Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Amúgy már régóta tervezem, hogy egyszer regisztrálok egy társkeresőre és bemutatkozáshoz odaírom, hogy "Lottó ötös nyereményem megosztanám valakivel...". :) :) :lol:

Hmmmm- modtam már, hogy valójában egy szőke nagymellű csajszi vagyok? <_< :lol:

• Hozzászólások 948
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve

Hűha. Remélem lesz itt olyan aki tudja miről beszélek.

Soltvadkerti találkozón ígértetek nekem egy opel manta című DVD-t.

Hát kéremszépen megérkezett és már megis néztem.

Csak ennyi és köszi. (gumis)

Elküldve
Hmmmm- modtam már, hogy valójában egy szőke nagymellű csajszi vagyok? <_< :)

Még nem....

Én is ott leszek hnap. Lehet, hogy vmi csajszit is vinnem kell magammal, de ezért ne vessetek meg! :-D

Elküldve
Még nem....

Én is ott leszek hnap. Lehet, hogy vmi csajszit is vinnem kell magammal, de ezért ne vessetek meg! :-D

Hú de bátor. Jól meggondoltad?? <_<

Elküldve
Még nem....

Ha Opele van, akkor nyugodtan jöhet, majd elpletyiznek zotyával. <_<

Elküldve
Hú de bátor. Jól meggondoltad?? <_<

Miért kitől féltse, a nyugdíjastól, vagy a nagycsaládostól? :) Az egyiket már nem érdekil, a másiknak meg éppen elég a baja. :)

Elküldve

Most szólok, hogy nem tudok menni pénteken. <_<

Ügyeletes leszek, hogy ne tépkedjék el a kábeleinket a gárdonyi állomáson, úgy mint martonvásárin is. Gárdonyba szerencsére az első három vágány bontásánál csak biz-ber kábeleket tépkedtek, voltak is órás késések. :) Ja és lehet szombaton is ügyeletet kell adnom. :) Szóval, majd máskor. :lol:

Elküldve
Most szólok, hogy nem tudok menni pénteken. <_<

Ügyeletes leszek, hogy ne tépkedjék el a kábeleinket a gárdonyi állomáson, úgy mint martonvásárin is. Gárdonyba szerencsére az első három vágány bontásánál csak biz-ber kábeleket tépkedtek, voltak is órás késések. :lol: Ja és lehet szombaton is ügyeletet kell adnom. :) Szóval, majd máskor. :lol:

Azok az unalmas éjszakák a bakterházban. :)

Elküldve
Azok az unalmas éjszakák a bakterházban. :)

Ááá, dehogy. Én csak ülök a forgalmiban, oszt kész. Ha eltépnek egy kábelt, akkor megnézem, megmondom hogy bizber kábel és ülök tovább. :hiya: Mindez reggel hattól este 6-ig. Ma majdnem úgy volt hogy megyek éjszakára, de szerencsére nem. :(

Nem tudok eldicsekedni az egyedi elhalványulós lámpával... :P

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.