mélykék76 Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 Ki, mikor ér rá a jővő év elején egy talira? Gondolom idén ez már nem menne semmiképp, ezért csak jövőre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 szinte mindig :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 szinte mindig :huh: Jó neked. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Vasárnap de. 10 óra, OMV kút, az épülő Baumax mellett. Én ott leszek mindenféleképp (autó takarítás :huh: ) Jelentkezzen, aki ráér egy órácskára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cobra Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 udv hening egesz pontosan hol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 udv hening egesz pontosan hol? A 83-as úton kifelé a nagytesco irányába van egy OMV kút, na ott. Fehér F Astra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cobra Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 udv. kosz az infot betajoltam ha nem dolgozom ott leszek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 udv. kosz az infot betajoltam ha nem dolgozom ott leszek. Oké. Más esetleg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
czaki Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 Oké. Más esetleg? Hideg van és vizsgaidőszak. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 Hideg van és vizsgaidőszak. :huh: Max egy órácska lenne, amúgy meg bemennénk a shop-ba. Én se úgy gondoltam, hogy -5 fokban ácsingózunk az utcán. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 A 83-as úton kifelé a nagytesco irányába van egy OMV kút, na ott. Fehér F Astra. Hali!Talán nem esik mindenféle öregördög,akkor azért tal. oda érek.Pápa felől megyek,első körforgalom elött van az itató? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
czaki Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 Hali!Talán nem esik mindenféle öregördög,akkor azért tal. oda érek.Pápa felől megyek,első körforgalom elött van az itató? :huh: Ha Pápa felől jössz, akkor a Tescot-Kikát elhagyva átjössz a lámpán egyenesen és lesz egy ÖMV kút balkéz felől két építkezés (Baumax és valami gumiszerviz) között és majdnem szemben a Porsche Győrrel. :lol: Nehéz eltéveszteni. GPS koordinátákat sajnos nem tudok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 Hali!Talán nem esik mindenféle öregördög,akkor azért tal. oda érek.Pápa felől megyek,első körforgalom elött van az itató? :huh: Jóval előtte, ahogy Czaki cartárs írta. Indulás előtt nézz el ide, épp most nyúltam le Pistától. :lol: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január5, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január5, 2008 Jóval előtte, ahogy Czaki cartárs írta. Indulás előtt nézz el ide, épp most nyúltam le Pistától. :lol: . Jájjjj, már az E-ben is ? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 Jájjjj, már az E-ben is ? :huh: Beezony. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 Köszi :huh: elötte sasolom.! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 Na megvolt az első minitali. Igaz, hogy csak ketten voltunk, én és Cobra cartárs, de azért egy egész jót dumáltunk, egy kicsit talán megismertük egymást. Teljes mértékben megértem Zsoleszt, hogy nem tudott eljönni ilyen úton (én is nekicsúsztam a kúton a szemetesnek :huh: ). Remélem a legközelebbi talin már többen leszünk (talán jobb lessz az idő, éa nem lesz vizsgaidőszak sem) :D . Remélem baj nélkül hazaértél Laci. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 Hali!Sajnálom,hogy sz.r idő lett,és nem voltam ott. :D :D Azóta már járt erre a sószóró,és a tüzoltóautó műsz.menteni. Biszti hogy össze jövünk. :lol: Laci hazaértél egyben? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
czaki Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 Na megvolt az első minitali. Igaz, hogy csak ketten voltunk, én és Cobra cartárs, de azért egy egész jót dumáltunk, egy kicsit talán megismertük egymást. Teljes mértékben megértem Zsoleszt, hogy nem tudott eljönni ilyen úton (én is nekicsúsztam a kúton a szemetesnek :huh: ). Remélem a legközelebbi talin már többen leszünk (talán jobb lessz az idő, éa nem lesz vizsgaidőszak sem) :D . Remélem baj nélkül hazaértél Laci. :D A következőt a Bahamákra kell szervezni, ott sosincs rossz idő! :D Egyébként szörnyű hogy milyen kriminális állapotok uralkodnak az utakon, még jó hogy csak a szemetesnek csúsztál neki... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cobra Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 Hali!Sajnálom,hogy sz.r idő lett,és nem voltam ott. :D :D Azóta már járt erre a sószóró,és a tüzoltóautó műsz.menteni. Biszti hogy össze jövünk. :lol: Laci hazaértél egyben? :huh: igen hazaertem Enese elott elallt az eso az ut csak vizes volt JO VOLT egyet beszelgetni remelem nemsokara meg tudjuk ismetelni de akkor mar tobben leszunk Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 A következőt a Bahamákra kell szervezni, ott sosincs rossz idő! :D Egyébként szörnyű hogy milyen kriminális állapotok uralkodnak az utakon, még jó hogy csak a szemetesnek csúsztál neki... :lol: Először azt hittem, hogy kiütöm a mosó egyik tartóoszlopát, de aztán szerencsém volt. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 igen hazaertem Enese elott elallt az eso az ut csak vizes volt JO VOLT egyet beszelgetni remelem nemsokara meg tudjuk ismetelni de akkor mar tobben leszunk Oszt nem dumál bele azidő!!!!!!!!!!!!!!! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
czaki Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 Először azt hittem, hogy kiütöm a mosó egyik tartóoszlopát, de aztán szerencsém volt. :huh: De a kocsinak nem lett baja, csak a szemetesnek, ugye? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 De a kocsinak nem lett baja, csak a szemetesnek, ugye? :lol: Pont fordítva :huh: . Bár nem vészes, csak nagyon közelről veszed észre, egy pici horpadás a bal első index fölött. Bezzeg a szemetes az olyan ütött-kopott volt, hogy nem tudom, melyik a találkozásunk emléke. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts