ivannorbi Elküldve December5, 2009 Megoszt Elküldve December5, 2009 De tankolni kell. :lol: Amúgy meg a város másik végén lakom. Mé, nincs biciklid, és nagykabátod? :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve December5, 2009 Megoszt Elküldve December5, 2009 Mé, nincs biciklid, és nagykabátod? :lol: :lol: Mert az túl fárasztó. :huh: És opeltalira opellal illik menni! De javíts ki ha tévedek. Opel bringát még nem láttam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December7, 2009 Megoszt Elküldve December7, 2009 december 18. péntek: 1. Babu és babuka (BabuOmival :lol: ) 2. kori és Ani 3. 4. 5. Rábeszéltem babut, menjünk be az autójával, hadd mutogassa a hangját. Ugyanis csak hátsó dobja van a többi sima cső :huh: Brutál a hangja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve December7, 2009 Megoszt Elküldve December7, 2009 december 18. péntek: 1. Babu és babuka (BabuOmival :huh: ) 2. kori és Ani 3. Lomha 8V 4. Mirage Kori 5. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve December7, 2009 Megoszt Elküldve December7, 2009 december 18. péntek: 1. Babu és babuka (BabuOmival ) 2. kori és Ani 3. Lomha 8V 4. Mirage Kori 5. 6. 7.zsóti vagyok ne hagyjatok ki ! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December7, 2009 Megoszt Elküldve December7, 2009 ... 7.zsóti vagyok ne hagyjatok ki ! :huh: Azt meg se kérdezed, hogy mikor és hol lesz? Nehogy elfelejtsd! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsorbi Elküldve December7, 2009 Megoszt Elküldve December7, 2009 Hali! Reményeim szerint én is ráérek és akkor kimegyek megnézlek titeket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December7, 2009 Megoszt Elküldve December7, 2009 Hali! Reményeim szerint én is ráérek és akkor kimegyek megnézlek titeket! Hali! És ezt vegyük fenyegetésnek? :huh: Amúgy üdv itt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsorbi Elküldve December7, 2009 Megoszt Elküldve December7, 2009 Köszi! Vehetitek annak, bár nem épp annak szántam! :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December7, 2009 Megoszt Elküldve December7, 2009 Zsorbi. Várni fogunk ám :huh: Zsorbi és Ivannorbi FAstráját egymás mellé állítjuk, és lassan sakktábla lesz belőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December7, 2009 Megoszt Elküldve December7, 2009 Zsorbi. Várni fogunk ám :lol: Zsorbi és Ivannorbi FAstráját egymás mellé állítjuk, és lassan sakktábla lesz belőle. Én sajnos most nem leszek :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsorbi Elküldve December7, 2009 Megoszt Elküldve December7, 2009 Kár, pedig lehet addigra lesz egy kis hó is! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December7, 2009 Megoszt Elküldve December7, 2009 Kár, pedig lehet addigra lesz egy kis hó is! :lol: Aztán megint gallyra vágok egy felnit... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve December7, 2009 Megoszt Elküldve December7, 2009 Azt meg se kérdezed, hogy mikor és hol lesz? Nehogy elfelejtsd! :lol: :D ja hát valaki úgy is rámcsörög :lol: bízok benne .... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve December8, 2009 Megoszt Elküldve December8, 2009 december 18. péntek: 1. Babu és babuka (BabuOmival ) 2. kori és Ani 3. Lomha 8V 4. Mirage Kori 5. Alex.79 6. 7.zsóti vagyok ne hagyjatok ki ! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve December8, 2009 Megoszt Elküldve December8, 2009 Hali! Reményeim szerint én is ráérek és akkor kimegyek megnézlek titeket! Na, ez egy helyes döntés! Téli cuccban gyere, mert a múltkor is megfagytunk és most hidegebb lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve December8, 2009 Megoszt Elküldve December8, 2009 ja hát valaki úgy is rámcsörög :lol: bízok benne .... :huh: Látszik, hogy öreg vagy már mint az országút! Mindent elfelejtesz, kapuzárási pánik miatt vettél egy Mazda MX-et stb. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December8, 2009 Megoszt Elküldve December8, 2009 Persze ma nem felejtett el kijönni a munkahelyemre a klubtagsági igazolásáért :huh: A Miatán azért lesz mit csinálni, de még így is raj kis gép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve December9, 2009 Megoszt Elküldve December9, 2009 Persze ma nem felejtett el kijönni a munkahelyemre a klubtagsági igazolásáért :huh: A Miatán azért lesz mit csinálni, de még így is raj kis gép. úgy ám de szerencsére nem az enyém a piros :lol: én mondtam neki hogy a fiatalabbat vegye meg . kijöttem naná ! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 Nem biztos hogy tudok menni talira mert apám meghülyült hogy a műhely nem készül és én mindenhova eljárok. De ki akarna otthon maradni ha faterja holt részeg és csak kötekszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 Nem biztos hogy tudok menni talira mert apám meghülyült hogy a műhely nem készül és én mindenhova eljárok. De ki akarna otthon maradni ha faterja holt részeg és csak kötekszik. Öregem, eléggé rád jár a rúd mostanság. Remélem hamarosan helyrejönnek a dolgaid. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 Öregem, eléggé rád jár a rúd mostanság. Remélem hamarosan helyrejönnek a dolgaid. Hát én is nagyon remélem mert elegem van belőle hogy lassan már a talikra se járhatok el akibaszott műhelyfelújítás miatt. De megpróbálok menni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 amint látszik nem mentem pécsre :blink: a tökköm -10 grrrrrrrrrrrrr :rolleyes: lemostam a fostalicskámat , oszt beálltam a mühelykémbe este és vérátömlesztést adtam neki :D legyen karácsonya naaa :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 Hát én is nagyon remélem mert elegem van belőle hogy lassan már a talikra se járhatok el akibaszott műhelyfelújítás miatt. De megpróbálok menni. költözz el otthonról a p@csábba és szard le ! (bocs ha nyers voltam de legalább őszinte) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 amint látszik nem mentem pécsre :blink: a tökköm -10 grrrrrrrrrrrrr :rolleyes: lemostam a fostalicskámat , oszt beálltam a mühelykémbe este és vérátömlesztést adtam neki ;) legyen karácsonya naaa :lol: Igazából -15 volt... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts