opzsolt Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Szóval akkor: Lista II.: Február 9 (szombat) Kisasszond: 1. ivannorbi (saját kocsival) 2. opzsolt kaja lesz ??, :huh: 3. 4. 5. ... A név mögé be lehet írni, hogy ki jönne saját kocsival, és ki az, aki mondjuk betársulna más mellé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Kojak! Mit / vagy mennyi pénzt vigyünk a szombati napra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Zsolti, köszi a felajánlást, de nem tudok menni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Szóval akkor: Lista II.: Február 9 (szombat) Kisasszond: 1. ivannorbi (saját kocsival) 2. opzsolt kaja lesz ??, :huh: 3. gergolabs(nekem este vmikor vissza kell jönnöm) 4. 5. ... A név mögé be lehet írni, hogy ki jönne saját kocsival, és ki az, aki mondjuk betársulna más mellé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Február 9 (szombat) Kisasszond: 1. ivannorbi (saját kocsival) 2. opzsolt kaja lesz ??, biggrin.gif 3. gergolabs(nekem este vmikor vissza kell jönnöm) 4. 5. ... A név mögé be lehet írni, hogy ki jönne saját kocsival, és ki az, aki mondjuk betársulna más mellé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Zsolti, köszi a felajánlást, de nem tudok menni. kár... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Kojak! Mit / vagy mennyi pénzt vigyünk a szombati napra? Hozni nem kell semmit. Pénz nem ottalvós 1 napra max 1000 Ft. Mindig vásárlás után derül ki a pontos összeg. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január26, 2008 Megoszt Elküldve Január26, 2008 Tiszakécskei cimbiknél van két hely kocsiban. Egyik Sanyié lesz, ha minden igaz. Ha egyedül jön sztem simán jöhetsz te is velük. Jut eszembe erre még holnap rákérdezek, mert lehet, hogy négyen jönnek. Most néztem meg az Elvirát (nem vagyok egy kapkodós fajta :lol: ). Szóval köszönöm a kécskei srácok felajánlását, de inkább a vonattal Kaposvár felé veném az irányt. Fehérvártól Tiszakécske 180Km vonattal két-három átszállással, míg Kaposvár csak 150Km, egy átszállással. Onnan meg ha kell, már gyalog is elmegyek hozzátok! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Január26, 2008 Megoszt Elküldve Január26, 2008 Most néztem meg az Elvirát (nem vagyok egy kapkodós fajta :lol: ). Szóval köszönöm a kécskei srácok felajánlását, de inkább a vonattal Kaposvár felé veném az irányt. Fehérvártól Tiszakécske 180Km vonattal két-három átszállással, míg Kaposvár csak 150Km, egy átszállással. Onnan meg ha kell, már gyalog is elmegyek hozzátok! :huh: Ha megírod mikor ér be Kaposvárra a vonat, péntek kivételével el tudlak vinni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január26, 2008 Megoszt Elküldve Január26, 2008 WoW! Köszi! :huh: No, erről még tárgyalunk! Ja, most gondolkodom, hogy nem az igazi. Én pénteken esnék be a buliba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Január26, 2008 Megoszt Elküldve Január26, 2008 WoW! Köszi! :huh: No, erről még tárgyalunk! Ja, most gondolkodom, hogy nem az igazi. Én pénteken esnék be a buliba. Te nem debreceni vagy????? Azt hittem. :lol: :) :) Ha Székesfehérvári vagy, akkor jönnek Siófokról, meg Pestről is emberek. :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Január26, 2008 Megoszt Elküldve Január26, 2008 Ha megírod mikor ér be Kaposvárra a vonat, péntek kivételével el tudlak vinni. Ettől függetlenül akkor várhatunk téged is a hétvégén???? :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január26, 2008 Megoszt Elküldve Január26, 2008 Öööö... izé. Szóval én odavalósi vagyok, ahol épp ott vagyok. :huh: Ez mostanában Fehérvár. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Január26, 2008 Megoszt Elküldve Január26, 2008 Öööö... izé. Szóval én odavalósi vagyok, ahol épp ott vagyok. :huh: Ez mostanában Fehérvár. Akkor jólvan akkor. Oda biztos lehet egyszerűbb fuvart intézni,mint három átszállás. :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Hányig fogtok találkozózni Mohácson??? Lehet, hogy megpróbálnék én is lejutni. :) :) :) :D De ez csak a lehet lehetje... Hát, ez egy jó kérdés. Amíg kedvünk lesz. 16-17 óráig biztosan kitartunk, de talán tovább is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Hát, ez egy jó kérdés. Amíg kedvünk lesz. 16-17 óráig biztosan kitartunk, de talán tovább is. Akkor délben ki kellene dobnom a népet.... :) :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Akkor délben ki kellene dobnom a népet.... :) :) :D :lol: Másnaposan olyan korán? :) Vagy ez már a harmadnapos stádium lesz? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Másnaposan olyan korán? :) Vagy ez már a harmadnapos stádium lesz? :) Elméletileg én teljesen alkoholmentes leszek végig. De a többieket ki tudja... :) :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Elméletileg én teljesen alkoholmentes leszek végig. De a többieket ki tudja... :) :D :lol: :lol: Alkoholmentes buli :) :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Elméletileg én teljesen alkoholmentes leszek végig. De a többieket ki tudja... :) :) :D :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Alkoholmentes buli :) :) :lol: Nem-nem. Csak a házigazda. De itt lesz Duffy barátom: vállalkozó kedvű emberek leülhetnek vele inni. Szépen egymás után. Úgyis ő marad a végére. :) :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Eszembe se jutott! Én sebességi rekordot tartok, nem mennyiségit! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 10-én du 3 órai kezdet megfelelne mindenkinek? Akkor még világos van, lehetne képeket csinálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Nekem OK. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Akkor indítsunk egy végleges listát: Mediterrán klub, alakuló szekció találkozó: 2008.02.10. 15:00h Mohács Széchenyi tér. 1. kori, Anita, Daniella 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. Akinek más időpont a jó,írja a neve mögé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts