opzsolt Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Kojak ! figy ! zongora működik?? mert tudod előadói est lesz szombaton ! BIG mester válogatott műveibe halhatunk exkluzív betekintést ! :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 hopp tényleg ! :huh: Február 10 (vasárnap): 1. ivannorbi (előreláthatólag szabad leszek) 2. kori 3. gergolabs(vszínű jó) 4. Egyhapsi(vszinű jó) 5. Alex.79 6. 7.zsolt ! jövök jövök ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Na azzééé! :lol: Lassan azt is el lehetne dönteni, hogy hová menjünk. Az időpont szerintem legyen 14 óra, akkor még javában világos van, és addigra mindenki kiheverheti a szombat este fáradalmait. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Na azzééé! :lol: Lassan azt is el lehetne dönteni, hogy hová menjünk. Az időpont szerintem legyen 14 óra, akkor még javában világos van, és addigra mindenki kiheverheti a szombat este fáradalmait. :huh: Azthiszem akkor autómosás lesz. Az enyém tiszta sár meg kosz. De azért mostmár lassan tényleg kéne tudni a helyszint. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Sztem tali a főtéren ( széchenyi tér) és onnan elvonulunk vhova. A kettő nekünk is jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Sztem tali a főtéren ( széchenyi tér) és onnan elvonulunk vhova. A kettő nekünk is jó. Az öcséd is jön? Vagy azt még nem tudjátok? Mindenki hozza a párját is? Mert akkor nekem is rá kellene beszélni a zasszonyt :lol: . Bár, akkor lehet, hogy a gyereket is hozni kellene, rá meg nem vállalom a felelősséget :huh: . Ez esetben olyan helyre kellene menni, ahol a közelben van játszótér, vagy valami dühöngő :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 ...vagy valami dühöngő :lol: Honnan ismered a fiaimat :huh: ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Ha jól tudom, akkor jön öcsém is. Én hozom nejemet és lányomat is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 14 óra ? jó ! tökéletes ! ebéd utáni kévé bejátszik akkor :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Pontosítsunk, jól értem? Február 10 (vasárnap) 14:00 Mohács főtér (Széchenyi tér) Ha nincs több méter hó, az időpont jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Pontosítsunk, jól értem? Február 10 (vasárnap) 14:00 Mohács főtér (Széchenyi tér) Ha nincs több méter hó, az időpont jó. Igen, eddig így néz ki. Akár be is vésheted a neved a listára. :huh: Előtte való nap (illetve 8-9-10-én) pedig Kisasszondon is lehet találkozni a kadettos csapattal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Esetleg indíthatnánk egy listát, hogy ki jönne a kadettos talira 9-én. Ha jól értettem, akkor Zsolt és Gergő benne van a dologban, no és persze én is. Ki hogyan tervezi az indulást-érkezést? Mehetnénk akár együtt is :huh: . Aki az anyagiak miatt nem jönne (üzemanyagköltség), az betársulhat mások mellé. Én nem tervezek ottalvást Amúgy mi a szombati program? Van erről valahol valami csevegés? Csak hogy képben legyek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 A 10.-e nekem tökéletes. Én hozom a barátnőmet. Remélem addigra kész lesz a kocsi is. Hátsó lengéscsillapítok meghaltak és tegnap még a bal első ablakemelő is.(gyári elektromos) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Esetleg indíthatnánk egy listát, hogy ki jönne a kadettos talira 9-én. Ha jól értettem, akkor Zsolt és Gergő benne van a dologban, no és persze én is. Ki hogyan tervezi az indulást-érkezést? Mehetnénk akár együtt is :huh: . Aki az anyagiak miatt nem jönne (üzemanyagköltség), az betársulhat mások mellé. Én nem tervezek ottalvást Amúgy mi a szombati program? Van erről valahol valami csevegés? Csak hogy képben legyek :lol: Hát igazán nincs róla semmi különös beszélgetés. Kadettklub.hu találkozók topicban esik róa pár szó. De ez csak baráti összejöveltel. Dumálós, szerelős, alkoholizálós 3 nap. Múltkor például elmentünk gesztenyét szedni. De az most nem aktuális. :) :) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január24, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január24, 2008 ....Dumálós, szerelős, alkoholizálós 3 nap. Múltkor például elmentünk gesztenyét szedni. De az most nem aktuális. :) :) :D ;).... Mondjuk ez változhat az alkohol befolyásoltság mértékétől függően nemde ? :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Mi is bízunk benne, hogy jó idő lesz. Elvileg addigra a busók elűzik a telet :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Mondjuk ez változhat az alkohol befolyásoltság mértékétől függően nemde ? :) :) Csak nehogy rókázás legyen a gesztenyeszedésből! :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Csak nehogy rókázás legyen a gesztenyeszedésből! :huh: :lol: Á, akkor legfeljebb a gesztenyeszedés átalakul gobaszedésre. "Nézd má', rókagomba!" :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Hát igazán nincs róla semmi különös beszélgetés. Kadettklub.hu találkozók topicban esik róa pár szó. De ez csak baráti összejöveltel. Dumálós, szerelős, alkoholizálós 3 nap. Múltkor például elmentünk gesztenyét szedni. De az most nem aktuális. :) :) :D ;) francba ott is felejtettem akkor a jussom :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Mi is bízunk benne, hogy jó idő lesz. Elvileg addigra a busók elűzik a telet :) (jaj de utálom a busójárást hányósszmájli helye :huh: ) Kori nem jösz velem Kisaszondra?? hm?? közben megnéznénk egy 1957 es Opel Olimpiát :) gusztusom lett rá talán talán étvágy is meg jön ...... látnom kell ..... egy mercis cimbié ő kínálta nekem a napokban :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Mondjuk ez változhat az alkohol befolyásoltság mértékétől függően nemde ? :huh: :lol: Hát volt olyan, hogy szereltem egész nap, mikor megérkeztek a cimborák, egy óra piálás után 10 percig nézegettük az autót és elnapoltuk a további szerelést. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 (jaj de utálom a busójárást hányósszmájli helye :huh: ) Kori nem jösz velem Kisaszondra?? hm?? közben megnéznénk egy 1957 es Opel Olimpiát :) gusztusom lett rá talán talán étvágy is meg jön ...... látnom kell ..... egy mercis cimbié ő kínálta nekem a napokban :) Kori nem Lomha Kornél barátja?? A Calibrás?? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Igen, eddig így néz ki. Akár be is vésheted a neved a listára. :huh: Előtte való nap (illetve 8-9-10-én) pedig Kisasszondon is lehet találkozni a kadettos csapattal. Február 10 (vasárnap): 1. ivannorbi (előreláthatólag szabad leszek) 2. kori 3. gergolabs(vszínű jó) 4. Egyhapsi(vszinű jó) 5. Alex.79 6. Tiu 7. zsolt ! jövök jövök ! 8. 9. Mintha a tagok közt többen lennénk :lol: . Lehet Kisasszondra is ellátogatok, nincs is messze. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Szóval akkor: Lista II.: Február 9 (szombat) Kisasszond: 1. ivannorbi (saját kocsival) 2. 3. 4. 5. ... A név mögé be lehet írni, hogy ki jönne saját kocsival, és ki az, aki mondjuk betársulna más mellé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Kori nem Lomha Kornél barátja?? A Calibrás?? :huh: nem nem ! Kori Mohácsi Omega B és Rakord E tulajdonod :) és vigyázza a Shengeni (remélem jól írom) határt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts