J0hnny Elküldve Október5, 2008 Megoszt Elküldve Október5, 2008 Mi kb 10 perce értünk haza. Úúúúúúútálok sötétben vezetni. :lol: Jah, majdnem összecsuktam az autót, de szerencsére megúsztuk a dolgot. :lol: Kamion előttem jelez, hogy előzhetek, bele is kezdek, de amikor a pót feléhez érek látom a traktoron világít a féklámpa. Aztán a kanyarból szemből egy fényszóró, 3., padló, be a teher elé. Hááát mérni ugyan nem mértem, de centiken múlhatott. :lol: Soha nem hiszek senkinek ha jelez,csak azt hiszem el amit a saját szemmel látok. Apám mondta anno,amikor kezdtem vezetni: amiben nem vagy biztos ne csináld meg. Igaza volt az öregnek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
egykuty Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 mi is hazaértünk kis kirándulással. :lol: Köszönjük hogy lehettünk, jó volt megismerni emberkéket, viszontlátni régieket... Kojaknak és szüleinek pedig a vendéglátást-türelmet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Ja, én is köszcsizem a mulatást Kojaknak meg a fuvart a mohácsi csapatnak meg a jelenlétet mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve November8, 2008 Megoszt Elküldve November8, 2008 mostanába semmi nem lesz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November8, 2008 Megoszt Elküldve November8, 2008 mostanába semmi nem lesz? De, évadzáró. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve November8, 2008 Megoszt Elküldve November8, 2008 De, évadzáró. :D ááá ,,,az túl puccos nekem :P valami regionális dologra gondoltam ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 mostanába semmi nem lesz? Nem tudok róla :D A paksi látogatásról lecsúsztunk. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Nem tudok róla :D A paksi látogatásról lecsúsztunk. ;) Ha gondoljátok és igény lessz rá csinálok a Csak a Mediterrán szekciónak is egy ilyen napot .... csak szóljatok hogy van e aki kíváncsi az erőműre! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Ha gondoljátok és igény lessz rá csinálok a Csak a Mediterrán szekciónak is egy ilyen napot .... csak szóljatok hogy van e aki kíváncsi az erőműre! :D Nem különcködünk, jó lesz egy közös alkalom is ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Ha gondoljátok és igény lessz rá csinálok a Csak a Mediterrán szekciónak is egy ilyen napot .... csak szóljatok hogy van e aki kíváncsi az erőműre! :D én pl. baromi kivi vagyok !!! megnézném szívesen mert nagyon érdekel a technika . (láma kérdés de felteszem : fényképezni ,, gondoom semmit nem lehet ...? ) (nem vagyok terrorpista.. ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 (nem vagyok terrorpista.. :P ) Tenorista? :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 én pl. baromi kivi vagyok !!! megnézném szívesen mert nagyon érdekel a technika . (láma kérdés de felteszem : fényképezni ,, gondoom semmit nem lehet ...? ) (nem vagyok terrorpista.. ;) ) Sajna nem, se telefon se fényképezőgép sem semmi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 Sajna nem, se telefon se fényképezőgép sem semmi :lol: no problemo :) fényképező agyam van :lol: ha lesz riasszatok jövök !!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 no problemo :lol: fényképező agyam van :lol: ha lesz riasszatok jövök !!! Oké zsoké! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 Na, akkor az idei első mini-meet, Insignia összenyálazással egybekötve: Opel Penthe: Január 18. (vasárnap) 14 óra 1. kori 2. brezsy 3. babu 4. ivannorbi 5. ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 Mi lehet hogy csak később érünk oda mert lada váltót javítok. Norbi majd rádcsörgök ha időben eltudunk indulni hogy hol találkozzunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 Mi lehet hogy csak később érünk oda mert lada váltót javítok. Norbi majd rádcsörgök ha időben eltudunk indulni hogy hol találkozzunk. Mondjuk találkozzatok a Penthénél 15:00-kor... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 Csak az a baj hogy nem biztos hogy addig végzek a váltó felújítással! Én örűlnék neki a legjobban ha 15:00-ra ott tudnék lenni,de lehet hogy profi vagyok és összejön! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 Mondjuk találkozzatok a Penthénél 15:00-kor... B) Inkább úgy írjad, hogy találkozzunk, gyere Te is! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 Kb. meddig lesztek ott? Mert ha nem végzek időben lesz-e értelme kapkodnom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 Kb. meddig lesztek ott? Mert ha nem végzek időben lesz-e értelme kapkodnom. Majd alakul. Nem olyan kötött a program, szerintem egy óránál többet nem nagyon tudunk mit nézni még ezen az új autón se. De talán nem rohannak a koriék haza, és akkor beülhetünk valahová hamikázni, beszélgetni. De ez csak az én véleményem, eddig nem nagy a tolongás B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 Majd alakul. Nem olyan kötött a program, szerintem egy óránál többet nem nagyon tudunk mit nézni még ezen az új autón se. De talán nem rohannak a koriék haza, és akkor beülhetünk valahová hamikázni, beszélgetni. De ez csak az én véleményem, eddig nem nagy a tolongás B) Én benne vagyok! Úgyis régen találkoztam veletek. A fórumra se szoktam nagyon írogatni,de azért szoktam figyelni. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 Én benne vagyok! Úgyis régen találkoztam veletek. A fórumra se szoktam nagyon írogatni,de azért szoktam figyelni. B) Majd nézz még be ide, szombatig csak írnak valamit a többiek is (látom itt van a "közelben" a Zsóti bácsi is, hátha Ő is megnézné ezt a szart). Meg rám is csöröghetsz szombaton. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 Majd nézz még be ide, szombatig csak írnak valamit a többiek is. Meg rám is csöröghetsz szombaton. B) Az a biztos ha rádcsörgök amikor majdnem végzek. De még benézek majd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 Tisztelt kartársak,elvtársak,hölgyeim és uraim. A Mohácsi szekció érkezése: 2009.01.18.vasárnap 14:00 körül várható a Penthénél.Kori,Babu,Brezsy Kori most adta a telefonos utasításokat nekem.(össze dugtuk a 3 omit és ez jött ki belőle,öööööö nem egész három B) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts