Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
  ivannorbi írta:
OK.

Bár nekem szimpatikusabb lenne a 09:43 körül B)

Téged ismerve, már 09:40-kor ott leszel. Parkoljunk ott, ahol a múltkor, a bejárat felett.

Elküldve
  brezsy írta:
vonatozzunk Mohácsról?ööööö Lánycsókról?

Sztem Szabarból vonatozunk, mert be kell ugrani Rolandhoz az alkatrészekért.

Elküldve

Norbi a többi kilátó messze van innen?Vagy a közelben van vmi amit érdemes fotózni?Bár ez hülye kérdés volt,mert mindig van mit fotózni

Elküldve
  ivannorbi írta:
A közelben a TV-torony van, meg a János-kilátó.

Azért a János kilátó jó kis túra. Ott voltam mellette katona, az átjátszó állomáson, párszor sétáltam éjjel az erdőben, az állatkerttől B) A sportszelet néha be is csúszott :D

Elküldve
  kori írta:
Azért a János kilátó jó kis túra. Ott voltam mellette katona, az átjátszó állomáson, párszor sétáltam éjjel az erdőben, az állatkerttől B) A sportszelet néha be is csúszott :D

A Kis-Tubesi kilátótól nincs 1 km-re. :)

Elküldve

Egy kisebb hátizsáknyi fát hozhatna valaki, hogy legalább begyújtani tudjunk valamivel, mert szerintem a közelben minden éghetőt összegyűjtöttek már. No meg egy kisbalta sem ártana. B)

Elküldve
  ivannorbi írta:
Szerintem a Kis-Tubesi kilátóig keményebb a terep, mint onnan a János-kilátóig.

Akkor lehet, hogy Anitát vihetem a hátamon B)

Elküldve
  brezsy írta:
dobjam be a csomagtartóba a kuka szállító kicsi kocsit?húzni könnyebb B)

Azért nem ekkora szemét :D Sőt egyáltalán nem az.

Elküldve
  kori írta:
Azért nem ekkora szemét :D Sőt egyáltalán nem az.

mindig kiforgatod az ember szavait B) nem az a lényeg hogy mi volt rajta szállítva.a cél szentesíti az eszközt,tolni könnyebb,mint emelni :)

Elküldve
  ivannorbi írta:
Mi van, a mondat közben odaült Mögéd? B) :D

Nem, már alszik. Csak az ördög nem. Hátha holnap visszahallja, és a kisbalta az én hátamban landol.

Elküldve
  ivannorbi írta:
A Kis-Tubesi kilátótól nincs 1 km-re. :)

Helyes, különben kori hozhatná a tavaly megígért kocsit nekem. :( B) :D

Elküldve
  brezsy írta:
mindig kiforgatod az ember szavait B) nem az a lényeg hogy mi volt rajta szállítva.a cél szentesíti az eszközt,tolni könnyebb,mint emelni :)

Húzni meg még könnyebb. :( :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.