Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Találkozók

mélykék76

Recommended Posts

Mi kb 10 perce értünk haza. Úúúúúúútálok sötétben vezetni. :lol:

Jah, majdnem összecsuktam az autót, de szerencsére megúsztuk a dolgot. :lol: Kamion előttem jelez, hogy előzhetek, bele is kezdek, de amikor a pót feléhez érek látom a traktoron világít a féklámpa. Aztán a kanyarból szemből egy fényszóró, 3., padló, be a teher elé. Hááát mérni ugyan nem mértem, de centiken múlhatott. :lol:

Soha nem hiszek senkinek ha jelez,csak azt hiszem el amit a saját szemmel látok.

Apám mondta anno,amikor kezdtem vezetni: amiben nem vagy biztos ne csináld meg. Igaza volt az öregnek!

Megosztás:

• 1 month later...
Ha gondoljátok és igény lessz rá csinálok a Csak a Mediterrán szekciónak is egy ilyen napot .... csak szóljatok hogy van e aki kíváncsi az erőműre! :D

én pl. baromi kivi vagyok !!! megnézném szívesen mert nagyon érdekel a technika .

(láma kérdés de felteszem : fényképezni ,, gondoom semmit nem lehet ...? )

(nem vagyok terrorpista.. ;) )

Megosztás:

• 1 month later...
Kb. meddig lesztek ott? Mert ha nem végzek időben lesz-e értelme kapkodnom.

Majd alakul. Nem olyan kötött a program, szerintem egy óránál többet nem nagyon tudunk mit nézni még ezen az új autón se. De talán nem rohannak a koriék haza, és akkor beülhetünk valahová hamikázni, beszélgetni.

De ez csak az én véleményem, eddig nem nagy a tolongás B)

Megosztás:

Majd alakul. Nem olyan kötött a program, szerintem egy óránál többet nem nagyon tudunk mit nézni még ezen az új autón se. De talán nem rohannak a koriék haza, és akkor beülhetünk valahová hamikázni, beszélgetni.

De ez csak az én véleményem, eddig nem nagy a tolongás B)

Én benne vagyok! Úgyis régen találkoztam veletek. A fórumra se szoktam nagyon írogatni,de azért szoktam figyelni. ;)

Megosztás:

Én benne vagyok! Úgyis régen találkoztam veletek. A fórumra se szoktam nagyon írogatni,de azért szoktam figyelni. B)

Majd nézz még be ide, szombatig csak írnak valamit a többiek is (látom itt van a "közelben" a Zsóti bácsi is, hátha Ő is megnézné ezt a szart).

Meg rám is csöröghetsz szombaton. ;)

Megosztás:

Tisztelt kartársak,elvtársak,hölgyeim és uraim.

A Mohácsi szekció érkezése: 2009.01.18.vasárnap 14:00 körül várható a Penthénél.Kori,Babu,Brezsy

Kori most adta a telefonos utasításokat nekem.(össze dugtuk a 3 omit és ez jött ki belőle,öööööö nem egész három B) )

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.