Dini Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 Minimeet 2007.01.13. 20:00 valahol???? 1. Dini- Astra H 2. 3. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 Minimeet 2007.01.13. 20:00 valahol???? 1. Dini- Astra H Azt nem hiszem, hogy én tudnék menni, kicsit későn van (család, asszony kitér a hitéből :huh: ). Egyébként hova "gondoltad"? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 Azt nem hiszem, hogy én tudnék menni, kicsit későn van (család, asszony kitér a hitéből :huh: ). Egyébként hova "gondoltad"? Hát nem tudom nekem mnde egy! Csabival mindig mashol találkoztunk eddig. sajnos én kecskemétről jövök de végülis lehet hamarabb ha nektek jobb mondjuk 5 körl is jo nekem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 nekem elvileg okés a vasárnap Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csaba_Győr Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 Minimeet 2007.01.13. 20:00 valahol???? 1. Dini- Astra H 2.Csaba_Győr :huh: 3. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 Hát nem tudom nekem mnde egy! Csabival mindig mashol találkoztunk eddig. sajnos én kecskemétről jövök de végülis lehet hamarabb ha nektek jobb mondjuk 5 körl is jo nekem. Hol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csaba_Győr Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 Hol? plázában,meg a házamban.......meg nemtom,mikor hol :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 plázában,meg a házamban.......meg nemtom,mikor hol :huh: Az 5 óra esetleg OK, a hely mindegy, ha Győrben van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cobra Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 Üdv. nekem sajnos a vasárnap este igen ritkán jó egész héten este 6-7 körül érek haza a lányaim csak fényképről ismernek és a vasárnap ebéd után csak ŐK vannak.BOCSI Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 Dógozok.... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 Pláza? 17.00. 1. Dini- Astra H 2.Csaba_Győr 3.hening 4. .. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 Pláza? 17.00. 1. Dini- Astra H 2.Csaba_Győr 3.hening 4. Kavics .. Link to comment Megosztás: More sharing options...
czaki Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 Plaza, vasárnap 17:00 1. Dini- Astra H 2. Csaba_Győr 3. hening 4. czaki (bocs Kavics, a négy a szerencseszámom :lol:) 5. Kavics Nekem is jó elvileg, csak a kocsit kéne lemosnom. :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 Plaza, vasárnap 17:00 1. Dini- Astra H 2. Csaba_Győr 3. hening 4. czaki (bocs Kavics, a négy a szerencseszámom :D) 5. Kavics Nekem is jó elvileg, csak a kocsit kéne lemosnom. :lol: :D Akkor pláza 17:00 kor nekem tökéletes Már csak azt találjuk ki hogy hol találkozunk. a plaza parkoloban :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 vasárnap este eléggé tele szokott lenni. Alternatív javaslat a kórház parkoló ott több a hely. Link to comment Megosztás: More sharing options...
czaki Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 vasárnap este eléggé tele szokott lenni. Alternatív javaslat a kórház parkoló ott több a hely. Jó ötlet, a McDonald's és a kocsimosó is közelebb van. :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 Plaza, vasárnap 17:00 1. Dini- Astra H 2. Csaba_Győr 3. hening 4. czaki (bocs Kavics, a négy a szerencseszámom :lol:) 5. Kavics Nekem is jó elvileg, csak a kocsit kéne lemosnom. :huh: :D Ott a mosó mellette, lehet tüsténkedni :D . Link to comment Megosztás: More sharing options...
czaki Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 Ott a mosó mellette, lehet tüsténkedni :D . Fejben én is kivaló autómosó vagyok (:lol:), de ténylegesen nekiállni és kitakarítani nem sok kedvem van így télnek idején. :D :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 Lehet nem tudjak megcsinalni az olajcserémet szombaton igy necces lesz hogy tudok e menni. de ugy is meg elötte jelzem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aranykard Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 Sziasztok! Látom, hogy nem egyszerű összehozni a dolgot. Mindenki lót-fut, mint a töketlen kutya, tehát meló, vagy kötöttségek fognak vissza. Jómagam is elég sokat melózok. Pédául ma is most jöttem meg, aztán időben fekszem le, mert holnap reggel 4-kor találkozunk a műhelyben, aztán indulás Miskolcra egy suliba, nyelvi-labor telepítés okán. A honapi napom eléggé el lesz ezzel cseszve(éjjel megjövünk). A holnapi asztalitenisz-edzésem is ugrik... talán hétfőn üthetek egyet. A munkahelyét mindenki félti(akinek még van), meg vannak családi kötöttségek is. A feleségemmel is igyekszem fenntartani a jó kapcsolatot. Ahogy az időm és a családi béke engedi beszállok a buliba. Ha itthon vagyok, figyelem a minitalikat, és beszállok az első adandó alkalmas időpontban. Ha otthon vagyok és van egy kis időm, akkor Flash animációk és egyéb flash-ek fejlesztgetésével, torrentes-letöltögetéssel, divx-filmek DVD-re történő átdolgozásával foglalkozom. A vasárnapot nem tudom megígérni, de el sem vetem. A műszakim is csúszik (most szombatig van),de a szerelőm már meghosszabítatta, úgyhogy februárban megy. Szombaton ugrok be az igazolásért. Karesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csaba_Győr Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 Lehet nem tudjak megcsinalni az olajcserémet szombaton igy necces lesz hogy tudok e menni. de ugy is meg elötte jelzem. na persze!.......olaj nélkül nem is megy a verdád?!.............pedig,Te tudod!.......Opel,sosem kop el---- :huh: ...........amúgy lehet h jönne Tomi11 is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 na persze!.......olaj nélkül nem is megy a verdád?!.............pedig,Te tudod!.......Opel,sosem kop el---- :huh: ...........amúgy lehet h jönne Tomi11 is :lol: Ki az a srác Csabi? Győri? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 Ki az a srác Csabi? Győri? Igyne győri Csabi barátja Neki is egy H Astraja van :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 na persze!.......olaj nélkül nem is megy a verdád?!.............pedig,Te tudod!.......Opel,sosem kop el---- :lol: ...........amúgy lehet h jönne Tomi11 is :D Jöjjön had erősödjön ah a győri részleg :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 Igyne győri Csabi barátja Neki is egy H Astraja van :huh: Várjuk :lol: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts