gergolabs Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Én is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kösze Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 Én megyek. :lol: Mi megyünk. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 Mi megyünk. :lol: :lol: Időben kell indulnom, későn jövök csak a reklám után! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
joces Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 Ma végre én is ott leszek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 Ma végre én is ott leszek. :lol: Az jóóóó. :lol: Bár egy kicsi hekkelés lesz, de majd dumálunk is. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 Egész sokan leszünk még a végén. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 Egész sokan leszünk még a végén. :lol: Sokan vagyunk, de még nem vagyunk elegen, vagy melegen? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 Sokan vagyunk, de még nem vagyunk elegen, vagy melegen? :lol: Akkor én inkább otthon maradok. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 Akkor én inkább otthon maradok. :lol: Gyere, mert hoztam neked vmit. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 Gyere, mert hoztam neked vmit. :lol: Míííííít? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 Míííííít? :lol: Most már bird ki ezt a fél órát! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
joces Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 A mai tali is jól sikerült.Igaz Hening? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus30, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2008 A mai tali is jól sikerült.Igaz Hening? :lol: Ja. ja , csak kár hogy le kellett lépnem mer éjszakás voltam és már jojoztak a szemeim. Heningnek biztos tetszett, kapott csokit, ugye nem ettétek meg hanem hazavitted!? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
czaki Elküldve Augusztus30, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2008 Ja. ja , csak kár hogy le kellett lépnem mer éjszakás voltam és már jojoztak a szemeim. Heningnek biztos tetszett, kapott csokit, ugye nem ettétek meg hanem hazavitted!? :lol: :lol: Cukrosbácsi üzemmód volt tegnap? :lol: :D Csoki helyett nem sört kellett volna inkább? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus30, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2008 Cukrosbácsi üzemmód volt tegnap? :lol: :lol: Csoki helyett nem sört kellett volna inkább? :lol: Ejnye, hová gondolsz? Mindenki verdával volt egy kivétellel. Nem szabad inni, ha vezetsz! Mars a sarokba! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus31, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2008 A mai tali is jól sikerült.Igaz Hening? :lol: Jóóóóól. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus31, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2008 Ja. ja , csak kár hogy le kellett lépnem mer éjszakás voltam és már jojoztak a szemeim. Heningnek biztos tetszett, kapott csokit, ugye nem ettétek meg hanem hazavitted!? :lol: :lol: Persze hogy hazavittem. Pedig Fater pályázott rá, hogy kap belőle, de a fiaim mostanra már el is pusztították. :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus31, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2008 Cukrosbácsi üzemmód volt tegnap? :lol: :lol: Csoki helyett nem sört kellett volna inkább? :D Mikre nem gondolsz. :lol: Az meg. hogy piásan vezessek, már vagy 20 éve meg sem fordult a fejemben. :D Nem mondom ifjúkoromban voltak megbotlások, de szerencsére "kinőttem". :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus31, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2008 Persze hogy hazavittem. Pedig Fater pályázott rá, hogy kap belőle, de a fiaim mostanra már el is pusztították. :lol: :lol: Legközelebb viszek neki is, végül is neki is köszönettel tartozom. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
czaki Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Arra nem is gondoltok, hogy a sört haza is lehet vinni és otthon meginni? :lol: :lol: Épp úgy, mint a csokit. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Arra nem is gondoltok, hogy a sört haza is lehet vinni és otthon meginni? :lol: :lol: Épp úgy, mint a csokit. :lol: 3 szütyő söröm maradt a Blitz-ről, az nekem kitart ebben az évben. Minek több? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Arra nem is gondoltok, hogy a sört haza is lehet vinni és otthon meginni? :lol: :lol: Épp úgy, mint a csokit. :D A csokit is csak azért vitte haza mert mondtam hogy a srácoknak hoztam. Milyen hülyén hangzott volna, hogy.:itt van fiúk pár doboz sör Zoli bá kűdte! Majd 1-2 év mulva. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 Na, akkor innentől menjen át mindenki a chat topicba, mert ez itt már nem kicsit off. (Én is :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dimitry Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Egy kérdés:Milyen napokon szoktatok összejönni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dimitry Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 Czaki:egy "intim" kérdésem van hozzád.Merre felé laksz Győrújbaráton? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts