ivannorbi Elküldve Szeptember1, 2009 Elküldve Szeptember1, 2009 Sajnos mi nem tudunk menni. Most volt iskolakezdés. Horror, mibe került. Ám ha vki szeretne kókusztekercset enni, az jöjjön 12.-én Kecskemétre. Ott megtalálható lesz a fennt nevezett édesség. Sejtettem, hogy nem fog menni két találkozó közvetlen egymás után, így iskolakezdés idején, csak láttam, hogy benéztél ide, és gondoltam beszólok egy kicsit :lol: De most befejezem, mert szenvedek (most jöttem meg nemrég a szájsebészetről, és fájok :lol: ). Ha már a beszólásnál tartunk: Ugye-ugye! Nem kéne beszóni otthon a ház Úrnőjének! :lol: Amúgy: Jobbulást!
Lomha 8V Elküldve Szeptember1, 2009 Elküldve Szeptember1, 2009 Ki kér időjárás-jelentést? Aigner Norbert készen áll! :lol: Na, nyomjál nekem egy csütörtök-péntekit! De egész napost ám! :lol:
ivannorbi Elküldve Szeptember1, 2009 Elküldve Szeptember1, 2009 Na, nyomjál nekem egy csütörtök-péntekit! De egész napost ám! :lol: Csütörtök-péntek: egész nap szar idő! :lol:
Lomha 8V Elküldve Szeptember1, 2009 Elküldve Szeptember1, 2009 Csütörtök-péntek: egész nap szar idő! :lol: Köszi szépen, az ilyen jelentést dugd fel magadnak! :lol:
brezsy Elküldve Szeptember1, 2009 Elküldve Szeptember1, 2009 Akkor, a lista: (Helyszín: Lánycsók) 1. Kori + Anita 2. Tiu + Zsuzsi 3. Lomha 8V (5.-e a szülinapom ) + egy opeles törcsi!!! 4. Alex.79 (ezúttal egyedül) - úgy 18-19 óráig marad (azt mondta, hogy ő délután már nem szokott kajálni, úgyhogy nem kér a Rexi által kevert babgulyásból :P ) 5. ivannorbi 6. brezsy+Meli(az elveszett családtagok :lol: )+OROSZKRÉMTORTA!!! 7. zsolt meg lehet a lányom még ha nem tudom épp lízingelni a nagyszülőknél :lol: meg mit hozzak? 8. Ja Lomha az időjárás nem téma, van már mivel tüzet rakni és melegedni(Lomha:no comment :lol: ).Igaz Kori????(ha már megdolgoztam érte :lol: )
ivannorbi Elküldve Szeptember1, 2009 Elküldve Szeptember1, 2009 Na, erről a "kisautós kisemberről" megfeledkeztem!!! (ég a pofám smiley) Még jó hogy figyel! :lol:
Lomha 8V Elküldve Szeptember1, 2009 Elküldve Szeptember1, 2009 ...melegedni(Lomha:no comment :lol: )... Nem igazság... :lol:
kori Elküldve Szeptember1, 2009 Elküldve Szeptember1, 2009 Igaz sógi, csak nincs mibe begyújtani, mert a kazán a szuterén egyik felében, az új kémény a másik felében van. Sógi, gondoltad, hogy az oroszkrémtorta mellé ciril betűs képaláírás dukál?
kojakarettenetes Elküldve Szeptember1, 2009 Elküldve Szeptember1, 2009 Ja, és egy lényeges kérdés: KI HOZ KÓKUSZTEKERCSET???!!! A Mediterrán Opel Club találkozó kókusztekercs nélkül olyan, mint a "rossz lány" testnyílások nélkül! (Nem tudok smiley-t beszúrni!) Ui: Egész jól elszórakoztatom magam :lol: 4 napja eszem. Csak úgy egyben. Senki nem eszi... :lol: :lol: :lol: :P
ivannorbi Elküldve Szeptember1, 2009 Elküldve Szeptember1, 2009 4 napja eszem. Csak úgy egyben. Senki nem eszi... :lol: :lol: :lol: :lol: Akkor felírhatod Magad a listára a kókusztekerccsel együtt :P
ivannorbi Elküldve Szeptember1, 2009 Elküldve Szeptember1, 2009 Van egy rossz hírem: Eddig úgy volt, hogy a Babu tud jönni szombaton 16 óra után, de ma közölték velük, hogy irány Budapest, a buziparádé!!! :lol: :lol: Csináljunk mi is egy "langyiparádét" Lánycsókon, hátha oda vezénylik ki a Fricit! :lol: :lol:
kojakarettenetes Elküldve Szeptember1, 2009 Elküldve Szeptember1, 2009 Akkor felírhatod Magad a listára a kókusztekerccsel együtt :lol: Hát szerintem nem megyek. Messze van... :lol:
ivannorbi Elküldve Szeptember1, 2009 Elküldve Szeptember1, 2009 Hát szerintem nem megyek. Messze van... :lol: Egyeztessél Tiuékkal, hátha el tudnak hozni. :lol:
kojakarettenetes Elküldve Szeptember1, 2009 Elküldve Szeptember1, 2009 Egyeztessél Tiuékkal, hátha el tudnak hozni. :lol: Lehet, hogy vasárnap hajnalban menni kéne Miskolcra. De ennek nem tudom mi az esélye.
Lomha 8V Elküldve Szeptember1, 2009 Elküldve Szeptember1, 2009 Van egy rossz hírem: Eddig úgy volt, hogy a Babu tud jönni szombaton 16 óra után, de ma közölték velük, hogy irány Budapest, a buziparádé!!! :lol: :lol: Csak nehogy megtudják, hogy Mediterrán Opel Klubos...még berángatják felvonulni... :lol:
brezsy Elküldve Szeptember2, 2009 Elküldve Szeptember2, 2009 Csak nehogy megtudják, hogy Mediterrán Opel Klubos...még berángatják felvonulni... :lol: Jogos a pont :lol:
kori Elküldve Szeptember2, 2009 Elküldve Szeptember2, 2009 Jó lenne, ha Csütörtök estig lenne egy közel pontos létszám. Kaja és hely miatt.
brezsy Elküldve Szeptember3, 2009 Elküldve Szeptember3, 2009 Jó lenne, ha Csütörtök estig lenne egy közel pontos létszám. Kaja és hely miatt. Na mi van?Elég nagy a csend! :lol:Én ott leszek és hozok magammal még egy embert :lol:
ivannorbi Elküldve Szeptember3, 2009 Elküldve Szeptember3, 2009 Jó lenne, ha Csütörtök estig lenne egy közel pontos létszám. Kaja és hely miatt. 1. Kori + Anita 2. Tiu + Zsuzsi 3. Lomha 8V (5.-e a szülinapom ) + egy opeles törcsi!!! 4. Alex.79 (ezúttal egyedül) - úgy 18-19 óráig marad (azt mondta, hogy ő délután már nem szokott kajálni, úgyhogy nem kér a Rexi által kevert babgulyásból :P ) 5. ivannorbi 6. brezsy+Meli(az elveszett családtagok :lol: )+OROSZKRÉMTORTA!!! 7. zsolt meg lehet a lányom még ha nem tudom épp lízingelni a nagyszülőknél :lol: meg mit hozzak? Amiről én nyilatkozni tudok: 4. Alex.79 + 1 fő (mégis tud jönni a Franciska) - nemottalvós igények: nincsenek, mondhatni igénytelenek :lol: , a Sanyi azt mondta, hogy Ő nem eszik, a Franciska meg nem ehet (na, jó, ez utóbbit nem mondta :lol: ) 5. ivannorbi 1 fő - ottalvós igények: tengerpartra néző parkolóhely (ami egyben az alvóhely is), kaja, + sunshine, felfűtött medence, nő(k)
Lomha 8V Elküldve Szeptember3, 2009 Elküldve Szeptember3, 2009 Amiről én nyilatkozni tudok:... Arról is nyilatkozhatsz, hogyan lettél meleg, de arról főleg, hogy nagyon jól tudod, hogy én is megyek. :lol:
ivannorbi Elküldve Szeptember3, 2009 Elküldve Szeptember3, 2009 Arról is nyilatkozhatsz, hogyan lettél meleg, de arról főleg, hogy nagyon jól tudod, hogy én is megyek. :P Ezért nem hozom a Zasszonyt! Jobb, ha nem tud a kapcsolatunkról! :lol: :lol: :lol: Másrészről Te mindig itt rontod a levegőt a fórumon, majd nyilatkozol magadról! Kaját gondolom Te sem kérsz, mert fogyókúrázol! :lol: Sanyi Net-hiányban szenved, ő nem tud nyilatkozni...
Lomha 8V Elküldve Szeptember3, 2009 Elküldve Szeptember3, 2009 Ezért nem hozom a Zasszonyt! Jobb, ha nem tud a kapcsolatunkról! :lol: :lol: :lol: Másrészről Te mindig itt rontod a levegőt a fórumon, majd nyilatkozol magadról! Kaját gondolom Te sem kérsz, mert fogyókúrázol! :lol: Sanyi Net-hiányban szenved, ő nem tud nyilatkozni... Szegény nőnek éppen elég, hogy veled kell lennie! :P És ha még egyszer a szádra veszed a kajámat(akár élőben, akár virtuálisan), akkor véged! :D
Tiu Elküldve Szeptember4, 2009 Elküldve Szeptember4, 2009 Jó lenne, ha Csütörtök estig lenne egy közel pontos létszám. Kaja és hely miatt. Mi megyünk, visszük a családot is a rokonokhoz, de kajára csak ketten leszünk. :lol: Aludni az autóban kellene, így jó lenne beállni és nem a lejtőn lenni. :lol:
ivannorbi Elküldve Szeptember4, 2009 Elküldve Szeptember4, 2009 Aludni az autóban kellene, így jó lenne beállni és nem a lejtőn lenni. :lol: Sedan-ban nem is lehet jól aludni :lol: :lol:
ivannorbi Elküldve Szeptember4, 2009 Elküldve Szeptember4, 2009 A listán szereplők közül van valakinek 15-ös torx fejű csavarhúzója? A bitkészletes csodák nem jók, mert pici és mély a luk, ahol a csavar van. Ha van akkor mielőbb jelezze nekem (határidő: szombat 13:30), és hozza el magával.
Recommended Posts