mélykék76 Elküldve Január14, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január14, 2008 IWIW-ről mentettem.Itt nem látom a számod ,pedig gúúvad a szemem. :huh: :lol: Sajátomat látom-másét nem. Akkor talán erről ennyit, hogy milyen adatokat látsz belépve :) Ráadásul ez a találkozók téma :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Vazze. Pedig mondtad is. Akkó viszontnemtom. :lol: én is passzolk,vagy kérek telefonos segitséget. :) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 oppáá!! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 A jövő hétvégén ki ér rá egy kis összeröfire? Úgy néz ki, hogy Gergolabs cartárs is hazajön a messzi Mwditerrániából, és Ő is csatlakozna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
czaki Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 A jövő hétvégén ki ér rá egy kis összeröfire? Úgy néz ki, hogy Gergolabs cartárs is hazajön a messzi Mwditerrániából, és Ő is csatlakozna. Én előreláthatólag itthonvagyok. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Én előreláthatólag itthonvagyok. :huh: Még vki? Kösze, te mész Fehétvárra? Sztem szombat lenne a legjobb, mert nem tudom, hogy idegenbe szakadt hazánkfia nem-e megy vissza vasárnap Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 elméletileg én is itthon vagyok akkor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 elméletileg én is itthon vagyok akkor. Az már 4, alakul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Az már 4, alakul. Még vki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
czaki Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Még vki? Elfújta a többieket a szél. :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Elfújta a többieket a szél. :lol: :huh: Majdnem elfújt... Ha nem pitymallatra tervezitek,akkor én is megyek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
czaki Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Majdnem elfújt... Ha nem pitymallatra tervezitek,akkor én is megyek. Szerintem kora délutánra kéne, olyankor még annyira hideg sem szokott lenni. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cobra Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Üdv elméletileg a szombat délután nekem is jo Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Majdnem elfújt... Ha nem pitymallatra tervezitek,akkor én is megyek. Szerintem kora délutánra kéne, olyankor még annyira hideg sem szokott lenni. Egy kolegámnak elfújta a UPC antennáját az éjjel. Kérdeztük tőle, hogy kinek a szélvédőjében találta meg? A du 2, vagy 3 óra jó lenne? Már csak a helyet kéne kitalálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Nekem mindkét időpont jó,a helyet meg találjátok ki... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Nekem mindkét időpont jó,a helyet meg találjátok ki... Kórház előtti parkoló, szemben a mosóval? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Kórház előtti parkoló, szemben a mosóval? Na pénteken végre mehetek haza. Pfff. Eléggé itt volt már az ideje!! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Kórház előtti parkoló, szemben a mosóval? Ok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Na pénteken végre mehetek haza. Pfff. Eléggé itt volt már az ideje!! :huh: Akkor szombaton 14.00.-kor a fenti helyen várunk :lol: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Akkor szombaton 14.00.-kor a fenti helyen várunk :huh: . Király! Ott leszek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 HOLNAP 14.00. KÓRHÁZ PAKOLÓ. Nem elfelejteni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 HOLNAP 14.00. KÓRHÁZ PAKOLÓ. Nem elfelejteni. :) Jóvan. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
czaki Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 HOLNAP 14.00. KÓRHÁZ PAKOLÓ. Nem elfelejteni. :) Remélem felébredek addigra. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Vazze,esik az eső.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Vazze,esik az eső.. Majd átmagyünk a Plázába. Mi leszünk a Pláza "kutyák". :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts