daykiller Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 Na az király! Neked azért nem írtam p.ü-t, mert tudtam, hogy olvasod a ezt a fórumrészt. Np. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B.I.G. Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 Szóval ennyire vágytok arra hogy emeljem zseniális rögtönzéseimmel, sziporkázó humorommal és ellenállhatatlan jófejűségemmel az esemény színvonalát?? ;) Hát legyen! :lol: :rolleyes: Készülj kisnyugdíjas! Hozz magaddal pézt meg egy ezrest kávéra! :blink: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 Szóval ennyire vágytok arra hogy emeljem zseniális rögtönzéseimmel, sziporkázó humorommal és ellenállhatatlan jófejűségemmel az esemény színvonalát?? :D Hát legyen! :D :rolleyes: Készülj kisnyugdíjas! Hozz magaddal pézt meg egy ezrest kávéra! :blink: ;) ;) Helyes. Ám ki-ki alapon lessz a tali. Én kikérem, te meg kifizeted. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 Na már alakul a Találkozó! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 Dec. 27-én 14:00-kor 2009-es évzáró összejövetelt tartunk. Mindenki jöjjön, az is aki eddig nem jött! Helyszín: Pezó 1. Hening 2. Gergolabs 3. Zoli 4. daykiller 5. B.I.G. 6. 7. Na akkor eddig így állunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zoli_győr Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 Lehet kések egy kicsit. Előtte még van egy fuvarom, de sietek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 Jó lenne összerántani a győri társaságot egy tali erejéig. Eljöhetnének olyanok is (főleg), akik eddig nem voltak. Az időpont jövő péntek, az esti órákban. A helyszín a Pezo lenne. Petz Lajos, Roosevelt sarok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Jó lenne összerántani a győri társaságot egy tali erejéig. Eljöhetnének olyanok is (főleg), akik eddig nem voltak. Az időpont jövő péntek, az esti órákban. A helyszín a Pezo lenne. Petz Lajos, Roosevelt sarok. Ma este 8? Összefutunk? Ezen a 7végén van az új Astra bemutatója!!!!!!!!! El kell mennünk!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Ma este 8? Összefutunk? Ezen a 7végén van az új Astra bemutatója!!!!!!!!! El kell mennünk!! Megyek. A bemutatóra meg nem tudom. Itthon vagy már? Ma de is összefuthatnánk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Megyek. A bemutatóra meg nem tudom. Itthon vagy már? Ma de is összefuthatnánk. Du. tudok csak hazaindulni. 8ra sztem odaérek. A tesztet majd ott megbeszéljük. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 Jót dumáltunk tegnap este. :P Csak azt nehezményezem, hogy ehhez kellett két régión kívüli tag is. :lol: Nem nagyon akaródzik a helyi menőknek minitalira járni. Persze akinek családi elfoglaltsága van, azt megértem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 Jót dumáltunk tegnap este. :lol: Csak azt nehezményezem, hogy ehhez kellett két régión kívüli tag is. :lol: Nem nagyon akaródzik a helyi menőknek minitalira járni. Persze akinek családi elfoglaltsága van, azt megértem. :lol: Én mennék, de most minden héten Egerszalókon vagyok, most ugyan hazaértam 6-7-re, de vannak házastársi kötelezettségeim, és nem lehet Opel talira hivatkozva kitérni előlük. :lol: Mosogatás, porszívózás...stb.stb. :P De remélem ahogy bejön a jobb idő kapunk munkát közelebb is, aztán reszkessetek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 Jót dumáltunk tegnap este. :lol: Csak azt nehezményezem, hogy ehhez kellett két régión kívüli tag is. :lol: Nem nagyon akaródzik a helyi menőknek minitalira járni. Persze akinek családi elfoglaltsága van, azt megértem. :lol: Remélem kellemes meglepetést okoztunk Ádámmal. :lol: Voltunk a kórházparkolóban is, de alig voltak ott, opelesek abszolút nem voltak. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 Remélem kellemes meglepetést okoztunk Ádámmal. :P Voltunk a kórházparkolóban is, de alig voltak ott, opelesek abszolút nem voltak. :lol: Hideg volt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Frisco Elküldve Január21, 2010 Megoszt Elküldve Január21, 2010 Hello Skacok! Holnap este lesz valami a Pezo-nál? Ha az idő nem lesz kegyetlenebb lehet, hogy megszaladnék! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január22, 2010 Megoszt Elküldve Január22, 2010 Én nem megyek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Frisco Elküldve Január23, 2010 Megoszt Elküldve Január23, 2010 Én nem megyek. Én sem értem oda, jó alaposan ráfaragtam a melóval meg az állapotom sem emberek közé való. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
seste Elküldve Február11, 2010 Megoszt Elküldve Február11, 2010 Sziasztok! Új vagyok a forumon meg Győrben is szoval ha nem lenne gond és a munkaidőm engedi akkor nagyon szivesen összefutogatnék kedves jofej opeles emberkékkel.Csak sajnálatos modon nagy a paszivitás a forumon.Szoval ha van valami megmozdulás szoljatok!!!! További szép napot mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 Sziasztok! Új vagyok a forumon meg Győrben is szoval ha nem lenne gond és a munkaidőm engedi akkor nagyon szivesen összefutogatnék kedves jofej opeles emberkékkel.Csak sajnálatos modon nagy a paszivitás a forumon.Szoval ha van valami megmozdulás szoljatok!!!! További szép napot mindenkinek! Ma este 8-kor Pezo. Ott tudsz ismerkedni jófej opeles emberkékkel. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
seste Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 Ma este 8-kor Pezo. Ott tudsz ismerkedni jófej opeles emberkékkel. :lol: ha jol látom akor most erröl lecsusztam esetleg jövö hét ugyanakor ugyan ott van esélyem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 ha jol látom akor most erröl lecsusztam esetleg jövö hét ugyanakor ugyan ott van esélyem? Van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Február18, 2010 Megoszt Elküldve Február18, 2010 ha jol látom akor most erröl lecsusztam esetleg jövö hét ugyanakor ugyan ott van esélyem? Na akkor hnap este? Ki jön? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február18, 2010 Megoszt Elküldve Február18, 2010 Na akkor hnap este? Ki jön? A rosseb, én akartam először kérdezni. :lol: Megyek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 A rosseb, én akartam először kérdezni. :lol: Megyek. :D Nem lehet igaz. :lol: :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 Nem lehet igaz. :lol: :lol: :( Nem kell csodálkozni, november óta először vagyol itthon péntek este. Pontosabban nem leszek itthon, a Pezóban leszek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts