hening Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Na, úgy döntöttem, hogy inkább felhívom a Zsuzsit, beszéltem is vele. A helyzet az, hogy vettek egy lakást, és nagy munkában vannak, ezért nem nagyon érnek rá szórakozni. Kapásból mondtam neki, hogy akkor náluk tartjuk a talit (ezt csak poénból mondtam). Utána poénból tettem egy félig komoly ajánlatot is, hogy szombaton délelőtt besegítünk, cserébe benéznek egy kicsit Kojakékhoz. Egyébként lenne pont nekünk (Kori, Babu, Lomha, Brezsy-t még nem láttam, de ha Koriékhoz hasonlít, akkor nincs gond :lol: ) való feladat: parketta és járólap cipelés. Azt nem tudom, hogy honnan-hova :lol: , talán benéz ide Tiu, és ellát minket egy kis infóval. Szerintem nem ártana egy kis testmozgás a zabálás-punnyadás előtt. Vélemények? Nem tudom, mikorra érek oda....ha időben, akkor természetesen segítek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Nem tudom, mikorra érek oda....ha időben, akkor természetesen segítek. :lol: Na, akkor már megvan, hogy ki hajtatja végre az utasításaimat a dolgozókon! :lol: :D Már csak a dolgozó embereket kellene beszervezni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Na, akkor már megvan, hogy ki hajtatja végre az utasításaimat a dolgozókon! :lol: :D Már csak a dolgozó embereket kellene beszervezni. :lol: Te csak ne akard magad kihagyni a jóból! :lol: Én benne vagyok a buliban! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Te csak ne akard magad kihagyni a jóból! :lol: Én benne vagyok a buliban! Mi?! Enyém a munka felelősségteljes része! :lol: Heningé meg a neheze, hogy a csűrhét irányítsa! :D Ti meg csak mozogtok egy kicsit! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Na, akkor már megvan, hogy ki hajtatja végre az utasításaimat a dolgozókon! :D :lol: Már csak a dolgozó embereket kellene beszervezni. :lol: Arra azért ne nagyon számíts. :lol: :lol: Te csak ne akard magad kihagyni a jóból! :D Én benne vagyok a buliban! Teljes mértékben igazad van, csak Ő fog pakolni, mi meg majd osszuk neki az észt. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Teljes mértékben igazad van, csak Ő fog pakolni, mi meg majd osszuk neki az észt. :lol: :lol: Na tessék! Kell nekem ilyen engedékenynek lenni! :lol: Amúgy köszi, észből van itt elég! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Egyébként lenne pont nekünk (Kori, Babu, Lomha, Brezsy-t még nem láttam, de ha Koriékhoz hasonlít, akkor nincs gond :lol: ) brezsy=3.0 MV6 LE(~212) / 2 -10 ------->azaz súlyban a családhoz tartozom :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 brezsy=3.0 MV6 LE(~212) / 2 -10 ------->azaz súlyban a családhoz tartozom :D :D :lol: Nem kocsival kell cipekedni. Akkor Lomha nem lenne a felsorolásban :lol: . Inkább a saját adataidat írjad! A félreértések tisztázása végett előre tájékoztatnám a :lol: tagokat, hogy NEM a cerkaméretre gondoltam!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Na, úgy döntöttem, hogy inkább felhívom a Zsuzsit, beszéltem is vele. A helyzet az, hogy vettek egy lakást, és nagy munkában vannak, ezért nem nagyon érnek rá szórakozni. Kapásból mondtam neki, hogy akkor náluk tartjuk a talit (ezt csak poénból mondtam). Utána poénból tettem egy félig komoly ajánlatot is, hogy szombaton délelőtt besegítünk, cserébe benéznek egy kicsit Kojakékhoz. Egyébként lenne pont nekünk (Kori, Babu, Lomha, Brezsy-t még nem láttam, de ha Koriékhoz hasonlít, akkor nincs gond :lol: ) való feladat: parketta és járólap cipelés. Azt nem tudom, hogy honnan-hova :lol: , talán benéz ide Tiu, és ellát minket egy kis infóval. Szerintem nem ártana egy kis testmozgás a zabálás-punnyadás előtt. Vélemények? Tiuéknál kell pakolni??? Ki az a Doki??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Tiuéknál kell pakolni??? Ki az a Doki??? Egyébként is a városban kellene találkoznunk és akkor be is vásárolhatunk. :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Nem kocsival kell cipekedni. Akkor Lomha nem lenne a felsorolásban :lol: . Inkább a saját adataidat írjad! A félreértések tisztázása végett előre tájékoztatnám a :lol: tagokat, hogy NEM a cerkaméretre gondoltam!!! :D Akkor fordítok.omega lóerő osztva kettővel mínusz tíz=a súlyom 212/2=106------->106-10=96 kg :lol: Na ez alapján nem lógok ki a családból :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Tiuéknál kell pakolni??? Ki az a Doki??? Elvileg igen, gyakorlatilag meg majd meglátjuk. A Doki meg az orvostanhallgató car-társunk (gergolabs) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Akkor fordítok.omega lóerő osztva kettővel mínusz tíz=a súlyom 212/2=106------->106-10=96 kg :lol: Na ez alapján nem lógok ki a családból :lol: Aha, most már értem :D Azt a 10 kilót már igazán felszedhetnéd, akkor egyszerűbb lenne a képlet :D Ui: Lehet, hogy nem kellett volna a korábbi hozzászólásomat megejtenem: Amúgy köszi, észből van itt elég! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Egyébként is a városban kellene találkoznunk és akkor be is vásárolhatunk. :lol: :lol: :lol: Csak mellékelj vmi térképféleséget annak, aki estleg még nem volt ott. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Csak mellékelj vmi térképféleséget annak, aki estleg még nem volt ott. :lol: Térkép :lol: Most már csak egy cím kell majd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Az Elnök Úr nem nyilatkozik? (Csak mert láttam, hogy itt volt a Nagy Testrész és figyelt, de nem írt semmit! :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Tudom, egyelőre a mostani taliról van szó, de egy novemberi lehetőség is alakulóban van. :lol: Vélemények? Nem tudom, hogy ki volt már ott, én még nem. Azt nem mondom, hogy 100% megyek, de szerintem egy jó lehetőség lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Nem kocsival kell cipekedni. Akkor Lomha nem lenne a felsorolásban :lol: Pofám leszakad!Van autóm kistáska!Csak el van törve... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Az Elnök Úr nem nyilatkozik? (Csak mert láttam, hogy itt volt a Nagy Testrész és figyelt, de nem írt semmit! :lol: ) Nem kíváncsi a helyettesére... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Tudom, egyelőre a mostani taliról van szó, de egy novemberi lehetőség is alakulóban van. :lol: Vélemények? Nem tudom, hogy ki volt már ott, én még nem. Azt nem mondom, hogy 100% megyek, de szerintem egy jó lehetőség lenne. Hát a fene tudja, engem annyira nem érdekel, de ha csak ez lesz akkor megyek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 atom látogatás? naa az érdekel ! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Du nejem nézett be álnéven. Mi csak 10:30 után tudunk indulni, mert babuék előtte nem tudják kire hagyni a porontyot. Így vszínű dél előtt nem érünk oda. Nekem sokat nem kell irogatnom, mert van aki megteszi helyettem :lol: Igaz Norbi. Xray nekem is említette, hogy menjünk novemberben az erőműbe, de rajtam kívül senkit sem érdekel. De azért próbálkozom még. Zsolti te jössz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Du nejem nézett be álnéven. Mi csak 10:30 után tudunk indulni, mert babuék előtte nem tudják kire hagyni a porontyot. Így vszínű dél előtt nem érünk oda. Nekem sokat nem kell irogatnom, mert van aki megteszi helyettem :lol: Igaz Norbi. Xray nekem is említette, hogy menjünk novemberben az erőműbe, de rajtam kívül senkit sem érdekel. De azért próbálkozom még. Zsolti te jössz? én akkor jönnék igen ! a lényeg hgoy ne legyen hatodika a többi nap oké ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Nem hatodika. 4.-5. Holnap után. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Na, most jól elbeszéltetek egymás mellett :lol: Kori a Kojak bulijára gondolt, Zsolti meg az atomerőműre. Jó gyerek ez a Zsolti, szerintem mindkettőre jön. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts