Dimitry Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Valamelyik este én is szívesen csatlakoznék a társasághoz Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 Valamelyik este én is szívesen csatlakoznék a társasághoz Pl ma este 8-kor is lesz tali Győrben az Avia (ex Nádor) kúton. Ami a Szigethy Attila úton van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 Egy kérdés:Milyen napokon szoktatok összejönni? Péntekenként este 8 kor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 Sajna ma a Nádor kút nekem amás mert melózók. De azért érezzétek jól magatokat. Ne is gondoljatok rám. Majd csak túlteszem magam rajta. <_< Egyébként Dimitry ezért nem kellett volna felkelni hajnali 1-órakor. Vagy olyan izgatott voltál, hogy le se hunytad a szemed? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dimitry Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 Sajna ma a Nádor kút nekem amás mert melózók. De azért érezzétek jól magatokat. Ne is gondoljatok rám. Majd csak túlteszem magam rajta. <_< Egyébként Dimitry ezért nem kellett volna felkelni hajnali 1-órakor. Vagy olyan izgatott voltál, hogy le se hunytad a szemed? :huh: Sajnos egyik sem.Még csak akkortájt érkeztem haza munkából.Ez a vendéglátás átka,pláne ha külföldön űzi az ember. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dimitry Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 Sajnos ezzel az idézet dologgal én is meg vagyok lőve 1 kicsit <_< :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember6, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2008 Sajnos ezzel az idézet dologgal én is meg vagyok lőve 1 kicsit <_< :huh: Na akkor még egyszer. Ha válaszolni akarsz egy hsz-ra, akkor arra ott a válasz gomb (jobb lenn). Aztán az idézet alá, vagy fölé írod a mondandódat. Ha több hsz-ra akarsz válaszolni egy ben, akkor az idéz, maj a hozzászól gombokat használod. Ha megkezdett listára akarsz feliratkozni, akkor kell a quote sorokat kitörölni. Remélem világos voltam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember6, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2008 Hányan voltatok a találkozón? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember6, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2008 Hányan voltatok a találkozón? <_< 2 Te nem ismered a srácot, Balázs a kadettklubból. + Én Link to comment Megosztás: More sharing options...
czaki Elküldve Szeptember6, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2008 Czaki:egy "intim" kérdésem van hozzád.Merre felé laksz Győrújbaráton? A Fő utcáról nyílik egy háromutcás új házas rész, nem messze a sportcsarnoktól/iskolától. Na az egyikben lakom. <_< Te is idevalósi vagy? Javítok: most nézem, soproni vagy, akkor szoktál errefelé járni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dimitry Elküldve Szeptember7, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2008 Na akkor még egyszer. Ha válaszolni akarsz egy hsz-ra, akkor arra ott a válasz gomb (jobb lenn). Aztán az idézet alá, vagy fölé írod a mondandódat. Ha több hsz-ra akarsz válaszolni egy ben, akkor az idéz, maj a hozzászól gombokat használod. Ha megkezdett listára akarsz feliratkozni, akkor kell a quote sorokat kitörölni. Remélem világos voltam. :huh: Mint a nap! <_< Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dimitry Elküldve Szeptember7, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2008 A Fő utcáról nyílik egy háromutcás új házas rész, nem messze a sportcsarnoktól/iskolától. Na az egyikben lakom. <_< Te is idevalósi vagy? Javítok: most nézem, soproni vagy, akkor szoktál errefelé járni? Igen.Édesanyám odavalósi,valamint az ő testvérei laknak ott.Fent a hegyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 Mint a nap! <_< Köszönöm! Szivesen. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
czaki Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 Igen.Édesanyám odavalósi,valamint az ő testvérei laknak ott.Fent a hegyen. Én völgylakó vagyok! <_< Nem igen láttam még a kocsidat errefelé... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dimitry Elküldve Szeptember10, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2008 Én völgylakó vagyok! <_< Nem igen láttam még a kocsidat errefelé... Sajnos nem sok időm jut családlátogatásra.Talán unokatestvéreimet ismered is.Sulyok József és az öccse Péter. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember11, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2008 Tisztelt urak, mivel a kút 9.kor zár, ezért kellett keresni egy alternatív megoldást. Ami a Pezo nevű műintézmény lenne, a Dr Petz Lajos utcában, a Roosevelt utca sarkán. Aki nem ismeri a helyet, azzal a szokott helyen, a kúton talizunk 3/4 8-kor, és onnan átmegyünk a Pezo-ba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember11, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2008 Tisztelt urak, mivel a kút 9.kor zár, ezért kellett keresni egy alternatív megoldást. Ami a Pezo nevű műintézmény lenne, a Dr Petz Lajos utcában, a Roosevelt utca sarkán. Aki nem ismeri a helyet, azzal a szokott helyen, a kúton talizunk 3/4 8-kor, és onnan átmegyünk a Pezo-ba. Hát mivel engem pénteken 6-órakor szeretettel vár a Gráb-gyár ezért csak annyit teszek hozzá.: Jó szórakozást! <_< De majd szombat reggel arra jövök haza, hátha annyira elhúzódik és lesz ott vki! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember11, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2008 Hát mivel engem pénteken 6-órakor szeretettel vár a Gráb-gyár ezért csak annyit teszek hozzá.: Jó szórakozást! :huh: De majd szombat reggel arra jövök haza, hátha annyira elhúzódik és lesz ott vki! :D Sztem arra ne számíts. <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember11, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2008 Sztem arra ne számíts. <_< :D A remény hal meg utoljára! Ebként itt mekkora hely van? Valami parkoló, vagy hasonló? Ez a müintizmény elég rejtélyesen hangzik! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember11, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2008 A remény hal meg utoljára! Ebként itt mekkora hely van? Valami parkoló, vagy hasonló? Ez a müintizmény elég rejtélyesen hangzik! <_< Az utcában tudnánk parkolni, a műintézmény alatt pedig PRESSZO-t tessék érteni. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember11, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2008 Az utcában tudnánk parkolni, a műintézmény alatt pedig PRESSZO-t tessék érteni. :huh: Jó hát az egyértelmű volt, hogy nem vmi csúnya malac hely. Elvégre két családos ember beszélget, nézzenek már oda! Csak utoljára ezt a szót a Bujtor-Kern féle filmben hallottam mint.: Lukrécia féle műintézményt. Már ha láttad a filmet. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember11, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2008 Jó hát az egyértelmű volt, hogy nem vmi csúnya malac hely. Elvégre két családos ember beszélget, nézzenek már oda! Csak utoljára ezt a szót a Bujtor-Kern féle filmben hallottam mint.: Lukrécia féle műintézményt. Már ha láttad a filmet. <_< Melyik Bujtor-Kern filmről van szó? Volt nekik egy pár. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember11, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2008 Melyik Bujtor-Kern filmről van szó? Volt nekik egy pár. :huh: Talán a Zsaruvér, vagy a Csigavér? Volt benne egy csomó rendőrcsaj. Bár ez egy nyugdijast már nemigen hoz lázba! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember11, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2008 Talán a Zsaruvér, vagy a Csigavér? Volt benne egy csomó rendőrcsaj. Bár ez egy nyugdijast már nemigen hoz lázba! :huh: Ehhez nem kell nyugdíjasnak lenni, csak hűséges férjnek. <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember11, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2008 Ehhez nem kell nyugdíjasnak lenni, csak hűséges férjnek. <_< :D Na igen , én is mindig mondom az asszonynak, hogy hűséget fogadtam és nem vakságot. Valamiért nem érti ezt a magyarázatot. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts