Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 948
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

• 4 weeks later...
Elküldve
Voltunk vagy ketten. :lol:

Egy új fórumozó, Zotya975 cartárs volt még rajtam kívül.

Nem baj én jól éreztem magam. Ámbár én néha egyedül is jól érzem magam. :lol:

Elküldve
Voltunk vagy ketten. :lol:

Egy új fórumozó, Zotya975 cartárs volt még rajtam kívül.

Ejh, ez mennyire zártkörű, fiúk? Igaz, hogy még fórumra sem járok túl régóta... De Opelom sincs túl régóta :D

Lehet, hogy megzaklatnálak titeket egy-két kérdéssel, egy-két sör fejében (vagy ha autóval jöttök, biztosan lesz málnaszörp :lol: ). Én mondjuk talán le is tudom sétálni azt a 100métert háztól a kútig :lol:

Persze, ha szabad a belépés, s nem szívok éppen valahol kinn ügyeletben...

Elküldve
Ejh, ez mennyire zártkörű, fiúk? Igaz, hogy még fórumra sem járok túl régóta... De Opelom sincs túl régóta :D

Lehet, hogy megzaklatnálak titeket egy-két kérdéssel, egy-két sör fejében (vagy ha autóval jöttök, biztosan lesz málnaszörp :D ). Én mondjuk talán le is tudom sétálni azt a 100métert háztól a kútig :lol:

Persze, ha szabad a belépés, s nem szívok éppen valahol kinn ügyeletben...

Teljesen nyílt. Bár mondjuk én most pénteken nem leszek, mert megyek a Blitz-re. :D :lol:

De sztem a jövő héten összejöhetünk páran, ha kész lesz a Zoli autója addigra. :lol: :D

Elküldve
Teljesen nyílt. Bár mondjuk én most pénteken nem leszek, mert megyek a Blitz-re. :D :lol:

De sztem a jövő héten összejöhetünk páran, ha kész lesz a Zoli autója addigra. :lol: :D

Ha nem lesz kész én akkor is megyek, legfeljebb motorral. Majd felrakom a hűtőrácsot az Opel jellel a kormányra. Csak hogy tudják hova tartozom. :lol:

Elküldve

Szóval mindenki a Blitz-en van?Jó nektek :lol: Ma azért lesz valami a kúton?Ha megy valaki,firkantson ide vmit legyenszíves.Köszi.

OFF:Nem tüntem el,opel megvan csak sok a melo.Nehogy azt gondoljátok,hogy"essejönidetöbbetvazze" :lol: :lol: :D

Elküldve
Szóval mindenki a Blitz-en van?Jó nektek :lol: Ma azért lesz valami a kúton?Ha megy valaki,firkantson ide vmit legyenszíves.Köszi.

OFF:Nem tüntem el,opel megvan csak sok a melo.Nehogy azt gondoljátok,hogy"essejönidetöbbetvazze" :lol: :lol: :D

Karcsi, meg én már a Blitz-en leszünk. A többiekről nem tudok. Gyere Blitzre!!!!!

Elküldve

Leszek 8-kor a Nádor-kútnál.

Elküldve

Voltam 8-kor a Nádor kútnál. Mindenki a Blitzen van? Sehol senki, azért evótam egyedül. Viccet meséltem magamnak. Meg a kocsiról beszélgettünk. Amikor meguntuk hazamentünk. :lol:

Elküldve

Bocs Zotya nem volt kedvem,meg lehet később értem volna oda.(Úgy értem elég későn).Meg mire odaérek plusz fél óra.Holnap me meló.

Majd legközelebb remélem össze tudom hozni.

Elküldve
Bocs Zotya nem volt kedvem,meg lehet később értem volna oda.(Úgy értem elég későn).Meg mire odaérek plusz fél óra.Holnap me meló.

Majd legközelebb remélem össze tudom hozni.

Gond egy szál se lesz még péntek. :lol:

Elküldve
Jjjjjah, pl. a jövő héten is. :D

Ott legyél ám. :lol:

namosmá megyek én is, csúnyán hanyagoltam a klubtársakat... :lol:

Hening, segíts egy kicsit légyszíves, hol is találom a kutat? olvastam amit Jocesnek írtál, de nekem nem egyértelmű... Barossról érkezve merre kb.? :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.