Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 948
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve

már jó lenne,ha nem csak kivánó mód vágyakozó időben jönétek talira.

az elmult 3 héten Hening kolega kivételével nem volt senki!

meg amugy is valami szabadtéri placcot kellene keresni...

Elküldve
már jó lenne,ha nem csak kivánó mód vágyakozó időben jönétek talira.

az elmult 3 héten Hening kolega kivételével nem volt senki!

meg amugy is valami szabadtéri placcot kellene keresni...

Na most akkor reszkessetek pénteken, és hozd a zümmögőimet KÜLÖNBEN?!?! ;) :lol: :lol: :lol:

Elküldve
Na most akkor reszkessetek pénteken, és hozd a zümmögőimet KÜLÖNBEN?!?! :lol: :lol: :lol: :)

Akkor már 3 a létszám. Bár ma találkoztam Gergővel, azt mondta Ő is jön. Talán lejön Albert is a naffalubóóó, és eljön Ő is. ;)

Elküldve
Akkor már 3 a létszám. Bár ma találkoztam Gergővel, azt mondta Ő is jön. Talán lejön Albert is a naffalubóóó, és eljön Ő is. ;)

Igy van! Remélem, hogy én is tudok menni, bár kilátásban van vmi Balaton projekt, de remélem, hogy nem hnap este.

B.I.G.: A szabadtér alatt mit értesz? Itt is van már kiülős rész.

Elküldve
Igy van! Remélem, hogy én is tudok menni, bár kilátásban van vmi Balaton projekt, de remélem, hogy nem hnap este.

B.I.G.: A szabadtér alatt mit értesz? Itt is van már kiülős rész.

Gondolom ahol lehet kilincsel előre autózni. ;)

• 2 weeks later...
Elküldve
Oksa, de jó lenne ha nem üldögélnék ott fél 9-kor még egyedül. ;)

Nem tudok menni, az asszony melózik a lányok vmi iskolabuliban, én vagyok a pesztra, ha megjönnek fürdetés vacsi stb.....

Elküldve
Állítás igaz, összefüggés nincs. ;) Tegnap megint vártam 20 percet, pedig kocsival mentem. ;)

Én már direkt nem mentem pontosan, nehogy megint én várjak. ;)

Elküldve
Ma voltunk a 81-es út mellett rendezett Autós majálison, ami egyben veterán bemutató is volt. Csináltam pár képet is. :lol:

Huh. Barátnőm odalett volna a buszokért. Imádja őket, főleg a régi veterán Ikarusokat. <_<

Amúgy az OT-s rendszám az veterán autókra van? Milyen célt szolgál, van-e korlátozása? És miért nincs zöldkártya plakett? :lol:

Elküldve
Huh. Barátnőm odalett volna a buszokért. Imádja őket, főleg a régi veterán Ikarusokat. <_<

Amúgy az OT-s rendszám az veterán autókra van? Milyen célt szolgál, van-e korlátozása? És miért nincs zöldkártya plakett? :lol:

Nem hiszem, hogy a veterán autók tudnak produkálni olyan emissziós értékeket, amivel átmennének egy sima környezetvédelmi fellülvizsgálaton. Katt ide.

Elküldve
Én meg Péren voltam repülősnapon, volt ott egy nyóckerekű csapatszállító, bele is másztam. Te biztos tudod hogy hívjál. <_<

BTR-80

Elküldve

Csak 1 busz volt, egy "faros" Ikarus.

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.