Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 948
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Nna széép, amikor meg én megyek, akkor meg ki se dugod a kép...orrod... :D :)

Mondtam csörögjél rám, de csak éjjel tudsz hívni. :P

Én már itt vagyok :) :D

Mingyá....

• 3 weeks later...
Elküldve
-- Sziasztok!! Ti nem szoktatok szervezni össze jöveteleket? Mini Talikat? Vagy havi egy alkalmas kirándulásokat??

Elméletileg minden pénteken van a Pezo-ban Győrben talákozó este 8-kor. De ha nincs meg a minimum 2 fő, akkor rendszerint (mostanában gyakran) elmarad.

Elküldve
Elméletileg minden pénteken van a Pezo-ban Győrben talákozó este 8-kor. De ha nincs meg a minimum 2 fő, akkor rendszerint (mostanában gyakran) elmarad.

Akkor felétek is lagymatag még a társaság. biztos még pihengetnek. :lol:

Elküldve
Akkor felétek is lagymatag még a társaság. biztos még pihengetnek. :lol:

Volt hogy 5-6-is összejöttünk, csak ugye sokan műszakban dolgoznak, vagy fáradtak, vagy lusták. Nyáron aktívabbak az emberkék. Ilyenkor a Pezo után kimegyünk a kórház parkolójába csevegni, Fater rögtönzött kézifékes fordulóit nézni, meg a csajokat bámulni. :D

• 4 weeks later...
Elküldve
Volt hogy 5-6-is összejöttünk, csak ugye sokan műszakban dolgoznak, vagy fáradtak, vagy lusták. Nyáron aktívabbak az emberkék. Ilyenkor a Pezo után kimegyünk a kórház parkolójába csevegni, Fater rögtönzött kézifékes fordulóit nézni, meg a csajokat bámulni. <_<

És a pihenni vágyó betegeket meg riogatni. Gondolom a Plázával szembeni oldalon.mert ott van hely.

Széchenyi téren mikor lesz a tavaszi össze jövetel??

Elküldve
És a pihenni vágyó betegeket meg riogatni. Gondolom a Plázával szembeni oldalon.mert ott van hely. Széchenyi téren mikor lesz a tavaszi össze jövetel??

Ott szoktunk találkozni a Pezo után, de most húha hideg van. Széchenyi térről meg kibacnának minket hamar, mert Fater felmarná a díszburkolatot. <_<

Elküldve
Ott szoktunk találkozni a Pezo után, de most húha hideg van. Széchenyi térről meg kibacnának minket hamar, mert Fater felmarná a díszburkolatot. :D

<_< :D :D :) :D jaja!! adná az ívet hírből ismerem meg van egy közös ismerősünk is! :D

Elküldve

Péntek délutántól vasárnap délelőttig Győrben leszek. Ha lesz találkozó, akkor csatlakoznék. Vagy még túl hideg van?

Elküldve
Péntek délutántól vasárnap délelőttig Győrben leszek. Ha lesz találkozó, akkor csatlakoznék. Vagy még túl hideg van?

Nincs túl hideg a Pezoba odaléphetünk péntek este 8-kor. Max. nem megyünk utánna a kórházhoz.

Elküldve
Nincs túl hideg a Pezoba odaléphetünk péntek este 8-kor. Max. nem megyünk utánna a kórházhoz.

Sajnos zsúfolt lesz a péntek estém. Nem biztos, hogy be tudok ugrani. Bocsánat.

Elküldve
Sajnos zsúfolt lesz a péntek estém. Nem biztos, hogy be tudok ugrani. Bocsánat.

nem tudom ma jött e volna valaki! :D de sajnos a ma nekem sem jó kicsit beteges vagyok!! :lol: meg nem kocsival vagyok! :D

Elküldve

Először mindenki menne.. Majd be van havazva, És meg nagyon fáradt .. Akkor nem lesz össze jövetel így.... Mért nem teszitek korábra ?? Akkor még talán nem kell még a pizsit fel venni. :D

Szép hétvégét mindenkinek...

Elküldve
Először mindenki menne.. Majd be van havazva, És meg nagyon fáradt .. Akkor nem lesz össze jövetel így.... Mért nem teszitek korábra ?? Akkor még talán nem kell még a pizsit fel venni. :D

Szép hétvégét mindenkinek...

Passz, így alakult ki, kérdezd csütörtökön, az közelebb van a péntekhez. Majd nyáron nagyobb lesz a kedv, az ember a kutyát sem veri ki ilyen hideg szeles időben. :lol:

Elküldve
Passz, így alakult ki, kérdezd csütörtökön, az közelebb van a péntekhez. Majd nyáron nagyobb lesz a kedv, az ember a kutyát sem veri ki ilyen hideg szeles időben. :lol:

--Akkor majd tavasszal mikor melegebb lesz.....----

És tudni már,hogy mikor lesz a fő suli előtt a veterán tali és a veterán börze?? Az is tavasszal és ősszel van egy - egy alkalommal.... :D

Elküldve
--Akkor majd tavasszal mikor melegebb lesz.....----

És tudni már,hogy mikor lesz a fő suli előtt a veterán tali és a veterán börze?? Az is tavasszal és ősszel van egy - egy alkalommal.... :D

Itt találtam róla infót:Klikk!

Elküldve
Itt találtam róla infót:Klikk!

Köszi!! nem létezik, hogy ilyen későn van csak----

na majd a Vili barátomat meg zargatom , hogy tud -e másik időpontokat----- köszike..

• 1 month later...
Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.