zotya975 Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 Holnap estére remélem hazaérek. Pezóban lesz vki? Sajna nem, iccakás vagyok. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 Én megyek. Eddig legalábbis úgy néz ki. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 Én megyek. Eddig legalábbis úgy néz ki. :lol: Ok. Akkor 8kor Pezo! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 Ok. Akkor 8kor Pezo! :lol: Karcsi! Valszeg én is odalépek, ne álljunk neki szerelni, csak nézd/halgasd meg plíííz, mert kicsit zavar a dolog. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 Péntek este vki a Pezonál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 Péntek este vki a Pezonál? Lehet, hogy odaérek! :lol: Karcsi Te is jössz!? Többiek? Thuby? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 Lehet, hogy odaérek! :lol: Karcsi Te is jössz!? Többiek? Thuby? Én megyek, Thuby tegnap volt nálam. Azt mondta, hogy nem biztos, melotól függ. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 Lehet, hogy odaérek! :lol: Karcsi Te is jössz!? Többiek? Thuby? Ha jössz, és nem felejted el elhozhatnád a fűtőszál javítót. Tudom hogy neked nem vált be, de tennék egy próbát mielőtt veszek én is. De én csak 1/2 9-körül érek oda, mert előtte haza kell dobnom az asszonyt, 8-ig dolgozik. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve December5, 2008 Megoszt Elküldve December5, 2008 Ha jössz, és nem felejted el elhozhatnád a fűtőszál javítót. Tudom hogy neked nem vált be, de tennék egy próbát mielőtt veszek én is. De én csak 1/2 9-körül érek oda, mert előtte haza kell dobnom az asszonyt, 8-ig dolgozik. :lol: Persze, remélem nem felejtem el berakni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December12, 2008 Megoszt Elküldve December12, 2008 Este Pezo??????? Vki(k)?????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December12, 2008 Megoszt Elküldve December12, 2008 Este Pezo??????? Vki(k)?????? Kihagyom, iccakás vagyok, meg ed kicsit dáthás is. Meg nyűgös, de ez nem ide tartozik. Viszont ha Thuby jön akkor beviszem neked délután az izzókat, elvihetnéd neki. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December12, 2008 Megoszt Elküldve December12, 2008 Ha nem jön senki, akkor én is inkább itthon maradok. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December12, 2008 Megoszt Elküldve December12, 2008 Ha nem jön senki, akkor én is inkább itthon maradok. :rolleyes: Ámen! :) Akkor nem viszem be az izzókat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December17, 2008 Megoszt Elküldve December17, 2008 Pénteken Pezo????????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December17, 2008 Megoszt Elküldve December17, 2008 Pénteken Pezo????????? Leszek. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve December22, 2008 Megoszt Elküldve December22, 2008 Megyek haza holnap. Mikor lesz a köv. összeröffenés!? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December22, 2008 Megoszt Elküldve December22, 2008 Megyek haza holnap. Mikor lesz a köv. összeröffenés!? Gondolom a szokott helyen a szokott időben. :rolleyes: A fűtőszáljavítód visszavigyem? Mert akkor kifutok átecsetelni a maradék két szálat. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve December22, 2008 Megoszt Elküldve December22, 2008 Gondolom a szokott helyen a szokott időben. :) A fűtőszáljavítód visszavigyem? Mert akkor kifutok átecsetelni a maradék két szálat. :) Ha mindenkinek jó , akkor nekem is jó! :rolleyes: Annyira nem kell sietned a loctite-al. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December23, 2008 Megoszt Elküldve December23, 2008 Gondolom a szokott helyen a szokott időben. :) A fűtőszáljavítód visszavigyem? Mert akkor kifutok átecsetelni a maradék két szálat. :) Ha mindenkinek jó , akkor nekem is jó! :rolleyes: Annyira nem kell sietned a loctite-al. Megyek én is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December23, 2008 Megoszt Elküldve December23, 2008 Megyek én is. Kocsival, vagy megint alkoholizálsz, és menjek érted? Vagy küldjem Opelosfatert? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December23, 2008 Megoszt Elküldve December23, 2008 Kocsival, vagy megint alkoholizálsz, és menjek érted? Vagy küldjem Opelosfatert? :) Kocsival. A múlt héten is csak azért ittam, mert itthon már ettem pálinkás bonbont. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December23, 2008 Megoszt Elküldve December23, 2008 Kocsival. A múlt héten is csak azért ittam, mert itthon már ettem pálinkás bonbont. :rolleyes: De olyan sokat nem ittál, hogy beüljél egyikünk mellé. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December23, 2008 Megoszt Elküldve December23, 2008 De olyan sokat nem ittál, hogy beüljél egyikünk mellé. :rolleyes: De nem ám. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve December23, 2008 Megoszt Elküldve December23, 2008 Kocsival, vagy megint alkoholizálsz, és menjek érted? Vagy küldjem Opelosfatert? :rolleyes: Amúgy gyalog 5perc a pezó a Karcsiéktól, szóval nagy luxus érte menni. :) Spitzesen még rövidebbnek is tűnik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December23, 2008 Megoszt Elküldve December23, 2008 Amúgy gyalog 5perc a pezó a Karcsiéktól, szóval nagy luxus érte menni. :rolleyes: Spitzesen még rövidebbnek is tűnik. Na azért nem volt olyan vészes a helyzet, nem kellett kétoldalról támogatni, meg ilyesmi, simán eltalált haza a fal mellett is. :) De nem hibáztatom, addig én sem mertem elindulni amig a fater elő nem adta a kézifékes mutatványát. Én akkora helyen csak 5 perc előre-hátra játékkal tudtam volna megfordulni Ő meg elintézte egy laza csuklómozdulattal. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts