Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Akkor ma csak én leszek ott???? :)

Én se leszek, mert most beszéltem Gergőlabs cartárssal, és tájékoztatott, hogy lesz egy kadattes tali 20.00.-kor a Nádor kúton. Elnézek oda, hátha nem néznek ki.

• Hozzászólások 948
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Én se leszek, mert most beszéltem Gergőlabs cartárssal, és tájékoztatott, hogy lesz egy kadattes tali 20.00.-kor a Nádor kúton. Elnézek oda, hátha nem néznek ki.

Majd meséld el milyen volt Oscar, B.I.G. és a többiek! :) :)

Elküldve
Majd meséld el milyen volt Oscar, B.I.G. és a többiek! :) :)

Ott volt Oszy, Fater, Gegőlabs, meg én. Fater mellett egy kicsit csendes srácnak tűnt Oscar. :) Mondjuk én csak egy fél órát maradtam, mert mindjárt indulok és aludni kellett. :D Jót röhögtünk a kecskés sztorin. :lol: :lol: Fater egy A corsa-val jött, Oszy meg egy szép E-vel, és hozta a barátnőjét is.

Elküldve

Ma találkoztam B.I.G.-gel a kadettklubból, meg azzal a sráccal akinek a szürke kadettomat eladtam. Megnéztem, hogy viseli gondját a kicsikének. :)

Elküldve
Ma találkoztam B.I.G.-gel a kadettklubból, meg azzal a sráccal akinek a szürke kadettomat eladtam. Megnéztem, hogy viseli gondját a kicsikének. :)

Esetleg közűlük nem akar valaki alapító lenni a Club Nyugatban? :D

• 4 weeks later...
Elküldve
Bő kettő hét addig,próbálom úgy rendezni.29.-én talán Cobra is ráér.Vasárnap a gyerekeié(azt mondta).

Talán jó a 29. du 3 óra. Még kiderül.

Elküldve

Na, akkor ki, mikor tud jönni?

29. szombat 14-15 óra

1. hening (talán jóa9

2. zsolesz1

3.frisco ( ha zsolesz elfogad mitfahrernek ) :D

.

.

.

.

30. vasárnap 14-15 óra

1. hening

2. zsolesz1

3.

.

.

.

.

Elküldve

Nem túl nagy a tolongás tali ügyben urak, pedig mindjárt itt a hétvége.

29. szombat 14-15 óra

1. hening (talán jóa9

2. zsolesz1

3.frisco ( ha zsolesz elfogad mitfahrernek )

.

.

Az újonan regelteket is szivesen várjuk. (joces, phishR stb)

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.