hening Elküldve Szeptember11, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2008 Na igen , én is mindig mondom az asszonynak, hogy hűséget fogadtam és nem vakságot. Valamiért nem érti ezt a magyarázatot. <_< Ilyet én nem is merek mondani, mert mindjárt a lábtörlőn alhatok. :huh: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember11, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2008 Ilyet én nem is merek mondani, mert mindjárt a lábtörlőn alhatok. <_< :huh: :D Nálunk ez nem működne, a lábtörlön a kutya alszik. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kösze Elküldve Szeptember12, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2008 Ehhez nem kell nyugdíjasnak lenni, csak hűséges férjnek. <_< :D jó kifogás... :D jó szórakozást estére, én kihagyom... megyek őzpörköltes bográcsozásra, amíg még viszonylag jó idő van...egyébként is fel kell lendíteni a hazai bortermelést, ebben is nagy szerepet vállalunk. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember12, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2008 jó kifogás... :huh: jó szórakozást estére, én kihagyom... megyek őzpörköltes bográcsozásra, amíg még viszonylag jó idő van...egyébként is fel kell lendíteni a hazai bortermelést, ebben is nagy szerepet vállalunk. <_< Pedig beugorhatnál, igazán. Ha csak a végére is. Meddig tart a vacsi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kösze Elküldve Szeptember14, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2008 Pedig beugorhatnál, igazán. Ha csak a végére is. Meddig tart a vacsi? meló után mentünk bevásárolni egyből, és el is kezdtük - komáromban... egyébként nekem 2ig tartott <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember14, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2008 meló után mentünk bevásárolni egyből, és el is kezdtük - komáromban... egyébként nekem 2ig tartott <_< Jót dumáltunk mi is, meg jókat röhögtünk. Klasz az "új" hely. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Holnap este 8-kor Pezo. <_< :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Holnap este 8-kor Pezo. <_< :huh: Megyek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Holnap este 8-kor Pezo. <_< :D Szombaton kezdem az éjszakát, ugyhogy pénteken korán fekszem, de majd a meleg takaró alól dobok egy SMS-t ha már kezdtek kékülni! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Szombaton kezdem az éjszakát, ugyhogy pénteken korán fekszem, de majd a meleg takaró alól dobok egy SMS-t ha már kezdtek kékülni! <_< Pedig eljöhetnél, egy órát maradnál, mint én. Aztán 1/2 10-re már ágyban is lehetnél. Ja, meg elvihetnéd az emelődet, hogy ne az én csomagtartómban foglalja a helyet. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Pedig eljöhetnél, egy órát maradnál, mint én. Aztán 1/2 10-re már ágyban is lehetnél. Ja, meg elvihetnéd az emelődet, hogy ne az én csomagtartómban foglalja a helyet. :huh: Milyen emelőm van nálad? Az enyém nálam van, most néztem meg! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember20, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2008 Milyen emelőm van nálad? Az enyém nálam van, most néztem meg! :huh: Ablak. <_< :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember20, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2008 Ablak. <_< :D :huh: Esetleg holnap bármikor. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember20, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2008 Esetleg holnap bármikor. <_< Azt még nem tudom, majd csörgök. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kösze Elküldve Szeptember22, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 Te csak ne vigyorogj. Gyere inkább pénteken. :huh: :D <_< Igenis Uram, jelentem ott leszek, Uram. :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember22, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 <_< Igenis Uram, jelentem ott leszek, Uram. :D :D Pihenj! :D ...hagyjál már, vazze. Mindjárt nyugdíjas vagyok. Nem megy nekem ez az ugribugri. :huh: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október1, 2008 Megoszt Elküldve Október1, 2008 A mostani pénteken kihagyom a talit. Egyéb okok, meg a szombati menet miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október1, 2008 Megoszt Elküldve Október1, 2008 A mostani pénteken kihagyom a talit. Egyéb okok, meg a szombati menet miatt. Milyen menet lesz szombaton? Vagy az is családi ügy? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október1, 2008 Megoszt Elküldve Október1, 2008 Milyen menet lesz szombaton? Vagy az is családi ügy? :lol: Megyek Kisasszondra, Kojak cartárshoz. Mint tiszteletbeli Mediterrán tag, vannaak bizonyos kötelmeim. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október1, 2008 Megoszt Elküldve Október1, 2008 Megyek Kisasszondra, Kojak cartárshoz. Mint tiszteletbeli Mediterrán tag, vannaak bizonyos kötelmeim. :lol: :lol: Jól van támadj csak, támadj! Tudom mire célzol! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október1, 2008 Megoszt Elküldve Október1, 2008 Jól van támadj csak, támadj! Tudom mire célzol! :lol: ?? Mire is? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október1, 2008 Megoszt Elküldve Október1, 2008 ?? Mire is? :lol: A klubtagságomra. De ami késik az... mi is van azzal? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október1, 2008 Megoszt Elküldve Október1, 2008 A klubtagságomra. De ami késik az... mi is van azzal? :lol: Az el van késve. :lol: Ebként nem céloztam rá, mégcsak nem is gondoltam rá. :lol: A Te döntésed.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október1, 2008 Megoszt Elküldve Október1, 2008 Az el van késve. :lol: Ebként nem céloztam rá, mégcsak nem is gondoltam rá. :lol: A Te döntésed.... :lol: A döntés megvan csak azok a piszkos anyagiak, majd mesélek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 A döntés megvan csak azok a piszkos anyagiak, majd mesélek. :lol: OK Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts