Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Én is úgy látom, hogy inkább jegeljük a talit. Legfeljebb szeptember elején tartunk egy évadzáró bulit. Amúgy eddig csak a bab lett megvéve.

Akkor mi sem indulunk neki, 3 napi hidegélelemmel. <_<

Elküldve
Én is úgy látom, hogy inkább jegeljük a talit. Legfeljebb szeptember elején tartunk egy évadzáró bulit. Amúgy eddig csak a bab lett megvéve.

Na, akkor gyorsan kell valami programot találnom a hétvégére, mert különben a családdal kell lennem! :) <_<

Elküldve

Hát azt már többször felvetettem én is, hogy nyáron vmikor csinálnék egy talit. Másrészt miért kell évadzáró szeptemberben?

Elküldve
Hát azt már többször felvetettem én is, hogy nyáron vmikor csinálnék egy talit. Másrészt miért kell évadzáró szeptemberben?

?

A medvefélék (tudod, azok a nagy szőrös állatok) téli álmot alszanak, Koriék az idén korábbra hozzák a nyugalmi időszakot. :) <_<

Elküldve
Az igazi kérdés az az, hogy lesz-e találkozó, vagy nem?

Részemről a július utolsó (25-26), az augusztus első (1-2), és az utolsó 2 hétvégéje (22-23, 29-30) még szabad. Bár, ha jól tudom, a 22-e munkanap. <_<

Elküldve

Évadzárót arra értettem, hogy nyárbúcsúztató. Nekem a július egyáltalán nem jó, augusztusban szeretnénk Blitzre menni, hó végén, pedig lányommal és Anival felugrani a Balcsira pár napra. Ezért az augusztus sem az igazi.

Elküldve (edited)

Halihó.

Július 25-én szombaton

Szekszárdon

a McDonalds parkolóban egy rögtönzött talit tartunk.

A program 100%-ban meg lesz tartva, mivel nincs konkrét program. :)

Belépő nincs. Parkoló ingyenes.

Kaja és pia lehetőség a közelben megoldott (meki, tesco).

Komolyabb vásárlási lehetőség is (park center).

Mindenkit szerettel várunk.

NEM LESZ TALI, KEVÉS RÉSZTVEVŐ HIÁNYÁBAN ELMARAD.

Módosítva : Colin
Elküldve
Halihó.

Július 25-én szombaton

Szekszárdon

a McDonalds parkolóban egy rögtönzött talit tartunk.

A program 100%-ban meg lesz tartva, mivel nincs konkrét program. :P

Belépő nincs. Parkoló ingyenes.

Kaja és pia lehetőség a közelben megoldott (meki, tesco).

Komolyabb vásárlási lehetőség is (park center).

Mindenkit szerettel várunk.

Köszi az infót, illetve a meghívást! :hiya:

A 25-i hétvégére elvileg még nincs konkrét programom, de mivel az előtte lévő két hétvégét nem a családdal töltöm, valószínűleg az Ő kívánságuk lesz az elsődleges azon a hétvégén. Gyanítom, hogy nem Szekszárdra szeretnének menni autós találkozóra :) . A gyerek még csak-csak, de a Zasszony... :(

• 1 month later...
Elküldve
Szept. elején ( 5.-6.) mindenképp szeretnénk csinálni egy összeröfit, aki jön aki nem alapon. Ha ketten leszünk vkivel akkor is megtartjuk.

Akkor, a lista: (Helszín: Lánycsók)

1. Kori + Anita

2. Tiu + Zsuzsi

3.

4.

5.

6.

7.

8.

Elküldve
Akkor, a lista: (Helszín: Lánycsók)

1. Kori + Anita

2. Tiu + Zsuzsi

3.

4.

5.

6.

7.

8.

A Balatonozóst azt akkor hanyagoljuk?? Idén felvetettem már párszor és ezzel most utoljára. Nem akarok, és nem is kell társaságért könyörögnöm. Csak egy felajánlás volt. Hogy hónap közepe felé, amikor Norbiék is lennt lesznek, akkor összejöhetnénk.

Elküldve
Pontosan hol, és mikor lenne meeting a Balcsin?

Hát ez jó kérdés. :huh:

Norbiék mondták, meg még valaki(k), h mennek le. Egyeztetni kellene, h kinek hogyan jó, meg mikor mennek, meg nekem is jó-e. Stb. Mondjuk a 20-ai hétvégén megyünk le valószínűleg.

Elküldve
A Balatonozóst azt akkor hanyagoljuk?? Idén felvetettem már párszor és ezzel most utoljára. Nem akarok, és nem is kell társaságért könyörögnöm. Csak egy felajánlás volt. Hogy hónap közepe felé, amikor Norbiék is lennt lesznek, akkor összejöhetnénk.

Jóvanna ... nem kell mindjárt megsértődni. :lol:

Kicsit jobban utánanéztem a dolgoknak, Norbi akkor azt írta, aug utolsó két hétvégéje jó Neki. (22-23 vs. 29-30)

Akkor időpontnak ezeket beírhatnánk a listára, már csak a helyszín kérdéses a Balcsin :huh: (ezt nem találtam)

Nekem mindegy hol, (eddig mindenhol jól éreztem magam) de jó lenne már mindenkivel találkozni.

A Zsuzsi este jön haza, majd akkor megmondja melyik hétvégén nem dolgozik.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.