Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Mé, nincs biciklid, és nagykabátod? :lol: :lol:

Mert az túl fárasztó. :huh: És opeltalira opellal illik menni! De javíts ki ha tévedek. Opel bringát még nem láttam.

Elküldve

december 18. péntek:

1. Babu és babuka (BabuOmival :lol: )

2. kori és Ani

3.

4.

5.

Rábeszéltem babut, menjünk be az autójával, hadd mutogassa a hangját. Ugyanis csak hátsó dobja van a többi sima cső :huh: Brutál a hangja.

Elküldve

december 18. péntek:

1. Babu és babuka (BabuOmival )

2. kori és Ani

3. Lomha 8V

4. Mirage Kori

5. Alex.79

6.

7.zsóti vagyok ne hagyjatok ki ! :huh:

Elküldve
Hali!

Reményeim szerint én is ráérek és akkor kimegyek megnézlek titeket!

Na, ez egy helyes döntés! Téli cuccban gyere, mert a múltkor is megfagytunk és most hidegebb lesz.

Elküldve
ja hát valaki úgy is rámcsörög :lol: bízok benne .... :huh:

Látszik, hogy öreg vagy már mint az országút! Mindent elfelejtesz, kapuzárási pánik miatt vettél egy Mazda MX-et stb. :lol:

Elküldve

Persze ma nem felejtett el kijönni a munkahelyemre a klubtagsági igazolásáért :huh: A Miatán azért lesz mit csinálni, de még így is raj kis gép.

Elküldve
Persze ma nem felejtett el kijönni a munkahelyemre a klubtagsági igazolásáért :huh: A Miatán azért lesz mit csinálni, de még így is raj kis gép.

úgy ám de szerencsére nem az enyém a piros :lol: én mondtam neki hogy a fiatalabbat vegye meg .

kijöttem naná ! :lol:

• 2 weeks later...
Elküldve

Nem biztos hogy tudok menni talira mert apám meghülyült hogy a műhely nem készül és én mindenhova eljárok. De ki akarna otthon maradni ha faterja holt részeg és csak kötekszik.

Elküldve
Nem biztos hogy tudok menni talira mert apám meghülyült hogy a műhely nem készül és én mindenhova eljárok. De ki akarna otthon maradni ha faterja holt részeg és csak kötekszik.

Öregem, eléggé rád jár a rúd mostanság. Remélem hamarosan helyrejönnek a dolgaid.

Elküldve
Öregem, eléggé rád jár a rúd mostanság. Remélem hamarosan helyrejönnek a dolgaid.

Hát én is nagyon remélem mert elegem van belőle hogy lassan már a talikra se járhatok el akibaszott műhelyfelújítás miatt. De megpróbálok menni.

Elküldve

amint látszik nem mentem pécsre :blink: a tökköm -10 grrrrrrrrrrrrr :rolleyes:

lemostam a fostalicskámat , oszt beálltam a mühelykémbe este és vérátömlesztést adtam neki :D legyen karácsonya naaa :lol:

Elküldve
Hát én is nagyon remélem mert elegem van belőle hogy lassan már a talikra se járhatok el akibaszott műhelyfelújítás miatt. De megpróbálok menni.

költözz el otthonról a p@csábba és szard le !

(bocs ha nyers voltam de legalább őszinte)

Elküldve
amint látszik nem mentem pécsre :blink: a tökköm -10 grrrrrrrrrrrrr :rolleyes:

lemostam a fostalicskámat , oszt beálltam a mühelykémbe este és vérátömlesztést adtam neki ;) legyen karácsonya naaa :lol:

Igazából -15 volt... :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.