hening Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Hát nem olyan marha nagy ez a parkoló, de azért mégsem sikerült megtalálnunk egymást ma. :lol: :D Tényleg, hol voltatok? Legközelebb GPS alapján megyünk :huh: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
czaki Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Tényleg, hol voltatok? Legközelebb GPS alapján megyünk :huh: . Hát először a mosónál, aztán láttuk mennyien vannak, így kimaradt a kocsimosás. :lol: Utána kórházparkoló a megbeszéltek szerint, kb. légvonalban a mosó épületével voltunk szemben, a parkoló üresebbik felén. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Hát ilyen nincs. Itt lakunk egy városban, és nem tudunk összehozni egy olyan talit, amelyiken ne ketten lennénk. Bár szerintem biztos csak elkerültük egymást a többiekkel. Azért jó volt találkozni Zsoltival, legalább megismertük egymást egy kicsit, és jókat röhögtünk. :lol: Remélem baj nélkül hazaértél. Igen ,gond nélkül. :huh: Érdemes volt össze jönni.Cserélhetnénk telo számot,és az illen elkerülések ki lennének csukva.! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Hát először a mosónál, aztán láttuk mennyien vannak, így kimaradt a kocsimosás. :huh: Utána kórházparkoló a megbeszéltek szerint, kb. légvonalban a mosó épületével voltunk szemben, a parkoló üresebbik felén. :lol: Mi is előbb a mosó mellett voltunk, aztán átmentünk a parkoló kórház felőli végéhez közelebb az út felé eső oldalon. Az enyém fehér F Astra, a Zsoltié B Omi volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
czaki Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Mi is előbb a mosó mellett voltunk, aztán átmentünk a parkoló kórház felőli végéhez közelebb az út felé eső oldalon. Az enyém fehér F Astra, a Zsoltié B Omi volt. Mi is átálltunk oda egy idő után, ezekszerint pont mögétek, gondoltuk mivel két Opel áll ott egymás mellett, akár ti is lehettek. :huh: De mivel nem jött senki a kocsikhoz, így miután átfagytunk, továbbálltunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
czaki Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Igen ,gond nélkül. :huh: Érdemes volt össze jönni.Cserélhetnénk telo számot,és az illen elkerülések ki lennének csukva.! :D Ez a telefonszámos dolog nekünk is már csak ott jutott eszünkbe. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Mi is átálltunk oda egy idő után, ezekszerint pont mögétek, gondoltuk mivel két Opel áll ott egymás mellett, akár ti is lehettek. :lol: De mivel nem jött senki a kocsikhoz, így miután átfagytunk, továbbálltunk. Igen láttunk két Vecit, az egyik tán szürke lehetett asszem. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
czaki Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Igen láttunk két Vecit, az egyik tán szürke lehetett asszem. :huh: Az jó, mert én egy Corsával voltam. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Az jó, mert én egy Corsával voltam. :huh: Na azt nem láttunk. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
czaki Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Na azt nem láttunk. :D Gondolom, mivel vastag koszréteg alatt rejtegetem. :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Gondolom, mivel vastag koszréteg alatt rejtegetem. :lol: :D Akkor biztos azért, meg már sötét is volt. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
czaki Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Akkor biztos azért, meg már sötét is volt. :huh: Hát remélhetőleg legközelebb sikerül majd összehozni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Hát remélhetőleg legközelebb sikerül majd összehozni. :huh: Teló számom a profilomban van. Hogy ilyen eset ne forduljon elő még egyszer. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 enyém is látható a prof.-ban.Szerintem(remélem) itt senki sincs aki ezzel visszaélne. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Igen láttunk két Vecit, az egyik tán szürke lehetett asszem. :huh: a fekete vót az enyém. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 enyém is látható a prof.-ban.Szerintem(remélem) itt senki sincs aki ezzel visszaélne. :huh: Be vagyok jelentkezve, de nem látom. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
czaki Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Be vagyok jelentkezve, de nem látom. :lol: Próbaképpen megnéztem én is, nincs ott semmi. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Próbaképpen megnéztem én is, nincs ott semmi. :huh: Az enyém látszik, én legalábbis látom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Legközelebb mindenki kapcsolja be a vészvillogót! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Az enyém látszik, én legalábbis látom. röhejes,a sajátomat látom,de lehet hogycsak én,? hogy el ne felejtsem. :huh: :lol: tel.sz: 06-20/4245835 Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 röhejes,a sajátomat látom,de lehet hogycsak én,? hogy el ne felejtsem. :huh: :lol: tel.sz: 06-20/4245835 Vezérlőpult/személyes adatok/adatok szerkesztése/telefonszám :) . Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Vezérlőpult/személyes adatok/adatok szerkesztése/telefonszám :lol: . Ekkor bejelenkezés után más is láthatja?? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Ekkor bejelenkezés után más is láthatja?? :huh: Én így csináltam, és te innen tudod a számom, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Én így csináltam, és te innen tudod a számom, nem? IWIW-ről mentettem.Itt nem látom a számod ,pedig gúúvad a szemem. :huh: :lol: Sajátomat látom-másét nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 IWIW-ről mentettem.Itt nem látom a számod ,pedig gúúvad a szemem. :huh: :) Sajátomat látom-másét nem. Vazze. Pedig mondtad is. Akkó viszontnemtom. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts