hening Elküldve Február20, 2009 Megoszt Elküldve Február20, 2009 Este vki??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február20, 2009 Megoszt Elküldve Február20, 2009 Este vki??? Most már megyek. :blush: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve Február20, 2009 Megoszt Elküldve Február20, 2009 Este vki??? KicsiThuby beteg, ki kell hogy hagyja... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február20, 2009 Megoszt Elküldve Február20, 2009 KicsiThuby beteg, ki kell hogy hagyja... :blush: Gyere meghívlak egy forró teára. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve Február20, 2009 Megoszt Elküldve Február20, 2009 Gyere meghívlak egy forró teára. :blush: Áh, tényleg szuperramatyul vagyok ám. Köszi, de majd legközelebb. Holnap ráadásul dolgoznom kell, szóval muszáj pihenni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február20, 2009 Megoszt Elküldve Február20, 2009 Áh, tényleg szuperramatyul vagyok ám. Köszi, de majd legközelebb. Holnap ráadásul dolgoznom kell, szóval muszáj pihenni... Akkor jobbulást! Holnap melózni?????? Szar ügy. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február20, 2009 Megoszt Elküldve Február20, 2009 Jó bulást. :blush: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Nem leszek pénteken. Egyéb elfoglaltságom akadt. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Nem leszek pénteken. Egyéb elfoglaltságom akadt. :blush: Bakker, pedig pont kérni akartalak, hogy vedd át Big-től a kábeleket, meg a ciripeket. Most akkor elmegyek én. Majd jól kibeszélünk a hátad mögött. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Bakker, pedig pont kérni akartalak, hogy vedd át Big-től a kábeleket, meg a ciripeket. Most akkor elmegyek én. Majd jól kibeszélünk a hátad mögött. :) Azt bizony bebuktad. :D Csak nyugodtan. Szted érdekel? :blush: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 Azt bizony bebuktad. :D Csak nyugodtan. Szted érdekel? :blush: :D :) Hát ha nem érdekel akkor hagyjuk, akkor semmi értelme. muszáj mindent elrontani?! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 Hát ha nem érdekel akkor hagyjuk, akkor semmi értelme. muszáj mindent elrontani?! :lol: :D Muszáj. :blush: :D Különben is, dögöljön meg a szomszéd tehene is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Bár még Hening cartárs nem kérdezte ( csodálom is :) :D ) este nem megyek talira, mert a " kedves" nejem szerzett nekem a héten melót, és most kicsit le vagyok fáradva. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Egyszer majd én is elmegyek, ha szabad. :) Gergolabs cartárs mondta, hogy egyszer, kétszer, többször elmehetnék én is. De majd ha lesz fölös 3000 pénzem tankolni. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Egyszer majd én is elmegyek, ha szabad. :) Gergolabs cartárs mondta, hogy egyszer, kétszer, többször elmehetnék én is. De majd ha lesz fölös 3000 pénzem tankolni. :huh: Jöhetsz persze. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Jöhetsz persze. :) Rendicsek. :D Remélem már nem kell azzal dicsekednem, hogy milyen dízel hangja van, valamint azzal, hogy szigetelőszalagozott gyújtáskábellel pöccröff indul a kocsi és hibátlanul jár, mire eljutok egy talira. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Rendicsek. :D Remélem már nem kell azzal dicsekednem, hogy milyen dízel hangja van, valamint azzal, hogy szigetelőszalagozott gyújtáskábellel pöccröff indul a kocsi és hibátlanul jár, mire eljutok egy talira. :huh: Max. kicsit messzebb állsz meg. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Max. kicsit messzebb állsz meg. :) :huh: Majd mikor beremegnek az ablakok a dízelhangtól, ahogy pörgetem, akkor már mondjátok "na megjött déjkillör". :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 :D Majd mikor beremegnek az ablakok a dízelhangtól, ahogy pörgetem, akkor már mondjátok "na megjött déjkillör". :D Ááááá, úgyse halljuk meg. Ezerrel szólt tegnap is a Deep Purple, Black Sabbath, P. Box......stb. Szétlégdoboltam, léggitároztam magam. :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Ááááá, úgyse halljuk meg. Ezerrel szólt tegnap is a Deep Purple, Black Sabbath, P. Box......stb. Szétlégdoboltam, léggitároztam magam. :huh: :) Úúúúúú, azok jóóóó zenéééék! Én is szoktam légdobolni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Pénteken tali a szokott helyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 (edited) Pénteken tali a szokott helyen. Megyek, remélem BIG hozza a ciripeimet. :) Asszem kihagyom az esti talit, marha pocsék idő van, meg vmi bujkál bennem az ördögön kívül, inkább este befekszem a jó meleg ágyba egy pohár forró teável. Reggel úgyis meló. :huh: Módosítva Március20, 2009 : zotya975 Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 Ma este? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 Ma este? Nem hiszem, most értem haza a melóból, az asszonyt meg viszem dolgozni, holnap meg megint korán kelek. ;) Esetleg ha Big cartárs megjelenik rákérdezhetnétek a ciripeimre az elektromos tükörhöz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opelosfater Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Még 1 kicsit bírjatok ki nemsokára talizunk 2 hét és megint hangos lesz a környék Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts