Opelosfater Elküldve December25, 2008 Megoszt Elküldve December25, 2008 (edited) Na azért nem volt olyan vészes a helyzet, nem kellett kétoldalról támogatni, meg ilyesmi, simán eltalált haza a fal mellett is. :rolleyes: De nem hibáztatom, addig én sem mertem elindulni amig a fater elő nem adta a kézifékes mutatványát. Én akkora helyen csak 5 perc előre-hátra játékkal tudtam volna megfordulni Ő meg elintézte egy laza csuklómozdulattal. :) Már megyek is érte. De vajon nyitva lesz karácsonykor? Módosítva December25, 2008 : Opelosfater Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December25, 2008 Megoszt Elküldve December25, 2008 Már megyek is érte. De vajon nyitva lesz karácsonykor? Sztem az ilyenfajata műintézmények nyitva vannak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December25, 2008 Megoszt Elküldve December25, 2008 Sztem az ilyenfajata műintézmények nyitva vannak. Nem a nyitvatartással van baj, hanem a bátorsággal. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December25, 2008 Megoszt Elküldve December25, 2008 Nem a nyitvatartással van baj, hanem a bátorsággal. :rolleyes: Vagy inkább az élni akarással. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December25, 2008 Megoszt Elküldve December25, 2008 Vagy inkább az élni akarással. :) Ugyan már, kiszállsz, leporolod magad, katona dolog! :rolleyes: Bár ilyenkor az ember nadrágja bellülről koszolódik. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opelosfater Elküldve December25, 2008 Megoszt Elküldve December25, 2008 Nemtudom mit pánikoltok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opelosfater Elküldve December25, 2008 Megoszt Elküldve December25, 2008 Mi ez a puttyadság mindenki ünnepel és senki nem írogat csak én. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 Mi ez a puttyadság mindenki ünnepel és senki nem írogat csak én. :) Ááááááh, csak Te érsz rá ilyenkor irogatni, akinek kisebb gyerekei vannak az nem. :) Ebként, hogy jutott eszedbe ide is írni? Eltévedtél? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 Mi ez a puttyadság mindenki ünnepel és senki nem írogat csak én. :rolleyes: Némmá! Vmi képet rakj be Fater! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 Próbáltam kideríteni, hogy ma nyitva van-e a Pezo, de nincs semmi se kirakva, ami erre vonatkozik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 Próbáltam kideríteni, hogy ma nyitva van-e a Pezo, de nincs semmi se kirakva, ami erre vonatkozik. Ha nem lesz nyitva, elmegyünk a Faterékhoz, és megisszuk az összes piáját. :) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 Ha nem lesz nyitva, elmegyünk a Faterékhoz, és megisszuk az összes piáját. :) :) Aztán ott alszunk? Pizsit vigyek? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 Aztán ott alszunk? Pizsit vigyek? :rolleyes: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opelosfater Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 Aztán ott alszunk? Pizsit vigyek? :rolleyes: AKKOR TÁNYLEG HOZZATOK PIZSIT MERT IDÉN MÁR NEM MENTEK HAZA HA MINDENT MEGAKARTOK INNI Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 AKKOR TÁNYLEG HOZZATOK PIZSIT MERT IDÉN MÁR NEM MENTEK HAZA HA MINDENT MEGAKARTOK INNI Azt ne hidd. :rolleyes: Legfeljebb gyalog megteszem azt a 2 percnyi utat hazáig. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opelosfater Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 Némmá! Vmi képet rakj be Fater! NA NEMÁ NEMELÉG HOGY SZOBA ÁLLOK VELETEK MÉG KÖVETELÖDZÖL :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 Úgy néztem, hogy nyitva van a pezo. Akkor ki jön? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 Úgy néztem, hogy nyitva van a pezo. Akkor ki jön? Megyek, de nem tudok sokáig maradni, mert az asszony éjszakás, és nem szívesen hagyom egyedül a csajokat ha nem muszáj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 Megyek, de nem tudok sokáig maradni, mert az asszony éjszakás, és nem szívesen hagyom egyedül a csajokat ha nem muszáj. Ok! Én sem, mert tanulni kell. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opelosfater Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 Azt ne hidd. :rolleyes: Legfeljebb gyalog megteszem azt a 2 percnyi utat hazáig. :) Milyen kódis autóriasztok vannak arra felétek ,szépen óvatosan elindulok erre vagy három is utánam kiabált :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 Milyen kódis autóriasztok vannak arra felétek ,szépen óvatosan elindulok erre vagy három is utánam kiabált :) Ne csodálkozzál rajta, minden autóriasztó beriaszt ha 1 kiló gumipor vágódik a kocsi oldalának. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December27, 2008 Megoszt Elküldve December27, 2008 Milyen kódis autóriasztok vannak arra felétek ,szépen óvatosan elindulok erre vagy három is utánam kiabált :) Hallottam, mennyire szépen, és óvatosan indultál. :rolleyes: Azon csodálkoztam, hogy miért csak 3 indult be. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opelosfater Elküldve December27, 2008 Megoszt Elküldve December27, 2008 Hallottam, mennyire szépen, és óvatosan indultál. :rolleyes: Azon csodálkoztam, hogy miért csak 3 indult be. :) :) Szerintem mert a corsával mentem nem a kadettal, majd pénteken letesztelem mennyi kiabál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Január2, 2009 Megoszt Elküldve Január2, 2009 Este 8kor Pezo! Mindenki jöjjön. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január2, 2009 Megoszt Elküldve Január2, 2009 Este 8kor Pezo! Mindenki jöjjön. :) Oks. Tudok menni, már jobban vagyok. :rolleyes: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts