hening Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 Pezo? ?? Nem ismerem, hol van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 ?? Nem ismerem, hol van? Bartók Béla, Dr. Petz Lajos út sarkán majdnem. Sztem találkozzunk a kúton, aztán max átmegyünk 1ütt Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 Bartók Béla, Dr. Petz Lajos út sarkán majdnem. Sztem találkozzunk a kúton, aztán max átmegyünk 1ütt OK. Akkor 8-kor a kúton. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Holnap este 8-kor tali a nádor kúton. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus15, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2008 Holnap este 8-kor tali a nádor kúton. :lol: Voltunk vagy ketten. :lol: Egy új fórumozó, Zotya975 cartárs volt még rajtam kívül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus15, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2008 Voltunk vagy ketten. :lol: Egy új fórumozó, Zotya975 cartárs volt még rajtam kívül. Nem baj én jól éreztem magam. Ámbár én néha egyedül is jól érzem magam. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Voltunk vagy ketten. :lol: Egy új fórumozó, Zotya975 cartárs volt még rajtam kívül. Ejh, ez mennyire zártkörű, fiúk? Igaz, hogy még fórumra sem járok túl régóta... De Opelom sincs túl régóta :D Lehet, hogy megzaklatnálak titeket egy-két kérdéssel, egy-két sör fejében (vagy ha autóval jöttök, biztosan lesz málnaszörp :lol: ). Én mondjuk talán le is tudom sétálni azt a 100métert háztól a kútig :lol: Persze, ha szabad a belépés, s nem szívok éppen valahol kinn ügyeletben... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Ejh, ez mennyire zártkörű, fiúk? Igaz, hogy még fórumra sem járok túl régóta... De Opelom sincs túl régóta :D Lehet, hogy megzaklatnálak titeket egy-két kérdéssel, egy-két sör fejében (vagy ha autóval jöttök, biztosan lesz málnaszörp :D ). Én mondjuk talán le is tudom sétálni azt a 100métert háztól a kútig :lol: Persze, ha szabad a belépés, s nem szívok éppen valahol kinn ügyeletben... Teljesen nyílt. Bár mondjuk én most pénteken nem leszek, mert megyek a Blitz-re. :D :lol: De sztem a jövő héten összejöhetünk páran, ha kész lesz a Zoli autója addigra. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Teljesen nyílt. Bár mondjuk én most pénteken nem leszek, mert megyek a Blitz-re. :D :lol: De sztem a jövő héten összejöhetünk páran, ha kész lesz a Zoli autója addigra. :lol: :D Ha nem lesz kész én akkor is megyek, legfeljebb motorral. Majd felrakom a hűtőrácsot az Opel jellel a kormányra. Csak hogy tudják hova tartozom. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 Kész a gép ,jön vki pénteken a nádorhoz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 Holnap este már én is megyek a Blitzre! Ma este vki? 1 rendhagyó Blitz előtti megbeszélős összejövetel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 Holnap este már én is megyek a Blitzre! Ma este vki? 1 rendhagyó Blitz előtti megbeszélős összejövetel? Mikor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 Mikor? 8?? Te nem Siófokon vagy a kiccsaláddal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 8?? Te nem Siófokon vagy a kiccsaláddal? Még nem. Majd kb holnap dél körül. Az időpont OK. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 Rendben akkor ott találkozunk!!! MINDENKI AKI RÁÉR JÖJJÖN 8RA A NÁDOR KÚTRA!!!!!!!!!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 Rendben akkor ott találkozunk!!! MINDENKI AKI RÁÉR JÖJJÖN 8RA A NÁDOR KÚTRA!!!!!!!!!!! :lol: Hallod Zotya? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
joces Elküldve Augusztus22, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2008 Szóval mindenki a Blitz-en van?Jó nektek :lol: Ma azért lesz valami a kúton?Ha megy valaki,firkantson ide vmit legyenszíves.Köszi. OFF:Nem tüntem el,opel megvan csak sok a melo.Nehogy azt gondoljátok,hogy"essejönidetöbbetvazze" :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Augusztus22, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2008 Szóval mindenki a Blitz-en van?Jó nektek :lol: Ma azért lesz valami a kúton?Ha megy valaki,firkantson ide vmit legyenszíves.Köszi. OFF:Nem tüntem el,opel megvan csak sok a melo.Nehogy azt gondoljátok,hogy"essejönidetöbbetvazze" :lol: :lol: :D Karcsi, meg én már a Blitz-en leszünk. A többiekről nem tudok. Gyere Blitzre!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus22, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2008 Hallod Zotya? :lol: Igen hallom, csak most olvastam el. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus22, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2008 Szóval mindenki a Blitz-en van?Jó nektek :lol: Ma azért lesz valami a kúton?Ha megy valaki,firkantson ide vmit legyenszíves.Köszi. OFF:Nem tüntem el,opel megvan csak sok a melo.Nehogy azt gondoljátok,hogy"essejönidetöbbetvazze" :lol: :lol: :D Leszek 8-kor a Nádor-kútnál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus22, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2008 Voltam 8-kor a Nádor kútnál. Mindenki a Blitzen van? Sehol senki, azért evótam egyedül. Viccet meséltem magamnak. Meg a kocsiról beszélgettünk. Amikor meguntuk hazamentünk. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
joces Elküldve Augusztus22, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2008 Bocs Zotya nem volt kedvem,meg lehet később értem volna oda.(Úgy értem elég későn).Meg mire odaérek plusz fél óra.Holnap me meló. Majd legközelebb remélem össze tudom hozni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus22, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2008 Bocs Zotya nem volt kedvem,meg lehet később értem volna oda.(Úgy értem elég későn).Meg mire odaérek plusz fél óra.Holnap me meló. Majd legközelebb remélem össze tudom hozni. Gond egy szál se lesz még péntek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 Gond egy szál se lesz még péntek. :lol: Jjjjjah, pl. a jövő héten is. :lol: Ott legyél ám. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kösze Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 Jjjjjah, pl. a jövő héten is. :D Ott legyél ám. :lol: namosmá megyek én is, csúnyán hanyagoltam a klubtársakat... :lol: Hening, segíts egy kicsit légyszíves, hol is találom a kutat? olvastam amit Jocesnek írtál, de nekem nem egyértelmű... Barossról érkezve merre kb.? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts