qmg Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 az jo mert a nádor kuttol kb 100 méterre lakunk,addig akár el is toljuk a kocsit :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 az jo mert a nádor kuttol kb 100 méterre lakunk,addig akár el is toljuk a kocsit :D Szólj előre, hátha a többiek is meg akarják nézni a produkciót. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
qmg Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 a kadét-tal még csak egyszer kellett boboznom.azota száll mint a sóhaj. :D .most péntek még nem jo de jövöhéten ha minden igaz megyünk a nádor kutra,bár a kocsi még nincs egészen készen,itt ott gittes,lefestve még egyenlöre nints,dehát egy kadett az foltozgatva is szép Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 a kadét-tal még csak egyszer kellett boboznom.azota száll mint a sóhaj. :D .most péntek még nem jo de jövöhéten ha minden igaz megyünk a nádor kutra,bár a kocsi még nincs egészen készen,itt ott gittes,lefestve még egyenlöre nints,dehát egy kadett az foltozgatva is szép Ok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 A jövő 7en, ha minden igaz én is megyek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 A jövő 7en, ha minden igaz én is megyek! Már alig várjuk. :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
joces Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 Üdv! Kicsit elmaradtam.Persze mennék talira.Mindig Győrben van?A Petz kórház parkolója ha jól vettem ki az írásaitokból.Épp ma voltam ott.Mikor lesz legközelebb? Az asszonnyal megszerettük az astrát,jó lenne a márka/típustársakkal dumálni,biztos adnátok tanácsot e típussal kapcsolatban ugye? :sowwy: Pl mit lehet,mit ajánlott,vagy mit ne csináljak vele.(Már van benne 1400 km bibi :lol: :lol: Van egyébként G astrás aki szokott jönni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Üdv! Kicsit elmaradtam.Persze mennék talira.Mindig Győrben van?A Petz kórház parkolója ha jól vettem ki az írásaitokból.Épp ma voltam ott.Mikor lesz legközelebb? Az asszonnyal megszerettük az astrát,jó lenne a márka/típustársakkal dumálni,biztos adnátok tanácsot e típussal kapcsolatban ugye? :sowwy: Pl mit lehet,mit ajánlott,vagy mit ne csináljak vele.(Már van benne 1400 km bibi :lol: :lol: Van egyébként G astrás aki szokott jönni? Pénteken szokott lenni tali a Nádor kúton, este 8-kor. Minden héten. :lol: A kórháznál eddig 2X volt, az meglehetősen alkalomszerű, szervezést igényel. :lol: Gyere holnap a kútra, jókat szoktunk röhögni. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
qmg Elküldve Április24, 2008 Megoszt Elküldve Április24, 2008 holnap megyek a nádorra énis....másnem tankolni :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
qmg Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 negyed 9ig senki sem volt ott..kb mikor szoktatok odaérni általában? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 negyed 9ig senki sem volt ott..kb mikor szoktatok odaérni általában? Elég türelmetlen voltál akkor, :sowwy: mert én kb akkor értem oda, de senki nem volt ott. :lol: A többiek is csak később jöttek. Ilyenkor be kell ülni a kávézóba és inni kell egy capuccinot. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
joces Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Holnap lesz tali?Az a bizonyos Nádor kút az pontosan merre van?(Talán Nádor utca?)Lehet asszonnyal elnézünk arra.Még nem 100%. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Holnap lesz tali?Az a bizonyos Nádor kút az pontosan merre van?(Talán Nádor utca?)Lehet asszonnyal elnézünk arra.Még nem 100%. Minden pénteken van, este 8-tól. Nem kell elszaladni, ha még nincs ott senki. B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
qmg Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 énse elszaladtam B) csak azt hittem nem lesz ott senki B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 énse elszaladtam :D csak azt hittem nem lesz ott senki B) Hinni a templomban kell. ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 Várom a javaslatokat, a júliusi tali időpontját illetőleg. Ugyanis régen voltunk már összeröffenve egy röpke 2-3 órára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július7, 2008 Megoszt Elküldve Július7, 2008 Hát látom senki sem töri össze magát tali ügyben. :rolleyes: Mindegy, pénteken talizhatnánk a Nádor kúton, este 8 körül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
joces Elküldve Július10, 2008 Megoszt Elküldve Július10, 2008 Üdv mindenki! A múltkor ígérkeztem de nem tudtam összehozni:(.Tudjátok munka,család stb... Holnap viszont úgy néz ki,senki és semmi sem tántoríthat el hogy kiruccanjak Győrbe:) Viszont szeretnék infót kérni hogy pontosan hova is kell menni,bocs de nekem a Nádor kút nem mond semmit :rolleyes: Szóval szívesen találkoznék veletek,ha van felvétel ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július11, 2008 Megoszt Elküldve Július11, 2008 Üdv mindenki! A múltkor ígérkeztem de nem tudtam összehozni:(.Tudjátok munka,család stb... Holnap viszont úgy néz ki,senki és semmi sem tántoríthat el hogy kiruccanjak Győrbe:) Viszont szeretnék infót kérni hogy pontosan hova is kell menni,bocs de nekem a Nádor kút nem mond semmit :rolleyes: Szóval szívesen találkoznék veletek,ha van felvétel ;) Hali. Ahogy Móvár felől jösz az 1-en, Pápa felé kell fordulni a felüljárónál, majd a 2. lámpánál jobbra. Az a Szigeti Attila út, a kút kb 2-300 m-re van jobb kéz felé. Ha nem találsz oda a számom az aláírásomban van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
joces Elküldve Július11, 2008 Megoszt Elküldve Július11, 2008 Ok,értem,biztos menni fog :rolleyes: .Ha minden kötél szakad csörgetlek.Ott leszek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
joces Elküldve Július13, 2008 Megoszt Elküldve Július13, 2008 Üdv! Franko volt a tali!Jókat röhögtem ;) .Kicsit ugy éreztem magam mint egy kakukktojás :rolleyes: az új autóval.Nameg nem vagyok egy műszaki zseni. De ######a gyerekek vagytok! Hening:Kicsit még visszakeveredtem a városba,szembetalálkoztam egy hátul füstölő kisteherrel,sztem benntmaradt a kézifék az ipsének ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 Üdv! Franko volt a tali!Jókat röhögtem :lol: .Kicsit ugy éreztem magam mint egy kakukktojás :rolleyes: az új autóval.Nameg nem vagyok egy műszaki zseni. De ######a gyerekek vagytok! Hening:Kicsit még visszakeveredtem a városba,szembetalálkoztam egy hátul füstölő kisteherrel,sztem benntmaradt a kézifék az ipsének ;) Örülök, hogy jól érezted magad. Nem mindíg vagyunk ám ennyien. A BIG is beesett most, de ritkán szokott jönni. Az meg nem számít, hogy nem érzed magad műszaki zseninek, senki sem úgy kezdte. :lol: A kisteher meg lehet csak egyszerűen szer volt. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 Akkor most pénteken, azaz 25én ki várható a Nádor kútra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 Akkor most pénteken, azaz 25én ki várható a Nádor kútra? Én minden pénteken ott vagyok. Csak az a baj, hogy most pénteken már 3/4 9-kor kitessékeltek minket, mert 9-től zárnak. :lol: Lehet ideje lenne keresni egy másik helyet. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 Én minden pénteken ott vagyok. Csak az a baj, hogy most pénteken már 3/4 9-kor kitessékeltek minket, mert 9-től zárnak. :lol: Lehet ideje lenne keresni egy másik helyet. :lol: Pezo? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts