zotya975 Elküldve Június18, 2010 Elküldve Június18, 2010 hening írta: Persze. Megyek, csak lehet kések, mert az évzáróról hozom haza a lányokat ha esik.
Pötty86 Elküldve Június18, 2010 Elküldve Június18, 2010 Valószínű megyek én is,csak macskáért kell mennem,nem tom mikor végzek ^_^ Még csak :D most jöttem meg melóból
árpiope Elküldve Június20, 2010 Elküldve Június20, 2010 Sziasztok, hol és mikor szoktatok talizni? Árpi-Győr
zotya975 Elküldve Június21, 2010 Elküldve Június21, 2010 árpiope írta: Sziasztok, hol és mikor szoktatok talizni? Árpi-Győr Minden péntek este 8-kor a Pezo-nál Petz Lajos-Rosevelt utca sarok. Utánna általában kórház parkoló, csak menj a gumiszag után. :D
árpiope Elküldve Június21, 2010 Elküldve Június21, 2010 zotya975 írta: Minden péntek este 8-kor a Pezo-nál Petz Lajos-Rosevelt utca sarok. Utánna általában kórház parkoló, csak menj a gumiszag után. :D Szia kösz! E8öt használod?
hening Elküldve Június21, 2010 Elküldve Június21, 2010 árpiope írta: Szia kösz! E8öt használod? Van ám chat topic is. Ami nem találkozós téma, azt oda írd!
zotya975 Elküldve Június25, 2010 Elküldve Június25, 2010 A találkozó helyszíne a Pezo nevű intézmény az időpont 8 óra zéró-zéró, egyeztessük óráinkat....most. ^_^ Ki lesz? :D
Pötty86 Elküldve Június25, 2010 Elküldve Június25, 2010 zotya975 írta: A találkozó helyszíne a Pezo nevű intézmény az időpont 8 óra zéró-zéró, egyeztessük óráinkat....most. ;) Ki lesz? :D Nem tom megmerjem e kockáztatni hogy menjek a kocsival ^_^ Hol rossz egész nap,leáll 5 percenként,hol meg jó egész nap :P 4 napja be sem indítottam ,majd meglátom merész leszek e vagy gyík ;)
zotya975 Elküldve Június25, 2010 Elküldve Június25, 2010 Pötty86 írta: Nem tom megmerjem e kockáztatni hogy menjek a kocsival :D Hol rossz egész nap,leáll 5 percenként,hol meg jó egész nap ^_^ 4 napja be sem indítottam ,majd meglátom merész leszek e vagy gyík :P Mit fosol bent a kötél elhúzlak akárhonnan, legalább megnézzük a hibát. Tartalék AC-relét, gyujtásmodult , rotort ,elosztót gyertyakábeleket tudok vinni, feltéve ha hazaérek, mert most sem otthonról írok.
Pötty86 Elküldve Június25, 2010 Elküldve Június25, 2010 zotya975 írta: Mit fosol bent a kötél elhúzlak akárhonnan, legalább megnézzük a hibát. Tartalék AC-relét, gyujtásmodult , rotort ,elosztót gyertyakábeleket tudok vinni, feltéve ha hazaérek, mert most sem otthonról írok. Húú Zotya ,ha elhozod ezeket,és megnézzük,isten vagy :P Majd ird meg akkor biztire jössz e,és ha jáá,akkor menek :D De szerintem csak Parkolóba megyek oda,most macskákat tanítok összeszokni ^_^ Na Ádios
zotya975 Elküldve Június25, 2010 Elküldve Június25, 2010 Pötty86 írta: Húú Zotya ,ha elhozod ezeket,és megnézzük,isten vagy :P Majd ird meg akkor biztire jössz e,és ha jáá,akkor menek :D De szerintem csak Parkolóba megyek oda,most macskákat tanítok összeszokni ^_^ Na Ádios Megyek most már biztos.
Pötty86 Elküldve Június25, 2010 Elküldve Június25, 2010 zotya975 írta: Megyek most már biztos. Okés,akkor majd érkezem valamikor olyan 9 körűl :D Hening?
zotya975 Elküldve Június25, 2010 Elküldve Június25, 2010 Pötty86 írta: Okés,akkor majd érkezem valamikor olyan 9 körűl :D Hening? Passz, nem írt semmit de általában jön.
Guest Sanci Elküldve Június26, 2010 Elküldve Június26, 2010 zotya975 írta: bent a kötél elhúzlak akárhonnan Még Fater is ;) csak az egy kicsit gyorsra fog sikerülni.. :D ^_^ :P
zotya975 Elküldve Június26, 2010 Elküldve Június26, 2010 Sanci írta: Még Fater is ;) csak az egy kicsit gyorsra fog sikerülni.. :D ^_^ :P Faternek 3 kocsija van, és kismocival jött a talira .
Pötty86 Elküldve Június26, 2010 Elküldve Június26, 2010 zotya975 írta: Faternek 3 kocsija van, és kismocival jött a talira . :D
Guest Sanci Elküldve Június28, 2010 Elküldve Június28, 2010 zotya975 írta: Faternek 3 kocsija van, és kismocival jött a talira Nálunk is van 2 kocsi, 4 motor és mégis bringával járok :D legalábbis helyben meg közelben, kivéve ha van időm meg kedvem túrázni ^_^ :P
Pötty86 Elküldve Június28, 2010 Elküldve Június28, 2010 Sziasztok! Nos előállok az ötletemmel,miszerint: Kellene valamelyik 7végén egy összeröffenést szervezni a Püspök erdőbe! Konkrétan gondolok itt valami kaja készítésre(nem vállalom ha enni akartok :D ) Meg kilehetne találni valami játékot is :P Időpontot meg részleteket ,pénteken meg lehetne beszélni Pezónál,vagy aki dolgozik és később érne rá,a Hospital parkolóban is! Szóval érdekelne, kit érdekel? Ötletek? Ja, lehet Chat topic-ba kéne átmenni most nézem ^_^
zotya975 Elküldve Június28, 2010 Elküldve Június28, 2010 Pötty86 írta: Sziasztok! Nos előállok az ötletemmel,miszerint: Kellene valamelyik 7végén egy összeröffenést szervezni a Püspök erdőbe! Konkrétan gondolok itt valami kaja készítésre(nem vállalom ha enni akartok :D ) Meg kilehetne találni valami játékot is ;) Időpontot meg részleteket ,pénteken meg lehetne beszélni Pezónál,vagy aki dolgozik és később érne rá,a Hospital parkolóban is! Szóval érdekelne, kit érdekel? Ötletek? Ja, lehet Chat topic-ba kéne átmenni most nézem :P Végülis találkozóról van szó, maradhat itt is. :D Milyen játékra gondoltál, üvegpörgetés? ^_^ Vagy elbújok, és nem keres meg senki? ;)
daykiller Elküldve Június28, 2010 Elküldve Június28, 2010 zotya975 írta: Végülis találkozóról van szó, maradhat itt is. ;) Milyen játékra gondoltál, üvegpörgetés? :D Vagy elbújok, és nem keres meg senki? :P Ezt úgy írtad, mintha már megtörtént volna. ;) ^_^
Pötty86 Elküldve Június29, 2010 Elküldve Június29, 2010 zotya975 írta: Végülis találkozóról van szó, maradhat itt is. ;) Milyen játékra gondoltál, üvegpörgetés? :D Vagy elbújok, és nem keres meg senki? :P Hát konkrétan azt nem tudom,de majd kilehet találni valamit. Autós fogócska az erdőben ^_^
hening Elküldve Június29, 2010 Elküldve Június29, 2010 Pötty86 írta: Hát konkrétan azt nem tudom,de majd kilehet találni valamit. Autós fogócska az erdőben :D Most hétvégén még nem tudom. A jövő hétvégén Soltvadkertre megyek. Utána meg még nagyon messze van.
Pötty86 Elküldve Június29, 2010 Elküldve Június29, 2010 hening írta: Most hétvégén még nem tudom. A jövő hétvégén Soltvadkertre megyek. Utána meg még nagyon messze van. Oké,csak gondoltam megemlítem,az időpontot meg majd megdumáljuk,mikor jó mindenkinek :D
Recommended Posts