Dimitry Elküldve Szeptember4, 2008 Elküldve Szeptember4, 2008 Valamelyik este én is szívesen csatlakoznék a társasághoz
hening Elküldve Szeptember5, 2008 Elküldve Szeptember5, 2008 Valamelyik este én is szívesen csatlakoznék a társasághoz Pl ma este 8-kor is lesz tali Győrben az Avia (ex Nádor) kúton. Ami a Szigethy Attila úton van.
hening Elküldve Szeptember5, 2008 Elküldve Szeptember5, 2008 Egy kérdés:Milyen napokon szoktatok összejönni? Péntekenként este 8 kor.
zotya975 Elküldve Szeptember5, 2008 Elküldve Szeptember5, 2008 Sajna ma a Nádor kút nekem amás mert melózók. De azért érezzétek jól magatokat. Ne is gondoljatok rám. Majd csak túlteszem magam rajta. <_< Egyébként Dimitry ezért nem kellett volna felkelni hajnali 1-órakor. Vagy olyan izgatott voltál, hogy le se hunytad a szemed? :huh:
Dimitry Elküldve Szeptember5, 2008 Elküldve Szeptember5, 2008 Sajna ma a Nádor kút nekem amás mert melózók. De azért érezzétek jól magatokat. Ne is gondoljatok rám. Majd csak túlteszem magam rajta. <_< Egyébként Dimitry ezért nem kellett volna felkelni hajnali 1-órakor. Vagy olyan izgatott voltál, hogy le se hunytad a szemed? :huh: Sajnos egyik sem.Még csak akkortájt érkeztem haza munkából.Ez a vendéglátás átka,pláne ha külföldön űzi az ember.
Dimitry Elküldve Szeptember5, 2008 Elküldve Szeptember5, 2008 Sajnos ezzel az idézet dologgal én is meg vagyok lőve 1 kicsit <_< :huh:
hening Elküldve Szeptember6, 2008 Elküldve Szeptember6, 2008 Sajnos ezzel az idézet dologgal én is meg vagyok lőve 1 kicsit <_< :huh: Na akkor még egyszer. Ha válaszolni akarsz egy hsz-ra, akkor arra ott a válasz gomb (jobb lenn). Aztán az idézet alá, vagy fölé írod a mondandódat. Ha több hsz-ra akarsz válaszolni egy ben, akkor az idéz, maj a hozzászól gombokat használod. Ha megkezdett listára akarsz feliratkozni, akkor kell a quote sorokat kitörölni. Remélem világos voltam. :D
hening Elküldve Szeptember6, 2008 Elküldve Szeptember6, 2008 Hányan voltatok a találkozón? <_< 2 Te nem ismered a srácot, Balázs a kadettklubból. + Én
czaki Elküldve Szeptember6, 2008 Elküldve Szeptember6, 2008 Czaki:egy "intim" kérdésem van hozzád.Merre felé laksz Győrújbaráton? A Fő utcáról nyílik egy háromutcás új házas rész, nem messze a sportcsarnoktól/iskolától. Na az egyikben lakom. <_< Te is idevalósi vagy? Javítok: most nézem, soproni vagy, akkor szoktál errefelé járni?
Dimitry Elküldve Szeptember7, 2008 Elküldve Szeptember7, 2008 Na akkor még egyszer. Ha válaszolni akarsz egy hsz-ra, akkor arra ott a válasz gomb (jobb lenn). Aztán az idézet alá, vagy fölé írod a mondandódat. Ha több hsz-ra akarsz válaszolni egy ben, akkor az idéz, maj a hozzászól gombokat használod. Ha megkezdett listára akarsz feliratkozni, akkor kell a quote sorokat kitörölni. Remélem világos voltam. :huh: Mint a nap! <_< Köszönöm!
Dimitry Elküldve Szeptember7, 2008 Elküldve Szeptember7, 2008 A Fő utcáról nyílik egy háromutcás új házas rész, nem messze a sportcsarnoktól/iskolától. Na az egyikben lakom. <_< Te is idevalósi vagy? Javítok: most nézem, soproni vagy, akkor szoktál errefelé járni? Igen.Édesanyám odavalósi,valamint az ő testvérei laknak ott.Fent a hegyen.
hening Elküldve Szeptember8, 2008 Elküldve Szeptember8, 2008 Mint a nap! <_< Köszönöm! Szivesen. :huh:
czaki Elküldve Szeptember8, 2008 Elküldve Szeptember8, 2008 Igen.Édesanyám odavalósi,valamint az ő testvérei laknak ott.Fent a hegyen. Én völgylakó vagyok! <_< Nem igen láttam még a kocsidat errefelé...
Dimitry Elküldve Szeptember10, 2008 Elküldve Szeptember10, 2008 Én völgylakó vagyok! <_< Nem igen láttam még a kocsidat errefelé... Sajnos nem sok időm jut családlátogatásra.Talán unokatestvéreimet ismered is.Sulyok József és az öccse Péter.
hening Elküldve Szeptember11, 2008 Elküldve Szeptember11, 2008 Tisztelt urak, mivel a kút 9.kor zár, ezért kellett keresni egy alternatív megoldást. Ami a Pezo nevű műintézmény lenne, a Dr Petz Lajos utcában, a Roosevelt utca sarkán. Aki nem ismeri a helyet, azzal a szokott helyen, a kúton talizunk 3/4 8-kor, és onnan átmegyünk a Pezo-ba.
zotya975 Elküldve Szeptember11, 2008 Elküldve Szeptember11, 2008 Tisztelt urak, mivel a kút 9.kor zár, ezért kellett keresni egy alternatív megoldást. Ami a Pezo nevű műintézmény lenne, a Dr Petz Lajos utcában, a Roosevelt utca sarkán. Aki nem ismeri a helyet, azzal a szokott helyen, a kúton talizunk 3/4 8-kor, és onnan átmegyünk a Pezo-ba. Hát mivel engem pénteken 6-órakor szeretettel vár a Gráb-gyár ezért csak annyit teszek hozzá.: Jó szórakozást! <_< De majd szombat reggel arra jövök haza, hátha annyira elhúzódik és lesz ott vki! :huh:
hening Elküldve Szeptember11, 2008 Elküldve Szeptember11, 2008 Hát mivel engem pénteken 6-órakor szeretettel vár a Gráb-gyár ezért csak annyit teszek hozzá.: Jó szórakozást! :huh: De majd szombat reggel arra jövök haza, hátha annyira elhúzódik és lesz ott vki! :D Sztem arra ne számíts. <_< :D
zotya975 Elküldve Szeptember11, 2008 Elküldve Szeptember11, 2008 Sztem arra ne számíts. <_< :D A remény hal meg utoljára! Ebként itt mekkora hely van? Valami parkoló, vagy hasonló? Ez a müintizmény elég rejtélyesen hangzik! :huh:
hening Elküldve Szeptember11, 2008 Elküldve Szeptember11, 2008 A remény hal meg utoljára! Ebként itt mekkora hely van? Valami parkoló, vagy hasonló? Ez a müintizmény elég rejtélyesen hangzik! <_< Az utcában tudnánk parkolni, a műintézmény alatt pedig PRESSZO-t tessék érteni. :huh:
zotya975 Elküldve Szeptember11, 2008 Elküldve Szeptember11, 2008 Az utcában tudnánk parkolni, a műintézmény alatt pedig PRESSZO-t tessék érteni. :huh: Jó hát az egyértelmű volt, hogy nem vmi csúnya malac hely. Elvégre két családos ember beszélget, nézzenek már oda! Csak utoljára ezt a szót a Bujtor-Kern féle filmben hallottam mint.: Lukrécia féle műintézményt. Már ha láttad a filmet. <_<
hening Elküldve Szeptember11, 2008 Elküldve Szeptember11, 2008 Jó hát az egyértelmű volt, hogy nem vmi csúnya malac hely. Elvégre két családos ember beszélget, nézzenek már oda! Csak utoljára ezt a szót a Bujtor-Kern féle filmben hallottam mint.: Lukrécia féle műintézményt. Már ha láttad a filmet. <_< Melyik Bujtor-Kern filmről van szó? Volt nekik egy pár. :huh:
zotya975 Elküldve Szeptember11, 2008 Elküldve Szeptember11, 2008 Melyik Bujtor-Kern filmről van szó? Volt nekik egy pár. :huh: Talán a Zsaruvér, vagy a Csigavér? Volt benne egy csomó rendőrcsaj. Bár ez egy nyugdijast már nemigen hoz lázba! <_<
hening Elküldve Szeptember11, 2008 Elküldve Szeptember11, 2008 Talán a Zsaruvér, vagy a Csigavér? Volt benne egy csomó rendőrcsaj. Bár ez egy nyugdijast már nemigen hoz lázba! :huh: Ehhez nem kell nyugdíjasnak lenni, csak hűséges férjnek. <_< :D
zotya975 Elküldve Szeptember11, 2008 Elküldve Szeptember11, 2008 Ehhez nem kell nyugdíjasnak lenni, csak hűséges férjnek. <_< :D Na igen , én is mindig mondom az asszonynak, hogy hűséget fogadtam és nem vakságot. Valamiért nem érti ezt a magyarázatot. :huh:
Recommended Posts