opzsolt Elküldve Március26, 2012 Elküldve Március26, 2012 :icon11: :omg: Mé, akkora a sonka, hogy nem fér be az O+A-ba? :evilgrin: báááááááááááááááááááááááááz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LOL :evilgrin: nehéz lesz ezt összevakarni már látom ! :omg: a képlet : beülök a vackomba oszt megyek :D gyerekkel vagy zasszonnyal vagy annélkül :D És megesszükasonkátis ha az akkra gond :D :evilgrin: :P
ivannorbi Elküldve Március27, 2012 Elküldve Március27, 2012 Mégis tudunk jönni. Na, a Néró benyomta a sunkát?! :D
kori Elküldve Március28, 2012 Elküldve Március28, 2012 Na, a Néró benyomta a sunkát?! :D Dehogy. Hozzaátok ugrunk fel :)
kori Elküldve Április3, 2012 Elküldve Április3, 2012 Ki mikorra tud joönni? Sztem lehetne 10 koöruül a kezdeés, plaáne ha foőzni is akarunk. Mi legyen a kaja? Gulyaás, bab, poöri, esetleg maás oötlet?
Lomha 8V Elküldve Április3, 2012 Elküldve Április3, 2012 Én sajnos jelenleg nem ehetek húst, úgyhogy a babra szavaznék. Nyilván abban is lesz, de nem az a fő alkotó eleme, mint mondjuk a pörköltnek. A gulyás is jó ilyen szempontból.
ivannorbi Elküldve Április3, 2012 Elküldve Április3, 2012 Részemről mindegy a kezdés, és a kaja is. A főzési képességeimet szerintem ne most teszteljük :blush: Amit biztosítani tudok, az egy elektromos és egy enes grillező. Evő-, és étkészlet van. A Lomhának majd grillezünk mindenféle növényi részt. :evilgrin:
kori Elküldve Április3, 2012 Elküldve Április3, 2012 Akkor poöri sztornoó. Esetleg halaászleé. Haáromlaábat, gaázeégoőt, palackot, bograácsot hozok. Mivel nem mond valami szeép idoőt, sztem a grillezeés felejtoős.
ivannorbi Elküldve Április3, 2012 Elküldve Április3, 2012 Akkor poöri sztornoó. Esetleg halaászleé. Haáromlaábat, gaázeégoőt, palackot, bograácsot hozok. Mivel nem mond valami szeép idoőt, sztem a grillezeés felejtoős. Még jó, hogy gázos a kocsid :evilgrin:
Lomha 8V Elküldve Április3, 2012 Elküldve Április3, 2012 Még jó, hogy gázos a kocsid :evilgrin: :devlish:
kori Elküldve Április3, 2012 Elküldve Április3, 2012 De rendelhetuünk pizzaát is, ha lesz nagyszombaton nyitva valami.
gergolabs Elküldve Április4, 2012 Elküldve Április4, 2012 De rendelhetuünk pizzaát is, ha lesz nagyszombaton nyitva valami. Ma érkezem Pécsre. :icon1:
kori Elküldve Április6, 2012 Elküldve Április6, 2012 Mivel mindenkit ennyire eérdekelt a teéma, marad a pizza. Norbi. 10 oóraára joöhetuünk a birtokra?
ivannorbi Elküldve Április6, 2012 Elküldve Április6, 2012 Mivel mindenkit ennyire eérdekelt a teéma, marad a pizza. Norbi. 10 oóraára joöhetuünk a birtokra? Úgy látszik nem a kaja a lényeg... :icon1: Szerintem egy gulyást csinálhatnánk, mert ha 10-től estig leszünk, akkor akár a két étkezés is belefér... Amúgy a 10 órás kezdés teljesen jó.
kori Elküldve Április6, 2012 Elküldve Április6, 2012 Akkor hozom a 3laábat, gaázeégoőt, bograácsot. Tiubal beszeéltem, tud hozni krumplit, a toöbbit megvesszuük eloőtte.
Tiu Elküldve Április8, 2012 Elküldve Április8, 2012 Köszönöm én is a lehetőséget Norbinak :icon13: , és mindenkinek a részvételt, jó volt újra találkozni Veletek. :icon12: :icon1: Jól sikerült a kaja :icon13: (kösz Zsolti), az időre sem panaszkodhatunk nagyon, pont addig nem esett amíg elkészült az ebéd :D és utána is elviselhető volt. Hazafelé már természetesen esett, de legalább ki tudtam próbálni az ablaktörlő lapátot. :icon6: Nem okozott csalódást.
opzsolt Elküldve Április11, 2012 Elküldve Április11, 2012 a kaja nem csak az én érdemem ! köszönet a mentoroknak , a kuktáknak, és a szerencsétlen párszem krumplinak ,a meg boldogult sertésre is könnyes szemmel gondoljunk , hogy testének fehérje forrását rendelkezésünkre bocsájtotta eme remek étel létrejöttéhez :D még ha nem is ez volt a mindenkori szándéka :P valamit annak aki bevásárolt és mindezt rendelkezésünkre bocsájtotta :) és a 3 db. babér levélnek sem kisebb az érdeme ! a bors ami kicsi de erős, a paprika ami vérével színezte , és annak a pár kanál sónak ,3 szelet szalonnának . ne feledjük el nekik soha ! :D ja, ! és annak a bogárnak aki belerepült ! :D na megyek aludni :P
kori Elküldve Július26, 2012 Elküldve Július26, 2012 Sajnos augusztusban nem tudok szabira menni, így csak két dátum lehetséges. Kérem szavazni: Augusztus 11-12. Augusztus 19-20.
ivannorbi Elküldve Július26, 2012 Elküldve Július26, 2012 Nekem elvileg mindkettő jó lenne, igaz csak szűkösen. (12-én reggel haza kell jönnöm, mert délelőtt programunk van, 19-én pedig csak (késő) délután tudok menni, mert péntektől vasárnapig osztálytalálkozón leszek valahol a Balaton északi partján)
babu Elküldve Július27, 2012 Elküldve Július27, 2012 Sajnos augusztusban nem tudok szabira menni, így csak két dátum lehetséges. Kérem szavazni: Augusztus 11-12. -Babu+Babu Augusztus 19-20.
ivannorbi Elküldve Július27, 2012 Elküldve Július27, 2012 Skacok, ez már gáz!!!! A babu beelőzött titeket! :omg: :icon1:
babu Elküldve Július28, 2012 Elküldve Július28, 2012 Köszi Norbi..... De nekem a tesóm elküldte mailban a linket :evilgrin:
Recommended Posts