zsolesz1 Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 Jó ötlet, a McDonald's és a kocsimosó is közelebb van. :lol: :D Ez a meki a Vasvári Pál utcában van? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 Ez a meki a Vasvári Pál utcában van? :huh: Ühüm. A pláza mellett, a kórházzal szemben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Sajnos nekem hetfőn lesz az olajcsere ezért hétfőn megyek Győr felé gondolom mostmar késő változtani a minimeeten. Majd valamikor maskor össze hozzuk hogy én is ott legyek :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Sajnos nekem hetfőn lesz az olajcsere ezért hétfőn megyek Győr felé gondolom mostmar késő változtani a minimeeten. Majd valamikor maskor össze hozzuk hogy én is ott legyek :huh: Sajnálom/juk. Jó lett volna találkozni :lol: . Majd legközelebb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csaba_Győr Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Sajnos nekem hetfőn lesz az olajcsere ezért hétfőn megyek Győr felé gondolom mostmar késő változtani a minimeeten. Majd valamikor maskor össze hozzuk hogy én is ott legyek :huh: nekem muszáj taliznom veled,ha teheted gyere felénk! :lol: ............viszont 6 előtt nem érek haza Link to comment Megosztás: More sharing options...
czaki Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Ott a mosó mellette, lehet tüsténkedni :D . Elkerültem az előbb a mosó felé, minden beállónál két autó várakozott, úgyhogy inkább jegelem a témát holnapig. :lol: Vagy majd ma éjjel lemosom, úgyis megyek a városba. :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csaba_Győr Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Elkerültem az előbb a mosó felé, minden beállónál két autó várakozott, úgyhogy inkább jegelem a témát holnapig. :lol: Vagy majd ma éjjel lemosom, úgyis megyek a városba. :huh: :D jobban jársz vele,ha este próbálkozol!.........vagy van még1 alternatíva,házhoz kéred az autómosót! :D .........van ilyen,ha érdekel vkit........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 pucír csajok ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
czaki Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 jobban jársz vele,ha este próbálkozol!.........vagy van még1 alternatíva,házhoz kéred az autómosót! :lol: .........van ilyen,ha érdekel vkit........ Nyáron magam mosom a kocsit, jó móka, de télen... Ha az a házhoz kérhető autómosó télen-nyáron bikinis lányokat jelent, akkor jöhet. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 hehe. le kéne vakarni a dzsuvát az enyémből is :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
czaki Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 hehe. le kéne vakarni a dzsuvát az enyémből is :D Meg a rozsdát! :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 kabbe' nincs is rajta rozsda (sok) :lol: amúgyis minek mossam, úgyis megrozsdásodik :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 nekem muszáj taliznom veled,ha teheted gyere felénk! :lol: ............viszont 6 előtt nem érek haza Majd csörgök :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csaba_Győr Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 fiúk-lányok!........ma nekem sem jön össze a tali,sorry..........de a vasárnap délutánok általában jók szoktak lenni 1 talira.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csaba_Győr Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Majd csörgök :huh: rendben :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 hányan is leszünk akkor ma ? részemről okés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 hányan is leszünk akkor ma ? részemről okés. Én is megyek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 zsír :huh: czaki is jön UGYE? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 zsír :huh: czaki is jön UGYE? :lol: Úgy tudom, meg Zsolesz is Ikervárról, ha minden igaz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
czaki Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 zsír :huh: czaki is jön UGYE? :lol: Jah, megyek, majd hívlak, látom már elléptél otthonról. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Úgy tudom, meg Zsolesz is Ikervárról, ha minden igaz. igaz. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Kéne fotomasinát hozni, mert nekem csak a telómon van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Hát ilyen nincs. Itt lakunk egy városban, és nem tudunk összehozni egy olyan talit, amelyiken ne ketten lennénk. Bár szerintem biztos csak elkerültük egymást a többiekkel. Azért jó volt találkozni Zsoltival, legalább megismertük egymást egy kicsit, és jókat röhögtünk. :huh: Remélem baj nélkül hazaértél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
czaki Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Hát nem olyan marha nagy ez a parkoló, de azért mégsem sikerült megtalálnunk egymást ma. :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
czaki Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Hát ilyen nincs. Itt lakunk egy városban, és nem tudunk összehozni egy olyan talit, amelyiken ne ketten lennénk. Bár szerintem biztos csak elkerültük egymást a többiekkel. Azért jó volt találkozni Zsoltival, legalább megismertük egymást egy kicsit, és jókat röhögtünk. :D Remélem baj nélkül hazaértél. Na, egy időben írtunk. :lol: Mi ott voltunk ma, hatig vártunk, úgyhogy valószínűleg tényleg sikerült elkerülnünk egymást, vagy nem figyeltünk eléggé. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts