czaki Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Majd átmagyünk a Plázába. Mi leszünk a Pláza "kutyák". :) Nem vagyunk cukorból, egy kis esőtől csak nem olvadunk el. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Nnah. Végre összejött egy nem kétszemélyes tali. Roppant módon örülök, hogy sikerült végre hezünknek összeegyeztetni. Jelen voltak:Cobra, Powerup, Czaki, Kavics, Gergölabs (a messzi Mediterrániából), Ihi,és jómagam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Pár képet én is csináltam, de csak telóval. A többieknek biztos jobban sikerült. Dizil cali :) :) :) . Link to comment Megosztás: More sharing options...
czaki Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Pár képet én is csináltam, de csak telóval. A többieknek biztos jobban sikerült. ... Csodás, szerencsére nem látszom a képeken. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Jó volt a tali... Itt vannak az én képeim: Opel tali Ja...Hening Karesz! Neked nem igazán sikerült a telómmal képeket csinálni.. :) Kétszer kell megnyomni a gombot az autofókusz miatt... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Csodás, szerencsére nem látszom a képeken. :) Az enyémeken ott vagy,nem úsztad meg... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Jó volt a tali... Itt vannak az én képeim: Opel tali Ja...Hening Karesz! Neked nem igazán sikerült a telómmal képeket csinálni.. :) Kétszer kell megnyomni a gombot az autofókusz miatt... :) Látom, nem tartottál belőle oktatást. :) Az enyémen nem kell, csak egyszer. Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Látom, nem tartottál belőle oktatást. :) Az enyémen nem kell, csak egyszer. Legközelebb viszek igazi fotómasinát... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Legközelebb viszek igazi fotómasinát... :) Az jó lesz. Mikor is legyen a következő?????, :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
czaki Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Az enyémeken ott vagy,nem úsztad meg... :) Majd kérek ilyen fekete téglalapot a szemem elé, mint a Csellengőkben. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 látom a képekből, h a cali volt a "sztár" már nem dízel :) elég koszosak voltunk, de munkából jöttünk, munkába mentünk.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 látom a képekből, h a cali volt a "sztár" már nem dízel :) elég koszosak voltunk, de munkából jöttünk, munkába mentünk.... Azon sztem senki sem akadt fenn, hogy milyen volt a ruhátok. Látszott, hogy meló van :) . Na igen ritkán lát az ember dizil calit. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Ezt a Calibrát szoktam látni Mantatalikon. Jól körbe szokták nézni. :) (no nem én :)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Ezt a Calibrát szoktam látni Mantatalikon. Jól körbe szokták nézni. :) (no nem én :)) Mondták a srácok, hogy pesti a gép. Ők csak hackelik. Vmi turbót is emlegettek bele. :) Sanyi mikor mész legközelebb pestre? Azért kérdem, mert itt van nálam vagy 3-4 kilónyi apró, és 16.-án megyek Fehérvárra. Talán meg tudnánk dumálni, hogy onnan továbbjuttasd? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 15.-én egy rövid tali? Du 5-kor a "szokott" helyen. A fő csapás irány az apró összeszedése lenne, ha vkinek van még felesleges. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 15.-én egy rövid tali? Du 5-kor a "szokott" helyen. A fő csapás irány az apró összeszedése lenne, ha vkinek van még felesleges. :) Valaki? Senki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Valaki? Senki? 5re tutira nem érek haza. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 5re tutira nem érek haza. Egyedül jössz, vagy a családdal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Egyedül jössz, vagy a családdal? A találkozóra:egyedül, Győrbe meg ismerősökkel. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 A találkozóra:egyedül, Győrbe meg ismerősökkel. :) Ha lessz tali. Nem tolonganak a cartársak. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Frisco Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Ha lessz tali. Nem tolonganak a cartársak. :) Bocsi! Igazoltan távol délutános műszak! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Bocsi! Igazoltan távol délutános műszak! :) :) Nem kifejezetten távollakóra gondoltam. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kösze Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Nem kifejezetten távollakóra gondoltam. :) Tatán leszek, nem hiszem, hogy 5ig visszaérnék Győrbe... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Tatán leszek, nem hiszem, hogy 5ig visszaérnék Győrbe... Azért ha van felesleges apród, akkor szólj telón, és elugrok érte. Na nem Tatára, csak itt helyben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Akkor ma csak én leszek ott???? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts