zozor Elküldve Október25, 2008 Elküldve Október25, 2008 Én már láttam olyat,hogy valaki előttem ,szó szerint balra ment a körforgóban és még indexelt is. :D ;) :P Szerencse,hogy nem jött senki,nem volt forgalom. :D Én is mentem már úgy, meg máshol is szembeforgalommal- igaz, csak rövid ideig és kékfény- és hangtechnikával... :D :D
zotya975 Elküldve Október25, 2008 Elküldve Október25, 2008 Én is mentem már úgy, meg máshol is szembeforgalommal- igaz, csak rövid ideig és kékfény- és hangtechnikával... :D :P :D Ja-ja könnyű annak akinek van hátszele. Próbáld meg a nagytesó nélkül! ;) Amúgy amikor mentem talira, megint volt csatt a Metrónál. Nem értem miért nem biggyesztenek oda pár lámpaoszlopot? Olyan sötét van mint éjjel. :D
zotya975 Elküldve Október31, 2008 Elküldve Október31, 2008 2 óra múlva pezó? :D Sajna nem, megyek éjjelre, most kihagyom. Jöhet a Karcsitól a B+, meg az a hüje 404-es link amit soha nem tudok megnézni! ;) :P
hening Elküldve Október31, 2008 Elküldve Október31, 2008 Sajna nem, megyek éjjelre, most kihagyom. Jöhet a Karcsitól a B+, meg az a hüje 404-es link amit soha nem tudok megnézni! :D ;) :P :D
zotya975 Elküldve Október31, 2008 Elküldve Október31, 2008 :D ;) Szinte hallom is már a gúnyos kacaját. ha már itt vagy , ha mész legközelebb a bontóba, hozhatnál nekem csövet a szelepfedéltől a injektor fedeléig. A vastagabbik kéne, asszem kartergáz szűrő projekt lesz. :P Nem sürgős, csak ha mész vmiért, ha nem majd elugrok én.
hening Elküldve November1, 2008 Elküldve November1, 2008 Na tegnap kihagytam, mert voltam egy haverom búcsúztatóján. Nagggggyon beb@ctam. :D ;) Szétmegy a fejem még mindíg, pedig már vettem be fájdalom csillapítót is.
gergolabs Elküldve November1, 2008 Elküldve November1, 2008 Na tegnap kihagytam, mert voltam egy haverom búcsúztatóján. Nagggggyon beb@ctam. :D ;) Szétmegy a fejem még mindíg, pedig már vettem be fájdalom csillapítót is. Hát akkor jobbulást! Jó hely ez a Rigófészek?
hening Elküldve November1, 2008 Elküldve November1, 2008 Hát akkor jobbulást! Jó hely ez a Rigófészek? Nem igazán. :D De sokan odajárnak, ezért esett rá a választás, asszem. ;)
zotya975 Elküldve November1, 2008 Elküldve November1, 2008 Na tegnap kihagytam, mert voltam egy haverom búcsúztatóján. Nagggggyon beb@ctam. :D :P Szétmegy a fejem még mindíg, pedig már vettem be fájdalom csillapítót is. Ejnye Károly! Csalódtam magában! Kijön holnap? ;) :D
hening Elküldve November1, 2008 Elküldve November1, 2008 Ejnye Károly! Csalódtam magában! Kijön holnap? :D ;) Igen.
zotya975 Elküldve November1, 2008 Elküldve November1, 2008 Igen. Thuby már tudja a szabályt, 9-kor kelek. De ha a tikokkal kelsz, asszony fent van 7-8 körül beenged, meg kidobja a hosszabbítót. :D
hening Elküldve November1, 2008 Elküldve November1, 2008 Thuby már tudja a szabályt, 9-kor kelek. De ha a tikokkal kelsz, asszony fent van 7-8 körül beenged, meg kidobja a hosszabbítót. :D Akkor 9 után megyek. ;)
zotya975 Elküldve November7, 2008 Elküldve November7, 2008 Este 8-kor Pezo? Vki? Meló 2-tól 10-ig. :D Tudom-tudom B+, meg 404. ;)
hening Elküldve November7, 2008 Elküldve November7, 2008 Meló 2-tól 10-ig. :D Tudom-tudom B+, meg 404. :P Jah. ;)
Dimitry Elküldve November13, 2008 Elküldve November13, 2008 Hosszú kihagyás után üdvözlök mindenkit.Érdeklődnék a most pénteken esedékes "rendezvény"-ről ? Végre akadt egy szabad péntekem, és párommal készülünk Győrbe. Este ellátogatnák hozzátok. Már csak azt nem tudom, hová is kell menni pontosan?
hening Elküldve November13, 2008 Elküldve November13, 2008 Hosszú kihagyás után üdvözlök mindenkit.Érdeklődnék a most pénteken esedékes "rendezvény"-ről ? Végre akadt egy szabad péntekem, és párommal készülünk Győrbe. Este ellátogatnák hozzátok. Már csak azt nem tudom, hová is kell menni pontosan? Szia! A Pezo Drink nevű "műintézményben szoktunk találkozni mostanában, bár a múlt héten nem vol senki(én sem). A hely a Dr.Petz Lajos utcában van.
zotya975 Elküldve November13, 2008 Elküldve November13, 2008 Szia! A Pezo Drink nevű "műintézményben szoktunk találkozni mostanában, bár a múlt héten nem vol senki(én sem). A hely a Dr.Petz Lajos utcában van. Én leszek, kaptam eltávot! :lol:
Dimitry Elküldve November13, 2008 Elküldve November13, 2008 Szia! A Pezo Drink nevű "műintézményben szoktunk találkozni mostanában, bár a múlt héten nem vol senki(én sem). A hely a Dr.Petz Lajos utcában van. Köszönöm!Most pénteken előreláthatólag lesztek?
Dimitry Elküldve November13, 2008 Elküldve November13, 2008 Én leszek, kaptam eltávot! :lol: Szuper! Kb mikor? 8-9 körül?
zotya975 Elküldve November13, 2008 Elküldve November13, 2008 Szuper! Kb mikor? 8-9 körül? Általában 8-kor kezdünk, aztán ki meddig ér rá. De legtöbször 9-re kimerülnek a témák, milliomosok se vagyunk, 1-2 cappucinó, üccsi, teja, aztán elfogy a lé, meg ugye péntek van, mindenki fáradt. Persze ez csak az én véleményem, micjárt leszúrnak, hogy mér, egyszer maradtunk hajnalig. :lol:
Dimitry Elküldve November13, 2008 Elküldve November13, 2008 Általában 8-kor kezdünk, aztán ki meddig ér rá. De legtöbször 9-re kimerülnek a témák, milliomosok se vagyunk, 1-2 cappucinó, üccsi, teja, aztán elfogy a lé, meg ugye péntek van, mindenki fáradt. Persze ez csak az én véleményem, micjárt leszúrnak, hogy mér, egyszer maradtunk hajnalig. :lol: Nekem most az egyszer rengeteg időm van.Végre szabadságon vagyok.
gergolabs Elküldve November20, 2008 Elküldve November20, 2008 Holnap estére remélem hazaérek. Pezóban lesz vki?
Recommended Posts