha lenne valami kis Opelos találka itt a megyében abban én is benne lennék! :)

Hát ha van elég energiád szervezni, akkor biztos lesz aki eljön. Aktivizálni kell a népet, az a helyzet.

Elküldve

Egy kis találkozó lesz itt a nuygaton. Gondoltam beírom ide is a dolgokat hátha lesz valakit akit érdekel a dolog :)

A találkozó sorozat állomásai:

2012. április 6. (péntek) 19.00 Zalaegerszeg, Zala Park

2012. április 13. (péntek) 19.00 Nagykanizsa, Vásárcsarnok parkoló

2012. április 27. (péntek) 19.00 Szombathely, Interspar parkoló

2012. május 5. (szombat) Keszthely, Alpha Park 18.00 (ezen a napon Zánkán francia autóstali, visszafelé útba esünk! ;))

Aztán majd valamikor ide Sopronba is szervezünk egyet, a következő hónapba, ilyen összejövős grillezős dolgot.

Majd megírom mikor hátha valakit érdekel.

Elküldve

Egy kis találkozó lesz itt a nuygaton. Gondoltam beírom ide is a dolgokat hátha lesz valakit akit érdekel a dolog :)

A találkozó sorozat állomásai:

2012. április 6. (péntek) 19.00 Zalaegerszeg, Zala Park

2012. április 13. (péntek) 19.00 Nagykanizsa, Vásárcsarnok parkoló

2012. április 27. (péntek) 19.00 Szombathely, Interspar parkoló

2012. május 5. (szombat) Keszthely, Alpha Park 18.00 (ezen a napon Zánkán francia autóstali, visszafelé útba esünk! ;))

Aztán majd valamikor ide Sopronba is szervezünk egyet, a következő hónapba, ilyen összejövős grillezős dolgot.

Majd megírom mikor hátha valakit érdekel.

A szombathelyi Interspar parkoló 300m-re van őseimtől. Ha éppen nem Frankfurtban leszek, akkor kinézek. Köszönöm az információt.

Elküldve

A szombathelyi Interspar parkoló 300m-re van őseimtől. Ha éppen nem Frankfurtban leszek, akkor kinézek. Köszönöm az információt.

Igazán nincs mit. Jópáran lesznek :)

Egyébként ide felhívnám a figyelmét a most alakúlóban lévő kis klubbról. Csak Opelosok vannak és mostanában már szervezésben van egy kisebb találka is. Szóval aki környékbeli csatlakozzon :)

http://www.facebook.com/groups/295993323805611/295999617138315/?ref=notif&notif_t=group_activity#!/groups/295993323805611/

• 2 weeks later...
  • 4 months later...
Elküldve

Sziasztok.

Igaz nem találkozó, de mégis..

A MVOK szervezésében megyünk BP- SZfehérvár- Veszprém -Ajka- Körmend- Szentgotthárd Végállomás. Opel Gyár Látogatás.

Szeptember 22. Nyilt nap. rendezvényt tartanak. Gyárlátogatás stb.. ha gondoljátok lehet jelentkezni. Nem kell Veterán Opelnak lennie.

Akit érdekel, jelezze. Emilben válaszolok.

monzaattila@gmail.com ide írjatok. Sziasztok.

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.