Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Találkozók

mélykék76

Recommended Posts

• Hozzászólások 948
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Sajna ma a Nádor kút nekem amás mert melózók. De azért érezzétek jól magatokat. Ne is gondoljatok rám. Majd csak túlteszem magam rajta. <_<

Egyébként Dimitry ezért nem kellett volna felkelni hajnali 1-órakor. Vagy olyan izgatott voltál, hogy le se hunytad a szemed? :huh:

Sajnos egyik sem.Még csak akkortájt érkeztem haza munkából.Ez a vendéglátás átka,pláne ha külföldön űzi az ember.

Megosztás:

Sajnos ezzel az idézet dologgal én is meg vagyok lőve 1 kicsit <_< :huh:

Na akkor még egyszer.

Ha válaszolni akarsz egy hsz-ra, akkor arra ott a válasz gomb (jobb lenn). Aztán az idézet alá, vagy fölé írod a mondandódat.

Ha több hsz-ra akarsz válaszolni egy ben, akkor az idéz, maj a hozzászól gombokat használod.

Ha megkezdett listára akarsz feliratkozni, akkor kell a quote sorokat kitörölni.

Remélem világos voltam. :D

Megosztás:

Czaki:egy "intim" kérdésem van hozzád.Merre felé laksz Győrújbaráton?

A Fő utcáról nyílik egy háromutcás új házas rész, nem messze a sportcsarnoktól/iskolától. Na az egyikben lakom. <_<

Te is idevalósi vagy?

Javítok: most nézem, soproni vagy, akkor szoktál errefelé járni?

Megosztás:

Na akkor még egyszer.

Ha válaszolni akarsz egy hsz-ra, akkor arra ott a válasz gomb (jobb lenn). Aztán az idézet alá, vagy fölé írod a mondandódat.

Ha több hsz-ra akarsz válaszolni egy ben, akkor az idéz, maj a hozzászól gombokat használod.

Ha megkezdett listára akarsz feliratkozni, akkor kell a quote sorokat kitörölni.

Remélem világos voltam. :huh:

Mint a nap! <_< Köszönöm!

Megosztás:

A Fő utcáról nyílik egy háromutcás új házas rész, nem messze a sportcsarnoktól/iskolától. Na az egyikben lakom. <_<

Te is idevalósi vagy?

Javítok: most nézem, soproni vagy, akkor szoktál errefelé járni?

Igen.Édesanyám odavalósi,valamint az ő testvérei laknak ott.Fent a hegyen.

Megosztás:

Tisztelt urak, mivel a kút 9.kor zár, ezért kellett keresni egy alternatív megoldást. Ami a Pezo nevű műintézmény lenne, a Dr Petz Lajos utcában, a Roosevelt utca sarkán.

Aki nem ismeri a helyet, azzal a szokott helyen, a kúton talizunk 3/4 8-kor, és onnan átmegyünk a Pezo-ba.

Megosztás:

Tisztelt urak, mivel a kút 9.kor zár, ezért kellett keresni egy alternatív megoldást. Ami a Pezo nevű műintézmény lenne, a Dr Petz Lajos utcában, a Roosevelt utca sarkán.

Aki nem ismeri a helyet, azzal a szokott helyen, a kúton talizunk 3/4 8-kor, és onnan átmegyünk a Pezo-ba.

Hát mivel engem pénteken 6-órakor szeretettel vár a Gráb-gyár ezért csak annyit teszek hozzá.: Jó szórakozást! <_< De majd szombat reggel arra jövök haza, hátha annyira elhúzódik és lesz ott vki! :huh:

Megosztás:

Az utcában tudnánk parkolni, a műintézmény alatt pedig PRESSZO-t tessék érteni. :huh:

Jó hát az egyértelmű volt, hogy nem vmi csúnya malac hely. Elvégre két családos ember beszélget, nézzenek már oda! Csak utoljára ezt a szót a Bujtor-Kern féle filmben hallottam mint.: Lukrécia féle műintézményt. Már ha láttad a filmet. <_<

Megosztás:

Jó hát az egyértelmű volt, hogy nem vmi csúnya malac hely. Elvégre két családos ember beszélget, nézzenek már oda! Csak utoljára ezt a szót a Bujtor-Kern féle filmben hallottam mint.: Lukrécia féle műintézményt. Már ha láttad a filmet. <_<

Melyik Bujtor-Kern filmről van szó?

Volt nekik egy pár. :huh:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.