B.I.G. Elküldve November7, 2009 Megoszt Elküldve November7, 2009 mi volt a szitu? botrány? mé nem szóltá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November7, 2009 Megoszt Elküldve November7, 2009 mi volt a szitu? botrány? mé nem szóltá? Áááá, csak egy részeg nem bírt magával. De nem kötött belénk, csak hangoskodott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November7, 2009 Megoszt Elküldve November7, 2009 Áááá, csak egy részeg nem bírt magával. De nem kötött belénk, csak hangoskodott. És szerencséjére BIG nem volt ott. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B.I.G. Elküldve November7, 2009 Megoszt Elküldve November7, 2009 És szerencséjére BIG nem volt ott. :D :) ez volt az utolsó hogy meguszta! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 Lesz Pezó pénteken? :huh: Nagyon úgy tűnik, hogy holnapra kész lesz a verda és akkor pénteken fel tudnék lépni, lehet lesz utastársam is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 Lesz Pezó pénteken? :huh: Nagyon úgy tűnik, hogy holnapra kész lesz a verda és akkor pénteken fel tudnék lépni, lehet lesz utastársam is. :lol: Nem tudom. Mostanában nem túl nagy a hajlandóság. :lol: Azért eljöhetsz, ha másért nem, az ülésért. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 Nem tudom. Mostanában nem túl nagy a hajlandóság. :lol: Azért eljöhetsz, ha másért nem, az ülésért. :lol: Igazából azért mennék, de ha lesz Pezózás, akkor jönne skj69, illetve még meggondolja. Holnap még megkérdem mikor elvisz a kocsimhoz. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 Igazából azért mennék, de ha lesz Pezózás, akkor jönne skj69, illetve még meggondolja. Holnap még megkérdem mikor elvisz a kocsimhoz. :huh: Ok. Talán eljön Zotya is. Fater biztosan nem lessz. Kinn van Bulgáriában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November19, 2009 Megoszt Elküldve November19, 2009 Ok. Talán eljön Zotya is. Fater biztosan nem lessz. Kinn van Bulgáriában. Nah skj69 nem gyün. A szokásos este 8 órai kezdés a pezónál? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November19, 2009 Megoszt Elküldve November19, 2009 Nah skj69 nem gyün. A szokásos este 8 órai kezdés a pezónál? :huh: Ja. Bár jöhetnél korábban is. Előbányászni az ülést. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November19, 2009 Megoszt Elküldve November19, 2009 Ja. Bár jöhetnél korábban is. Előbányászni az ülést. 18 vagy 19-re? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November20, 2009 Megoszt Elküldve November20, 2009 18 vagy 19-re? 19 elég lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B.I.G. Elküldve November20, 2009 Megoszt Elküldve November20, 2009 Nem tudom. Mostanában nem túl nagy a hajlandóság. :huh: Azért eljöhetsz, ha másért nem, az ülésért. :D Ja! Pénteken voltam kárómnyeled9kor,sehunsenki! :lol: Lehet ma megpróbávátty! Halilalipapi öreg trotli kisnyugdíjas! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November20, 2009 Megoszt Elküldve November20, 2009 Ja! Pénteken voltam kárómnyeled9kor,sehunsenki! :huh: Lehet ma megpróbávátty! Halilalipapi öreg trotli kisnyugdíjas! :lol: Gyerecsakeddmeg. :D Úgy is rég voltál. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November20, 2009 Megoszt Elküldve November20, 2009 19 elég lesz. Gondolom akkor hozzád menjek először. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November20, 2009 Megoszt Elküldve November20, 2009 Gondolom akkor hozzád menjek először. Jaja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 Dec. 27-én 14:00-kor 2009-es évzáró összejövetelt tartunk. Mindenki jöjjön, az is aki eddig nem jött! Helyszín: Pezó 1. Hening 2. Gergolabs 3. 4. 5. 6. 7. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 Nem jön össze sajna, délelőtt szülőkhöz megyünk, délután meg öcsémékhez. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
czaki Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 Köszönöm a meghívást de nálam is kimarad, vasárnap háromkor színházba megyek családostól. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zoli_győr Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 Dec. 27-én 14:00-kor 2009-es évzáró összejövetelt tartunk. Mindenki jöjjön, az is aki eddig nem jött! Helyszín: Pezó 1. Hening 2. Gergolabs 3.Zoli 4. 5. 6. 7. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 Köszönöm a meghívást, rettentően jól esett, hogy Gergő és Karcsi is írtak külön :rolleyes: , de sajnos elígérkeztem Eszterhez 27-én reggeltől 28-án délutánig. De ígérem, amint lesz időm kiugrok egyszer Pezo-ba. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 Köszönöm a meghívást, rettentően jól esett, hogy Gergő és Karcsi is írtak külön :rolleyes: , de sajnos elígérkeztem Eszterhez 27-én reggeltől 28-án délutánig. De ígérem, amint lesz időm kiugrok egyszer Pezo-ba. :lol: Hozd őt is! 1 kis kirándulás senkinek se árt. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 Nekem csak Karcsi írt, de nagyon úgy tűnik, hogy tudok menni. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 Köszönöm a meghívást, rettentően jól esett, hogy Gergő és Karcsi is írtak külön :blink: , de sajnos elígérkeztem Eszterhez 27-én reggeltől 28-án délutánig. De ígérem, amint lesz időm kiugrok egyszer Pezo-ba. :D Hozd őt is! 1 kis kirándulás senkinek se árt. :D Jaja. :rolleyes: ;) Nekem csak Karcsi írt, de nagyon úgy tűnik, hogy tudok menni. :lol: Naggggggggyon jóóóóóóóóóóó. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 Nekem csak Karcsi írt, de nagyon úgy tűnik, hogy tudok menni. :rolleyes: Na az király! Neked azért nem írtam p.ü-t, mert tudtam, hogy olvasod a ezt a fórumrészt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts