zotya975 Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 Úgy indulok a Balcsiról, hogy felérjek 8ra. Tudod mit? Inkább maradj a Balcsin, és odalépünk hozzád. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 Tudod mit? Inkább maradj a Balcsin, és odalépünk hozzád. :( :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július17, 2009 Megoszt Elküldve Július17, 2009 Megyek én is, HA tudok. Ha el tudom tüntetni a 47-s és 34-s hibakódot. :) (EGR és MAP sensor) Faxért kellett lezárnom az EGR-t. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 Este viszem az asszonyt 9-kor melózni, ha ott lesztek a parkolóban akkor jó, ha nem akkor úgy kell nektek! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Július31, 2009 Megoszt Elküldve Július31, 2009 8kor jön vki a pezóba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július31, 2009 Megoszt Elküldve Július31, 2009 8kor jön vki a pezóba? Ma nem, kihagyom. Jó szórakozást! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus16, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2009 Mivel visszaértem, a BW-ről, és a nyaralásból pénteken lehetne vmi összeröfi a Pezoban. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus16, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2009 Mivel visszaértem, a BW-ről, és a nyaralásból pénteken lehetne vmi összeröfi a Pezoban. :huh: Ha a cég is úgy akarja, akkor megyek. (Ha megkapom a bérlet árát addigra... ^_^ ) Zotya már tűkön ülve várja hogy láthassa a BC-t. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus16, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2009 Ha a cég is úgy akarja, akkor megyek. (Ha megkapom a bérlet árát addigra... :lol: ) Zotya már tűkön ülve várja hogy láthassa a BC-t. :huh: Na azt én is megnézném. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus16, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2009 Na azt én is megnézném. :P Majd viszek mindenkit egy tesztkörre és látja, hogy miket írkál. ^_^ Amúgy még olcsón kéne szerezni BC-s ablaktörlőkapcsolót, mert most home made üzemel. B) Vaterán van most egy omegából szabályzós ablaktörlőkar, relével 6k-ért... :huh: Gondoltam rá, ha már cserélni kell, akkor ilyen karra kéne... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 A Kecskeméti Szekció nevében szeretettel meghívlak benneteket a II. Pályanapra: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 A Kecskeméti Szekció nevében szeretettel meghívlak benneteket a II. Pályanapra: http://kepfeltoltes.hu/090827/M_sodik_p_ly...ltoltes.hu_.jpg Köszi, én biztosan megyek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 A Kecskeméti Szekció nevében szeretettel meghívlak benneteket a II. Pályanapra: http://kepfeltoltes.hu/090827/M_sodik_p_ly...ltoltes.hu_.jpg Nahát, közép dunántúlt meg sem hívod? Bár nagy élet nincs ott és a nyugati klubbal vagyok jobb viszonyban és sűrűbben találkozom az ott lakó cartársakkal, már ha eljönnek Karcsin kívül... :lol: Mindegy, nem kötözködök inkább. :lol: Én is ott leszek, nem tudom melyik régiót erősítve. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Nahát, közép dunántúlt meg sem hívod? Bár nagy élet nincs ott és a nyugati klubbal vagyok jobb viszonyban és sűrűbben találkozom az ott lakó cartársakkal, már ha eljönnek Karcsin kívül... :lol: Mindegy, nem kötözködök inkább. :lol: Én is ott leszek, nem tudom melyik régiót erősítve. :lol: én má azt sem tudom hol áll a fejem...Bocsi ha kimaradt, de átlinkelnél oda? egyszerűbb :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október8, 2009 Megoszt Elküldve Október8, 2009 Pénteken Pezo. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október8, 2009 Megoszt Elküldve Október8, 2009 Pénteken Pezo. Most kihagyom. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október8, 2009 Megoszt Elküldve Október8, 2009 Most kihagyom. :rolleyes: Akkókabbe. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Pénteken pezo. Úgy néz ki, jönnek máshonnan is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Pénteken pezo. Úgy néz ki, jönnek máshonnan is. :D Még nem tudom, tegnap pölö este 11-kor értem haza. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 Sziasztok! Most értem haza, nagyon tuti volt ez a kis létszámú pezo tali, jól éreztem magam, ha lesz lehetőség, meg időm, akkor megyek máskor is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október31, 2009 Megoszt Elküldve Október31, 2009 Sziasztok! Most értem haza, nagyon tuti volt ez a kis létszámú pezo tali, jól éreztem magam, ha lesz lehetőség, meg időm, akkor megyek máskor is. :D Örültünk, hogy eljöttetek mind a 2-en. A pezoban kialakult helyzetért sry, de még én sem találkoztam ott ilyen manyussal. A parkolóban a vége felé már én is fáztam rendesen. :) :) Ha tudsz gyere csak bátran szívesen várunk. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október31, 2009 Megoszt Elküldve Október31, 2009 Sziasztok! Most értem haza, nagyon tuti volt ez a kis létszámú pezo tali, jól éreztem magam, ha lesz lehetőség, meg időm, akkor megyek máskor is. :lol: Örültünk, hogy eljöttetek mind a 2-en. A pezoban kialakult helyzetért sry, de még én sem találkoztam ott ilyen manyussal. A parkolóban a vége felé már én is fáztam rendesen. :) :D Ha tudsz gyere csak bátran szívesen várunk. B) Mi volt a pezóban? Nem is mondtátok. Jó volt a pisilős-reflektoros poén mi? Nekem tetszett. :lol: Kaptam fejmosást is, az asszony állítólag ott áldigált 10 perce a hidegben, rám várt. Kérdem telefonod nem volt? Meg nem volt feltűnő 10 Opel a parkoló közepén? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október31, 2009 Megoszt Elküldve Október31, 2009 Mi volt a pezóban? Nem is mondtátok. Jó volt a pisilős-reflektoros poén mi? Nekem tetszett. :lol: Kaptam fejmosást is, az asszony állítólag ott áldigált 10 perce a hidegben, rám várt. Kérdem telefonod nem volt? Meg nem volt feltűnő 10 Opel a parkoló közepén? :) Mert nem jól neveled. :) :lol: Az enyém már szól előre, nehogy elkéssek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október31, 2009 Megoszt Elküldve Október31, 2009 Mert nem jól neveled. :) :lol: Az enyém már szól előre, nehogy elkéssek. :D Ezt tudom, de mi volt a Pezóba? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október31, 2009 Megoszt Elküldve Október31, 2009 Ezt tudom, de mi volt a Pezóba? :) Nem számít. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts