Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Szóval akkor:

Lista II.:

Február 9 (szombat) Kisasszond:

1. ivannorbi (saját kocsival)

2. opzsolt kaja lesz ??, :huh:

3.

4.

5.

...

A név mögé be lehet írni, hogy ki jönne saját kocsival, és ki az, aki mondjuk betársulna más mellé.

Elküldve
Szóval akkor:

Lista II.:

2. opzsolt kaja lesz ??, :huh:

3. gergolabs(nekem este vmikor vissza kell jönnöm)

4.

5.

...

A név mögé be lehet írni, hogy ki jönne saját kocsival, és ki az, aki mondjuk betársulna más mellé.

Elküldve

2. opzsolt kaja lesz ??, biggrin.gif

3. gergolabs(nekem este vmikor vissza kell jönnöm)

4.

5.

...

Elküldve
Tiszakécskei cimbiknél van két hely kocsiban. Egyik Sanyié lesz, ha minden igaz. Ha egyedül jön sztem simán jöhetsz te is velük. Jut eszembe erre még holnap rákérdezek, mert lehet, hogy négyen jönnek.

Most néztem meg az Elvirát (nem vagyok egy kapkodós fajta :lol: ). Szóval köszönöm a kécskei srácok felajánlását, de inkább a vonattal Kaposvár felé veném az irányt. Fehérvártól Tiszakécske 180Km vonattal két-három átszállással, míg Kaposvár csak 150Km, egy átszállással. Onnan meg ha kell, már gyalog is elmegyek hozzátok! :huh:

Elküldve
Most néztem meg az Elvirát (nem vagyok egy kapkodós fajta :lol: ). Szóval köszönöm a kécskei srácok felajánlását, de inkább a vonattal Kaposvár felé veném az irányt. Fehérvártól Tiszakécske 180Km vonattal két-három átszállással, míg Kaposvár csak 150Km, egy átszállással. Onnan meg ha kell, már gyalog is elmegyek hozzátok! :huh:

Ha megírod mikor ér be Kaposvárra a vonat, péntek kivételével el tudlak vinni.

Elküldve
WoW! Köszi! :huh: No, erről még tárgyalunk! Ja, most gondolkodom, hogy nem az igazi. Én pénteken esnék be a buliba.

Te nem debreceni vagy????? Azt hittem. :lol: :) :)

Ha Székesfehérvári vagy, akkor jönnek Siófokról, meg Pestről is emberek. :D ;)

Elküldve
Hányig fogtok találkozózni Mohácson??? Lehet, hogy megpróbálnék én is lejutni. :) :) :) :D De ez csak a lehet lehetje...

Hát, ez egy jó kérdés. Amíg kedvünk lesz. 16-17 óráig biztosan kitartunk, de talán tovább is.

Elküldve

Akkor indítsunk egy végleges listát:

Mediterrán klub, alakuló szekció találkozó: 2008.02.10. 15:00h Mohács Széchenyi tér.

1. kori, Anita, Daniella

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Akinek más időpont a jó,írja a neve mögé.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.