Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Me a Tiu má törölte...

Amúgy EZ vót az. :lol:

Nem töröltem, csak visszatettem a helyére, a Blitz 2009-be. :P

Szerk.: Na majd kapok a pofámra a képen levőktől, aztán az lesz az enyém. :lol: :lol: :lol:

Elküldve
Nekem holnap lesz még bab az ebédem.

A babot meg főleg köszönjük, ma az lesz a vacsim! :P

Amúgy , ki nem találnátok, mi volt ma a vacsora. :lol: :lol: :lol:

Ne is mondjátok! Remélem nem keletkezik itthon semmi szikra, mert akkor ... :lol: :D

Elküldve
Lehet, hogy későn szólok, de nem ott volt a tali! :lol: :P :D

Ne is mondjátok! Remélem nem keletkezik itthon semmi szikra, mert akkor ... :lol: :D

Te nagyon hülye vagy !!! :lol: :lol: :D

Elküldve
Szerk.: Na majd kapok a pofámra a képen levőktől, aztán az lesz az enyém. :lol: :lol: :lol:

Jönnek a Pályanapra?

ui: Amúgy ők nem hiszem, hogy nézegetik a "mi" fórumunkat, hacsak nem köp nekik valaki! :lol:

Elküldve
Jönnek a Pályanapra?

ui: Amúgy ők nem hiszem, hogy nézegetik a "mi" fórumunkat, hacsak nem köp nekik valaki! :lol:

Rajta voltak a listán, még x idővel ezelőtt.

Nyugodtan nézhetik, azért nem vagyunk mi rosszban. :lol:

Elküldve
Te nagyon hülye vagy !!! :lol: :lol: :P

Nálunk is nagyüzem van :lol: Lehet, hogy a gáztankba kellene eregetni, és egy hónapig nem kellene tankolnom. De lehet, visszamegyek a boltba reklamálni, hogy nem volt ráírva a bab zacsijára, hogy egy szem babban nem kettő, hanem legalább öt pupp van :lol:

Elküldve

szasztok ! :lol:

jó volt ám bizony ! :lol: köszönöm a háziaknak a sok befektetett melót a történetbe ! Danke ! Kori és Koriné :lol: respekt a szomszédoknak hogy elviseltek minket :lol:

nomeg a kaja is igen jó volt ! kicsit lökhajtásos lettem de ez így okés ! :D fehér bab az dúúrva cucc :D ja nem ittam ha iszók hülyébb/viccesebb vagyok :P

Elküldve
Nálunk is nagyüzem van :lol: Lehet, hogy a gáztankba kellene eregetni, és egy hónapig nem kellene tankolnom. De lehet, visszamegyek a boltba reklamálni, hogy nem volt ráírva a bab zacsijára, hogy egy szem babban nem kettő, hanem legalább öt pupp van :lol:

mit öt .. TiZEN ÖT ! :lol: :lol:

Elküldve
Tényleg, a Zsolti hazatalált ? Nagyon elemében volt szombaton, még most is fáj a hasam. :lol:

hy!

meg vaok ! :lol: kicsit pukkantós lett a délelőtt is :lol:

Elküldve
Mi is nagyon jól éreztük magunk. Köszönjük, hogy akik tudtak eljöttek. Nekem holnap lesz még bab az ebédem. Jó volt ma kicsit heverészni a nap utolsó sugarait magunkba szívva. Végre láttam egy Opel motort, ami nem olajos, kívülről is.

há kijjé vót olyan tiszta ?? előtt egy félévig mosogatta áztatta biztosan ! :lol:

Elküldve
há kijjé vót olyan tiszta ?? előtt egy félévig mosogatta áztatta biztosan ! :lol:

Nincs róla fénykép. :lol: :D

De a Kadett tényleg szép, és a pü pü püspöklila hűtőrács... :lol: :lol: :P

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.