zotya975 Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 Amúgy már régóta tervezem, hogy egyszer regisztrálok egy társkeresőre és bemutatkozáshoz odaírom, hogy "Lottó ötös nyereményem megosztanám valakivel...". :) :) :lol: Hmmmm- modtam már, hogy valójában egy szőke nagymellű csajszi vagyok? <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zs-max Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 Hűha. Remélem lesz itt olyan aki tudja miről beszélek. Soltvadkerti találkozón ígértetek nekem egy opel manta című DVD-t. Hát kéremszépen megérkezett és már megis néztem. Csak ennyi és köszi. (gumis) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 Hmmmm- modtam már, hogy valójában egy szőke nagymellű csajszi vagyok? <_< :) Még nem.... Én is ott leszek hnap. Lehet, hogy vmi csajszit is vinnem kell magammal, de ezért ne vessetek meg! :-D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 Még nem.... Én is ott leszek hnap. Lehet, hogy vmi csajszit is vinnem kell magammal, de ezért ne vessetek meg! :-D Hú de bátor. Jól meggondoltad?? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 Még nem.... Én is ott leszek hnap. Lehet, hogy vmi csajszit is vinnem kell magammal, de ezért ne vessetek meg! :-D Ha Opele van, akkor nyugodtan jöhet, majd elpletyiznek zotyával. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 Hú de bátor. Jól meggondoltad?? <_< Aha. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 Hú de bátor. Jól meggondoltad?? <_< Miért kitől féltse, a nyugdíjastól, vagy a nagycsaládostól? :) Az egyiket már nem érdekil, a másiknak meg éppen elég a baja. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 Kórházhoz menjek, vagy egyből a Pezohoz? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 Kórházhoz menjek, vagy egyből a Pezohoz? <_< Pezo. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 Pezo. <_< Oké. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 Én meg megyek szunyálni, jó szórakozást! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július3, 2009 Megoszt Elküldve Július3, 2009 Pezo? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július3, 2009 Megoszt Elküldve Július3, 2009 Pezo? <_< OK. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Most szólok, hogy nem tudok menni pénteken. <_< Ügyeletes leszek, hogy ne tépkedjék el a kábeleinket a gárdonyi állomáson, úgy mint martonvásárin is. Gárdonyba szerencsére az első három vágány bontásánál csak biz-ber kábeleket tépkedtek, voltak is órás késések. :) Ja és lehet szombaton is ügyeletet kell adnom. :) Szóval, majd máskor. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Most szólok, hogy nem tudok menni pénteken. <_< Ügyeletes leszek, hogy ne tépkedjék el a kábeleinket a gárdonyi állomáson, úgy mint martonvásárin is. Gárdonyba szerencsére az első három vágány bontásánál csak biz-ber kábeleket tépkedtek, voltak is órás késések. :lol: Ja és lehet szombaton is ügyeletet kell adnom. :) Szóval, majd máskor. :lol: Azok az unalmas éjszakák a bakterházban. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Azok az unalmas éjszakák a bakterházban. :) Ááá, dehogy. Én csak ülök a forgalmiban, oszt kész. Ha eltépnek egy kábelt, akkor megnézem, megmondom hogy bizber kábel és ülök tovább. :hiya: Mindez reggel hattól este 6-ig. Ma majdnem úgy volt hogy megyek éjszakára, de szerencsére nem. :( Nem tudok eldicsekedni az egyedi elhalványulós lámpával... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 Este Pezo?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 Este Pezo?? Most nem megyek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Raya Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 halli! hol van az a pezo?? :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 halli! hol van az a pezo?? :) :( Itt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Raya Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 Itt. Kösszi! Igy már értlem :) én irtam ma neked.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 Kösszi! Igy már értlem :) én irtam ma neked.. Oks. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Most pénteken azaz 17-én lesz találka a Pezoban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Most pénteken azaz 17-én lesz találka a Pezoban? Lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 Lesz. Úgy indulok a Balcsiról, hogy felérjek 8ra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts