brezsy Elküldve Április8, 2011 Elküldve Április8, 2011 ivannorbi írta: Egy kisebb hátizsáknyi fát hozhatna valaki, hogy legalább begyújtani tudjunk valamivel, mert szerintem a közelben minden éghetőt összegyűjtöttek már. No meg egy kisbalta sem ártana. B) gázolaj mindig van nálad...
kori Elküldve Április8, 2011 Elküldve Április8, 2011 brezsy írta: gázolaj mindig van nálad... Már bekészítettem, mint tavaly, de most apróbra vágtam a gyújtóst B)
kori Elküldve Április8, 2011 Elküldve Április8, 2011 Tiu írta: Ígértél valami ilyesmit Óbányán tavaly. :D Felhomályosítanál? Sajnos nem emlékszem B)
Tiu Elküldve Április8, 2011 Elküldve Április8, 2011 kori írta: Felhomályosítanál? Sajnos nem emlékszem B) Nyugi, én sem emlékszem pontosan, mert előbb mondta a Zsuzsi, hogy az Siklóson volt. :D Valami olyasmi, hogy az öregeknek hozol kiskocsit. (felfelé menet a várba) :) És nekem már a tekintetemet is úgy hordozzák. :) :( (azért 7-800 m-t még bírok talán) :)
Tiu Elküldve Április9, 2011 Elküldve Április9, 2011 Jó kis kirándulást csaptunk ismét. B) Öröm volt látni mindenkit :D , és jó volt beszélgetni kicsit. Érdekes, hogy nem is kell olyan messzire menni, hogy szép dolgokat lásson az ember, mindezzel együtt még egy motorversenybe is belecsöppentünk. :)
Tiu Elküldve Április9, 2011 Elküldve Április9, 2011 Jók a képek. B) Melyiken van a gyík? Nem találom. :D :)
brezsy Elküldve Április9, 2011 Elküldve Április9, 2011 Tiu írta: Jó kis kirándulást csaptunk ismét. B) Öröm volt látni mindenkit :D , és jó volt beszélgetni kicsit. Érdekes, hogy nem is kell olyan messzire menni, hogy szép dolgokat lásson az ember, mindezzel együtt még egy motorversenybe is belecsöppentünk. :( Mi is örültünk a mai napnak,úgy is ritkán találkozunk. Az a fránya benzingőz az erdőben is megtalál minket :)
brezsy Elküldve Április9, 2011 Elküldve Április9, 2011 Tiu írta: Jók a képek. B) Melyiken van a gyík? Nem találom. :D :) A Zsolti sziklán feszítős képe után kettővel
brezsy Elküldve Április9, 2011 Elküldve Április9, 2011 Tiu írta: Jók a képek. B) Melyiken van a gyík? Nem találom. :D :) gyík
Tiu Elküldve Április9, 2011 Elküldve Április9, 2011 brezsy írta: A Zsolti sziklán feszítős képe után kettővel B) :D Köszi. :)
opzsolt Elküldve Április9, 2011 Elküldve Április9, 2011 brezsy írta: Pécs kirándulás 2011.04.09 zsír ! B)
opzsolt Elküldve Április9, 2011 Elküldve Április9, 2011 brezsy írta: A Zsolti sziklán feszítős képe után kettővel a szikla feszített ! nem én ! B) :) örültem hogy nem esek le onnét ! :D
andrew Elküldve Április10, 2011 Elküldve Április10, 2011 Üdv Urak, én is örültem, hogy láttalak titeket, igaz csak kutyafuttában, de az is valami. Folyt. köv. a Blitz-en. B) Saját képeim
brezsy Elküldve Április11, 2011 Elküldve Április11, 2011 andrew írta: Üdv Urak, én is örültem, hogy láttalak titeket, igaz csak kutyafuttában, de az is valami. Folyt. köv. a Blitz-en. :) Saját képeim szélvédőt lemoshattad volna,hogy jobban látszódjon a "seggem" B) :D (poén) Ja majd a Blitzen
kojakarettenetes Elküldve Május14, 2011 Elküldve Május14, 2011 Szombaton (05.21.) megyünk kőbánya látogatásra Komlóra. Sajnos csak most jutott eszembe, hogy ide is beírjam. Több négyzetkilóméter a bánya területe, ahol körbevezetnek, magyaráznak, lesz robbantás is. (És ingyenes. :D) Hétfőn meg kérdezem, hogy hányan mehetünk és este fel írom, hogy mire jutottam.
ivannorbi Elküldve Május14, 2011 Elküldve Május14, 2011 kojakarettenetes írta: Szombaton (05.21.) megyünk kőbánya látogatásra Komlóra. Sajnos csak most jutott eszembe, hogy ide is beírjam. Több négyzetkilóméter a bánya területe, ahol körbevezetnek, magyaráznak, lesz robbantás is. (És ingyenes. :D) Hétfőn meg kérdezem, hogy hányan mehetünk és este fel írom, hogy mire jutottam. Én azon a péntek-szombaton Fonyódon leszek. kojakarettenetes írta: http://static.panoramio.com/photos/original/15857088.jpg Látom a képet magam előtt, ahogy ott őrűltködsz a bánya területén a kék szörnyeteggel... :D
kori Elküldve Május15, 2011 Elküldve Május15, 2011 Én elvileg szabad leszek, de az Opel Magyarországus buli elvitte a havi büdzsé nagy részét, így saját autóval biztos nem fogunk eljutni :D
brezsy Elküldve Május16, 2011 Elküldve Május16, 2011 Sógi. A 2db matricából az egyiket nekem rendelted, ahogy beszéltünk róla?Vagy rendeljek külön?
kori Elküldve Május17, 2011 Elküldve Május17, 2011 brezsy írta: Sógi. A 2db matricából az egyiket nekem rendelted, ahogy beszéltünk róla?Vagy rendeljek külön? De neked. Tisztelt barátaim. Mivel szeptemberre várjuk második csemeténk, a rendhagyó lánycsóki talit előbb tartanánk meg. Légyszi mindenki vésse be, mikor NEM jó neki.
Tiu Elküldve Május17, 2011 Elküldve Május17, 2011 kori írta: ... Tisztelt barátaim. Mivel szeptemberre várjuk második csemeténk, a rendhagyó lánycsóki talit előbb tartanánk meg. Légyszi mindenki vésse be, mikor NEM jó neki. Hova véssük? :D :) Különben, a Blitz kivételével, még bármelyik időpont jó. B) :D
ivannorbi Elküldve Május17, 2011 Elküldve Május17, 2011 Még nekem sincs konkrét nyári programom. Viszont (ha szerencsénk lesz), lehet, hogy addigra veszünk egy bulizós telket, esetleg tarthatjuk ott is. Persze nem akarom felborítani a már jól megszokott rendszert, csak jeleztem, hogy esetleg... :D
brezsy Elküldve Május17, 2011 Elküldve Május17, 2011 ivannorbi írta: Még nekem sincs konkrét nyári programom. Viszont (ha szerencsénk lesz), lehet, hogy addigra veszünk egy bulizós telket, esetleg tarthatjuk ott is. Persze nem akarom felborítani a már jól megszokott rendszert, csak jeleztem, hogy esetleg... :D Szerezzél a telekhez medencét és műanyag asztalt is :D
brezsy Elküldve Május17, 2011 Elküldve Május17, 2011 Szerintem írjunk egy listát az összes hétvégéről és mindenki írja be , hogy mikor ér rá.És a legtöbb nyer(egy kakas nyalókát) 2011 Opel Tali Lánycsók-Mediterrán szekció 2011. Július 23-24. 1. 2. 3. ... 2011. Július 30-31. 1. 2. 3. ... 2011. Augusztus 06-07. 1. 2.Brezsy-Melcsy 3. ... 2011. Augusztus 13-14. 1. 2. 3. ... 2011. Augusztus 20-21. 1. 2.Brezsy-Melcsy 3. ... 2011. Augusztus 27-28. 1. 2.Brezsy-Melcsy 3. .. Bár nem akarok bele szólni.Tudom Norbi,Lomha már beszóltam :D :D Langyi party
Recommended Posts