czaki Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 namosmá megyek én is, csúnyán hanyagoltam a klubtársakat... :lol: Hening, segíts egy kicsit légyszíves, hol is találom a kutat? olvastam amit Jocesnek írtál, de nekem nem egyértelmű... Barossról érkezve merre kb.? :lol: Baross hídról érkezve jobbra kanyarodsz a Szigethy Attila útra, majd ha a következő lámpán egyenesen áthaladsz, utána bal kéz felől meglátod a Nádor kutat a rendőrség mögött. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 namosmá megyek én is, csúnyán hanyagoltam a klubtársakat... :lol: Hening, segíts egy kicsit légyszíves, hol is találom a kutat? olvastam amit Jocesnek írtál, de nekem nem egyértelmű... Barossról érkezve merre kb.? :lol: Legalább jóóóóóóól megnézzük a GSi-t. :D Baross hídról érkezve jobbra kanyarodsz a Szigethy Attila útra, majd ha a következő lámpán egyenesen áthaladsz, utána bal kéz felől meglátod a Nádor kutat a rendőrség mögött. :lol: Ahogy mondod, csak most már vmi Avia a neve, és nem Nádor. Amúgy, eljöhetnétek Ti is Kaviccsal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kösze Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 Baross hídról érkezve jobbra kanyarodsz a Szigethy Attila útra, majd ha a következő lámpán egyenesen áthaladsz, utána bal kéz felől meglátod a Nádor kutat a rendőrség mögött. :lol: köszönöm! Legalább jóóóóóóól megnézzük a GSi-t. :lol: az megy a héten szerelőhöz kipuffcserére és futóműállításra, az első lökös meg műanyagoshoz aztán fényezőhöz a maszkkal együtt, ha minden jól alakul. nagggyon remélem, hogy meg lesz péntekig! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 Jjjjjah, pl. a jövő héten is. :lol: Ott legyél ám. :lol: Leszek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
czaki Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 Legalább jóóóóóóól megnézzük a GSi-t. :lol: Ahogy mondod, csak most már vmi Avia a neve, és nem Nádor. Amúgy, eljöhetnétek Ti is Kaviccsal. Kavics inkognitóban tudna már csak jönni, a Fiatból nem lesz Opel az Opelklubos rendszámkeret ellenére sem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 Kavics inkognitóban tudna már csak jönni, a Fiatból nem lesz Opel az Opelklubos rendszámkeret ellenére sem. :lol: Rajzolhatna alkoholos filcel emblémát az elejére, talán átt tud csuszni a beléptető rendszeren. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
czaki Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 Rajzolhatna alkoholos filcel emblémát az elejére, talán átt tud csuszni a beléptető rendszeren. :lol: Én a koszba rajzoltam a múltkor neki, de azóta már tuti lemosódott. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 Én a koszba rajzoltam a múltkor neki, de azóta már tuti lemosódott. :lol: :lol: Gyere el, mindig van nálam csavarnyúzó, majd belegravirozzuk! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
czaki Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 Gyere el, mindig van nálam csavarnyúzó, majd belegravirozzuk! :lol: Szerintem túlzottan nem örülne neki, de azért kérdezd meg. :lol: Nekem van Opel jelem a Corsán, nem kell több. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 Szerintem túlzottan nem örülne neki, de azért kérdezd meg. :lol: Nekem van Opel jelem a Corsán, nem kell több. :lol: Nekem hiányoznak hátulról az Astra meg az 1.4-feliratok. Nem vészes de majd alkalomadtán pótolom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kösze Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 hát nem lesz GSi most pénteken, nem végeznek addig a fényezéssel... :lol: valaki be tud ugrani értem? :lol: árpád u. 48. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 hát nem lesz GSi most pénteken, nem végeznek addig a fényezéssel... :lol: valaki be tud ugrani értem? :lol: árpád u. 48. Majd én megyek. 3/4 8-ra. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 Kavics inkognitóban tudna már csak jönni, a Fiatból nem lesz Opel az Opelklubos rendszámkeret ellenére sem. :D Attól még eljöhetne. :lol: Úgyse láttam még belülről olyant. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 Attól még eljöhetne. :lol: Úgyse láttam még belülről olyant. :lol: :lol: Viszek szerszámokat, én sem láttam még BELLÜLRŐL olyat! :D :D :D Van egy bontott hengerfejem csinálhatunk belőle hybridet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
czaki Elküldve Augusztus25, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2008 Ezek után biztos ki tudjátok majd csalogatni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Karcsi! Ráérsz vmikor szerelni az ajtókárpitot? Vmikor hívtalak, de azt mondta, hogy nem fogadsz hívásokat. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Karcsi! Ráérsz vmikor szerelni az ajtókárpitot? Vmikor hívtalak, de azt mondta, hogy nem fogadsz hívásokat. :lol: Du 5-6 óra felé ráérek, egyenlőre úgy néz ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Gyere el, mindig van nálam csavarnyúzó, majd belegravirozzuk! :lol: Ezek után biztos ki tudjátok majd csalogatni. :lol: vicceskedünk halál elött ? :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 vicceskedünk halál elött ? :lol: :lol: Miről beszélsz, a nyolcadik utas a HALÁL az enyém csak ötszemélyes! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
czaki Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 vicceskedünk halál elött ? :lol: :D Én egy árva szót nem szóltam. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Én egy árva szót nem szóltam. :lol: :lol: De gondoltál rá, vald be! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Miről beszélsz, a nyolcadik utas a HALÁL az enyém csak ötszemélyes! :lol: nyolcadik utas a benzinkutas :lol: az enyém meg csak négy :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Péntek este várható vki a Nádor kúthoz, vagy megint csak magamat szórakoztatom? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Péntek este várható vki a Nádor kúthoz, vagy megint csak magamat szórakoztatom? :lol: Én megyek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Én megyek. :lol: Jaj de jó már ketten vagyunk! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts