opzsolt Elküldve Január22, 2008 Elküldve Január22, 2008 Kojak ! figy ! zongora működik?? mert tudod előadói est lesz szombaton ! BIG mester válogatott műveibe halhatunk exkluzív betekintést ! :huh: :lol:
opzsolt Elküldve Január22, 2008 Elküldve Január22, 2008 hopp tényleg ! :huh: Február 10 (vasárnap): 1. ivannorbi (előreláthatólag szabad leszek) 2. kori 3. gergolabs(vszínű jó) 4. Egyhapsi(vszinű jó) 5. Alex.79 6. 7.zsolt ! jövök jövök !
ivannorbi Elküldve Január23, 2008 Elküldve Január23, 2008 Na azzééé! :lol: Lassan azt is el lehetne dönteni, hogy hová menjünk. Az időpont szerintem legyen 14 óra, akkor még javában világos van, és addigra mindenki kiheverheti a szombat este fáradalmait. :huh:
Alex.79 Elküldve Január23, 2008 Elküldve Január23, 2008 ivannorbi írta: Na azzééé! :lol: Lassan azt is el lehetne dönteni, hogy hová menjünk. Az időpont szerintem legyen 14 óra, akkor még javában világos van, és addigra mindenki kiheverheti a szombat este fáradalmait. :huh: Azthiszem akkor autómosás lesz. Az enyém tiszta sár meg kosz. De azért mostmár lassan tényleg kéne tudni a helyszint.
kori Elküldve Január23, 2008 Elküldve Január23, 2008 Sztem tali a főtéren ( széchenyi tér) és onnan elvonulunk vhova. A kettő nekünk is jó.
ivannorbi Elküldve Január23, 2008 Elküldve Január23, 2008 kori írta: Sztem tali a főtéren ( széchenyi tér) és onnan elvonulunk vhova. A kettő nekünk is jó. Az öcséd is jön? Vagy azt még nem tudjátok? Mindenki hozza a párját is? Mert akkor nekem is rá kellene beszélni a zasszonyt :lol: . Bár, akkor lehet, hogy a gyereket is hozni kellene, rá meg nem vállalom a felelősséget :huh: . Ez esetben olyan helyre kellene menni, ahol a közelben van játszótér, vagy valami dühöngő :)
hening Elküldve Január23, 2008 Elküldve Január23, 2008 ivannorbi írta: ...vagy valami dühöngő :lol: Honnan ismered a fiaimat :huh: ?
kori Elküldve Január23, 2008 Elküldve Január23, 2008 Ha jól tudom, akkor jön öcsém is. Én hozom nejemet és lányomat is.
opzsolt Elküldve Január23, 2008 Elküldve Január23, 2008 14 óra ? jó ! tökéletes ! ebéd utáni kévé bejátszik akkor :huh:
Tiu Elküldve Január23, 2008 Elküldve Január23, 2008 Pontosítsunk, jól értem? Február 10 (vasárnap) 14:00 Mohács főtér (Széchenyi tér) Ha nincs több méter hó, az időpont jó.
ivannorbi Elküldve Január23, 2008 Elküldve Január23, 2008 Tiu írta: Pontosítsunk, jól értem? Február 10 (vasárnap) 14:00 Mohács főtér (Széchenyi tér) Ha nincs több méter hó, az időpont jó. Igen, eddig így néz ki. Akár be is vésheted a neved a listára. :huh: Előtte való nap (illetve 8-9-10-én) pedig Kisasszondon is lehet találkozni a kadettos csapattal.
ivannorbi Elküldve Január23, 2008 Elküldve Január23, 2008 Esetleg indíthatnánk egy listát, hogy ki jönne a kadettos talira 9-én. Ha jól értettem, akkor Zsolt és Gergő benne van a dologban, no és persze én is. Ki hogyan tervezi az indulást-érkezést? Mehetnénk akár együtt is :huh: . Aki az anyagiak miatt nem jönne (üzemanyagköltség), az betársulhat mások mellé. Én nem tervezek ottalvást Amúgy mi a szombati program? Van erről valahol valami csevegés? Csak hogy képben legyek :lol:
Alex.79 Elküldve Január24, 2008 Elküldve Január24, 2008 A 10.-e nekem tökéletes. Én hozom a barátnőmet. Remélem addigra kész lesz a kocsi is. Hátsó lengéscsillapítok meghaltak és tegnap még a bal első ablakemelő is.(gyári elektromos) :huh:
kojakarettenetes Elküldve Január24, 2008 Elküldve Január24, 2008 ivannorbi írta: Esetleg indíthatnánk egy listát, hogy ki jönne a kadettos talira 9-én. Ha jól értettem, akkor Zsolt és Gergő benne van a dologban, no és persze én is. Ki hogyan tervezi az indulást-érkezést? Mehetnénk akár együtt is :huh: . Aki az anyagiak miatt nem jönne (üzemanyagköltség), az betársulhat mások mellé. Én nem tervezek ottalvást Amúgy mi a szombati program? Van erről valahol valami csevegés? Csak hogy képben legyek :lol: Hát igazán nincs róla semmi különös beszélgetés. Kadettklub.hu találkozók topicban esik róa pár szó. De ez csak baráti összejöveltel. Dumálós, szerelős, alkoholizálós 3 nap. Múltkor például elmentünk gesztenyét szedni. De az most nem aktuális. :) :) :D ;)
mélykék76 Elküldve Január24, 2008 Szerző Elküldve Január24, 2008 kojakarettenetes írta: ....Dumálós, szerelős, alkoholizálós 3 nap. Múltkor például elmentünk gesztenyét szedni. De az most nem aktuális. :) :) :D ;).... Mondjuk ez változhat az alkohol befolyásoltság mértékétől függően nemde ? :huh: :lol:
kori Elküldve Január24, 2008 Elküldve Január24, 2008 Mi is bízunk benne, hogy jó idő lesz. Elvileg addigra a busók elűzik a telet :huh:
ivannorbi Elküldve Január24, 2008 Elküldve Január24, 2008 mélykék76 írta: Mondjuk ez változhat az alkohol befolyásoltság mértékétől függően nemde ? :) :) Csak nehogy rókázás legyen a gesztenyeszedésből! :huh: :lol:
Sörös Sanyi Elküldve Január24, 2008 Elküldve Január24, 2008 ivannorbi írta: Csak nehogy rókázás legyen a gesztenyeszedésből! :huh: :lol: Á, akkor legfeljebb a gesztenyeszedés átalakul gobaszedésre. "Nézd má', rókagomba!" :)
opzsolt Elküldve Január24, 2008 Elküldve Január24, 2008 kojakarettenetes írta: Hát igazán nincs róla semmi különös beszélgetés. Kadettklub.hu találkozók topicban esik róa pár szó. De ez csak baráti összejöveltel. Dumálós, szerelős, alkoholizálós 3 nap. Múltkor például elmentünk gesztenyét szedni. De az most nem aktuális. :) :) :D ;) francba ott is felejtettem akkor a jussom :lol: :huh:
opzsolt Elküldve Január24, 2008 Elküldve Január24, 2008 kori írta: Mi is bízunk benne, hogy jó idő lesz. Elvileg addigra a busók elűzik a telet :) (jaj de utálom a busójárást hányósszmájli helye :huh: ) Kori nem jösz velem Kisaszondra?? hm?? közben megnéznénk egy 1957 es Opel Olimpiát :) gusztusom lett rá talán talán étvágy is meg jön ...... látnom kell ..... egy mercis cimbié ő kínálta nekem a napokban :lol:
kojakarettenetes Elküldve Január24, 2008 Elküldve Január24, 2008 mélykék76 írta: Mondjuk ez változhat az alkohol befolyásoltság mértékétől függően nemde ? :huh: :lol: Hát volt olyan, hogy szereltem egész nap, mikor megérkeztek a cimborák, egy óra piálás után 10 percig nézegettük az autót és elnapoltuk a további szerelést. :) :)
kojakarettenetes Elküldve Január24, 2008 Elküldve Január24, 2008 opzsolt írta: (jaj de utálom a busójárást hányósszmájli helye :huh: ) Kori nem jösz velem Kisaszondra?? hm?? közben megnéznénk egy 1957 es Opel Olimpiát :) gusztusom lett rá talán talán étvágy is meg jön ...... látnom kell ..... egy mercis cimbié ő kínálta nekem a napokban :) Kori nem Lomha Kornél barátja?? A Calibrás?? :lol:
Tiu Elküldve Január24, 2008 Elküldve Január24, 2008 ivannorbi írta: Igen, eddig így néz ki. Akár be is vésheted a neved a listára. :huh: Előtte való nap (illetve 8-9-10-én) pedig Kisasszondon is lehet találkozni a kadettos csapattal. Február 10 (vasárnap): 1. ivannorbi (előreláthatólag szabad leszek) 2. kori 3. gergolabs(vszínű jó) 4. Egyhapsi(vszinű jó) 5. Alex.79 6. Tiu 7. zsolt ! jövök jövök ! 8. 9. Mintha a tagok közt többen lennénk :lol: . Lehet Kisasszondra is ellátogatok, nincs is messze.
ivannorbi Elküldve Január24, 2008 Elküldve Január24, 2008 Szóval akkor: Lista II.: Február 9 (szombat) Kisasszond: 1. ivannorbi (saját kocsival) 2. 3. 4. 5. ... A név mögé be lehet írni, hogy ki jönne saját kocsival, és ki az, aki mondjuk betársulna más mellé.
opzsolt Elküldve Január24, 2008 Elküldve Január24, 2008 kojakarettenetes írta: Kori nem Lomha Kornél barátja?? A Calibrás?? :huh: nem nem ! Kori Mohácsi Omega B és Rakord E tulajdonod :) és vigyázza a Shengeni (remélem jól írom) határt :lol:
Recommended Posts