Lomha 8V Elküldve Szeptember6, 2009 Elküldve Szeptember6, 2009 Me a Tiu má törölte... Amúgy EZ vót az. :lol: Ja, azt hittem valami test-festett buxa. :lol:
Tiu Elküldve Szeptember6, 2009 Elküldve Szeptember6, 2009 Me a Tiu má törölte... Amúgy EZ vót az. :lol: Nem töröltem, csak visszatettem a helyére, a Blitz 2009-be. :P Szerk.: Na majd kapok a pofámra a képen levőktől, aztán az lesz az enyém. :lol: :lol: :lol:
ivannorbi Elküldve Szeptember6, 2009 Elküldve Szeptember6, 2009 Indulok Miskolcra. :lol: Lehet, hogy későn szólok, de nem ott volt a tali! :lol: :lol: :lol:
ivannorbi Elküldve Szeptember6, 2009 Elküldve Szeptember6, 2009 Nekem holnap lesz még bab az ebédem. A babot meg főleg köszönjük, ma az lesz a vacsim! :P Amúgy , ki nem találnátok, mi volt ma a vacsora. :lol: :lol: :lol: Ne is mondjátok! Remélem nem keletkezik itthon semmi szikra, mert akkor ... :lol: :D
Tiu Elküldve Szeptember6, 2009 Elküldve Szeptember6, 2009 Lehet, hogy későn szólok, de nem ott volt a tali! :lol: :P :D Ne is mondjátok! Remélem nem keletkezik itthon semmi szikra, mert akkor ... :lol: :D Te nagyon hülye vagy !!! :lol: :lol: :D
Tiu Elküldve Szeptember6, 2009 Elküldve Szeptember6, 2009 Tényleg, a Zsolti hazatalált ? Nagyon elemében volt szombaton, még most is fáj a hasam. :lol:
ivannorbi Elküldve Szeptember6, 2009 Elküldve Szeptember6, 2009 Te nagyon hülye vagy !!! :lol: :lol: :lol: Na-na! Ne tegezz! :lol: :P
ivannorbi Elküldve Szeptember6, 2009 Elküldve Szeptember6, 2009 Szerk.: Na majd kapok a pofámra a képen levőktől, aztán az lesz az enyém. :lol: :lol: :lol: Jönnek a Pályanapra? ui: Amúgy ők nem hiszem, hogy nézegetik a "mi" fórumunkat, hacsak nem köp nekik valaki! :lol:
Tiu Elküldve Szeptember6, 2009 Elküldve Szeptember6, 2009 Na-na! Ne tegezz! :lol: :lol: Ön, Ön, Ön ... :lol: :lol:
Tiu Elküldve Szeptember6, 2009 Elküldve Szeptember6, 2009 Jönnek a Pályanapra? ui: Amúgy ők nem hiszem, hogy nézegetik a "mi" fórumunkat, hacsak nem köp nekik valaki! :lol: Rajta voltak a listán, még x idővel ezelőtt. Nyugodtan nézhetik, azért nem vagyunk mi rosszban. :lol:
kori Elküldve Szeptember6, 2009 Elküldve Szeptember6, 2009 Jó lenne, ha Zsolti az Xzibyt videót belinkelné.
kori Elküldve Szeptember6, 2009 Elküldve Szeptember6, 2009 Te nagyon hülye vagy !!! :lol: :lol: :P Nálunk is nagyüzem van :lol: Lehet, hogy a gáztankba kellene eregetni, és egy hónapig nem kellene tankolnom. De lehet, visszamegyek a boltba reklamálni, hogy nem volt ráírva a bab zacsijára, hogy egy szem babban nem kettő, hanem legalább öt pupp van :lol:
opzsolt Elküldve Szeptember6, 2009 Elküldve Szeptember6, 2009 szasztok ! :lol: jó volt ám bizony ! :lol: köszönöm a háziaknak a sok befektetett melót a történetbe ! Danke ! Kori és Koriné :lol: respekt a szomszédoknak hogy elviseltek minket :lol: nomeg a kaja is igen jó volt ! kicsit lökhajtásos lettem de ez így okés ! :D fehér bab az dúúrva cucc :D ja nem ittam ha iszók hülyébb/viccesebb vagyok :P
opzsolt Elküldve Szeptember6, 2009 Elküldve Szeptember6, 2009 Nálunk is nagyüzem van :lol: Lehet, hogy a gáztankba kellene eregetni, és egy hónapig nem kellene tankolnom. De lehet, visszamegyek a boltba reklamálni, hogy nem volt ráírva a bab zacsijára, hogy egy szem babban nem kettő, hanem legalább öt pupp van :lol: mit öt .. TiZEN ÖT ! :lol: :lol:
opzsolt Elküldve Szeptember6, 2009 Elküldve Szeptember6, 2009 Jó lenne, ha Zsolti az Xzibyt videót belinkelné. hova tőccsem fel :lol: :lol:
opzsolt Elküldve Szeptember6, 2009 Elküldve Szeptember6, 2009 Tényleg, a Zsolti hazatalált ? Nagyon elemében volt szombaton, még most is fáj a hasam. :lol: hy! meg vaok ! :lol: kicsit pukkantós lett a délelőtt is :lol:
opzsolt Elküldve Szeptember6, 2009 Elküldve Szeptember6, 2009 Mi is nagyon jól éreztük magunk. Köszönjük, hogy akik tudtak eljöttek. Nekem holnap lesz még bab az ebédem. Jó volt ma kicsit heverészni a nap utolsó sugarait magunkba szívva. Végre láttam egy Opel motort, ami nem olajos, kívülről is. há kijjé vót olyan tiszta ?? előtt egy félévig mosogatta áztatta biztosan ! :lol:
Tiu Elküldve Szeptember6, 2009 Elküldve Szeptember6, 2009 há kijjé vót olyan tiszta ?? előtt egy félévig mosogatta áztatta biztosan ! :lol: Nincs róla fénykép. :lol: :D De a Kadett tényleg szép, és a pü pü püspöklila hűtőrács... :lol: :lol: :P
Tiu Elküldve Szeptember6, 2009 Elküldve Szeptember6, 2009 hova tőccsem fel :lol: :lol: Há a NET-re TE. :lol:
opzsolt Elküldve Szeptember6, 2009 Elküldve Szeptember6, 2009 Nincs róla fénykép. :lol: :D De a Kadett tényleg szép, és a pü pü püspöklila hűtőrács... :lol: :lol: :lol: kép nélkül semmis a dolog ! :P itt egy jó kép : http://img5.tar.hu/tiv66/img/38855217.jpg a fűszoknyás csajok épp bent vetkőtek még azért nincsenek itt a képen meg aztán +18 lenne ugyi :D
opzsolt Elküldve Szeptember6, 2009 Elküldve Szeptember6, 2009 Há a NET-re TE. :lol: de meghalódott a nickem a ne tudom én milyen oldalon :lol:
kojakarettenetes Elküldve Szeptember6, 2009 Elküldve Szeptember6, 2009 Lehet, hogy későn szólok, de nem ott volt a tali! :lol: :P :D Hát nagyon bekaphatod. :lol: Most értem haza. Nincs 10 perce. 811 km-t mentünk. Kemény 80-90-es tempóban végig. :lol: :lol:
ivannorbi Elküldve Szeptember7, 2009 Elküldve Szeptember7, 2009 Most értem haza. Nincs 10 perce. 811 km-t mentünk. Kemény 80-90-es tempóban végig. :lol: :lol: Tolattatok végig? :lol: :lol:
kojakarettenetes Elküldve Szeptember7, 2009 Elküldve Szeptember7, 2009 Tolattatok végig? :lol: :lol: Nem. Csak kicsit félek a kameráktól. És mivel 80 a megengedett max ,azért nem mentünk nagyon gyorsabban.
Recommended Posts