Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Lomha! Nem tudom, hogy miben maradtunk (most nem állok neki keresgélni), de úgy készülj, hogy 13:30-14:00 között indulunk. Inkább 14:00 felé. Csörgök, ha indulásra kész vagyok. Vagy majd csörögsz Te, ha valami változás van. Az Árkád teteje nekem jó lenne találkozási pontnak.

ui: A törölközőt nehogy elfelejtsd, mert akkor buszozol!!! :lol:

Elküldve
Jó kis party lehetett, kár, hogy megint nem lehettem ott. :lol:

Jó volt, csak az volt a baj, hogy a többiek nyulak voltak, és nem jöttek fürdeni. Ha ott lett volna a Babu is, akkor valószínűleg hárman ugráltunk volna. Meg bedobtuk volna a Lomhát is :lol:

Jó volt, hogy eljött a Zsolti is, formában volt! :lol: Mi lett volna, ha iszik is?! :P Nagyon szép az E Kadett-je :lol:

Köszönjük a vendéglátást, és a jóltartást!

Elküldve
Amit Te nem látsz, hogy a Lomha azt borhoz öntötte hozzá... :lol:

Így legyen ötösünk a lottón, mint ahogy megjósoltuk a reakciót erre a képre :lol:

Elküldve

Jó volt a tali, :lol: köszönjük mi is a kaját, a helyet a lehetőséget.

Élmény volt ismét találkozni mindenkivel.

Jól nézett ki és finom volt a torta is.

Kori és Anita, jövőre is jövünk. :lol: :lol:

Elküldve

Mi is nagyon jól éreztük magunk. Köszönjük, hogy akik tudtak eljöttek. Nekem holnap lesz még bab az ebédem. Jó volt ma kicsit heverészni a nap utolsó sugarait magunkba szívva. Végre láttam egy Opel motort, ami nem olajos, kívülről is.

Elküldve

Itt vannak a képek, cenzúra nélkül. :lol:

Egy nincs köztük, de az homályos volt.

Amúgy , ki nem találnátok, mi volt ma a vacsora. :lol: :lol: :lol:

A lényeg az, hogy finom volt, és jól éreztük magunkat.

U.i.:Keverednek itt a dolgok mással is (csak tudnám, hogyan), de majd javítom.

Elküldve
EZEKRE a cickókra nem emlékszem! :lol: :P :D

Főképp az előtérben lévőkre gondolok! :lol:

Talán, mert sokat ittál. :lol:

Mondtam, hogy javítom. :lol: :D

Az a Blitz-en volt, csak tudnám, hogyan keveredtek a dolgok, de mind1 az sem titok.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.